Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Vandenyje, o tai neleis būti nuobodžiu ir praleisti dieną įprastoje rutinoje. Sieksite naujovių, permainų ir jaustis išskirtinai. Labiausiai gali norėtis būti autoritetu, motyvuoti kitus, jausitės žinantys ir galintys padėti, turintys išskirtinę nuomonę. Emocijų gali būti labai daug, norėsis viską jausti, patirti, bus didelis smalsumo pojūtis. Galite aprėpti visą pasaulį, tarsi oro balionu skrendate ir galite matyti visus, visaip ir norisi prasiplėsti iki begalybės. Galite daugiau mąstyti apie visuomenę, jos problemas, kurti ir generuoti idėjas, kaip sukurti naudingą projektą. Kaip padėti tautai? Ką galima naujo sukurti? Mąstymas puikiai veiks, gebėsite įsijausti į kitus žmones ir sėkmingai prisiderinant jiems padėti. Gerai seksis konsultuoti, analizuoti, pardavinėti, ypač tarptautiniais reikalais. Gali būti aktualus ir užsienis.

Numerologinės įžvalgos

Atsiribojimas savo namų aplinkoje. Šiandien gali gerai sektis užsiimti namų ruošos darbais, kurti namuose jaukumą, šilumą. Jei bus galimybė kalbėkite tik tiesą savo artimai aplinkai. Daugiau pastangų reikės bandant jausti pasitikėjimą savimi ir nesijausti vienišiems.

Psichologinės įžvalgos

Koks pats didžiausias planas, kokį norėtumėte įgyvendinti? Pats didžiausias projektas? Mintyse matykite tai. Mintyse matykite tą save, kuris tai padaro. Suraskite pagalbininką, kuris galėtų jūsų vizualizacijoje jums padėti tai pasiekti. Darykite tai kartu. Įgyvendinkite. Kaip jaučiatės? Kokius realius veiksmus planuojate dabar?

Astropsichologė Samantha Zachh