Svarstyklės

Svarstyklių ženklo moterims būdingas šaltas protas ir loginis mąstymas. Tai labai realistiškos, protingos ir nuovokios asmenybės. Svarstyklių moterys retai klysta, nes prieš priimdamos sprendimus jos viską gerai apgalvoja. Šio Zodiako ženklo atstovės dažnai pranoksta kitus savo intelektu, tačiau niekada to neparodo. Jos pasižymi sveiku protu, todėl jų drąsiai galima prašyti patarimo.

Mergelė

Mergelėms būdingas loginis mąstymas ir griežtai analitinis protas. Šios protingos moterys gali tapti puikiomis patarėjomis ir ateiti į pagalbą net sudėtingiausiose situacijose. Moteris, gimusi po Mergelės ženklu, nėra priklausoma nuo aplinkinių nuomonės ir gyvena pagal savo pačios įstatymus bei įsitikinimus. Dėl savo kritiško proto ir gebėjimo pastebėti smulkiausias detales jos yra puikios analitikės.

Ožiaragis

Moterys Ožiaragiai yra labai supratingos ir neatitrūkusios nuo žemės. Jos visuomet vadovaujasi blaiviu protu ir visada gina praktiškus interesus. Šios moterys žino, ko nori, ir randa realių būdų savo planams įgyvendinti. Moterys Ožiaragiai mėgsta stabilumą, mąsto realistiškai ir stengiasi niekada nepažeisti moralės normų. Į jas galima drąsiai kreiptis patarimo, ypač jei tai susiję su gyvenimu ir likimu.

Jautis

Jaučio ženklo moterys dėl savo intelekto ir žemiškos prigimties yra labai sveiko proto asmenybės. Šios moterys būna apdovanotos įgimta išmintimi ir gebėjimu atskirti tikrovę nuo iliuzijų. Jaučio ženklo moterys gali išklausyti kitus žmones ir duoti gerų patarimų. Jų mintys visada būna žemiškos ir praktiškos, todėl gyvenimiškose situacijose jos moka rasti geriausią išeitį.

Skorpionas

Moteris Skorpionė, nepaisant vidinės aistros ir emocionalumo, turi gana šaltą protą. Ji moka priimti pasvertus ir pagrįstus sprendimus, todėl prieš imdamasi veiksmų ilgai mąsto ir analizuoja situaciją. Šios protingos ir įžvalgios natūros moka viską apskaičiuoti iš anksto ir tiksliai numato daugelį įvykių. Tai gana realistiškos ir sumanios moterys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją