Mokyklinėmis nuotaikomis prasidėjęs mėnuo stiprins troškimą konkrečių, greitesnių rezultatų. Tačiau, Saulei keliaujant Mergelės ženklu, į priekį gali tekti judėti mažesniais žingsneliais.

Mėnesio pradžioje, Merkurijaus ir Marso ritmų įtakoje, žodžiai pasižymės didele galia, tad pažadus duokite tik įsitikinę realiomis galimybėmis juos išpildyti. Šiomis dienomis stiprės intuicija ir įžvalgos. Tai tinkamas metas atsirinkti, kas išties jums svarbu, o taip pat atsisakymui tiek nebereikalingų daiktų, tiek jus stabdančių nuostatų bei įpročių. Metas ypač svarbus imuniteto stiprinimui, aktyviai fizinei veiklai, sportui, tiktų buities gerinimo, sodo-daržo darbams. Pirmos dekados pabaigoje Venerai dar tebekeliaujant Svarstyklių ženklu, tinkamas laikas ir nekilnojamo turto sandoriams, suplanuotiems stambesniems pirkiniams.


Antros dekados dienomis, tarp gausėjančių darbų, reikalų, bei atsakomybių, išlaikykite emocinę pusiausvyrą, labiau pasirūpinkite savo ir artimųjų sveikata. Nuo rugsėjo 15-tos, Marsui įžengus į Svarstyklių ženklą, vėlesnės dienos tiktų darbų paieškoms, intelektualiai veiklai, palankios darbo pokalbiams bei deryboms.

Saulei pradėjus keliauti Svarstyklių ženklu, nuo rugsėjo 24-os Selenai viešint karališkajame Ožiaragio laipsnyje, vėlesnės trečios dekados dienos jums tinkamos naujiems projektams, o taip pat tiktų darbo naujoje vietoje pradžiai.

Paskutinėmis rugsėjo dienomis dažniau užsiimkite savo mėgstama veikla, mažinančia nerimą bei įtampą: daugiau judėkite, vaikščiokite gamtoje, sportuokite. Raskite laiko kūrybiniams pomėgiams, meninei saviraiškai, su vaikais dažniau pažaiskite stalo žaidimus.

Daug gyvenimo džiaugsmo jums rugsėjį!

Avinas

Rugsėjis jums – mėnuo, kurio dienos gali priminti aukštyn vedančius laiptus.

Juk žinome, kad ne visuomet, vien tik panorėjus, ima ir atvažiuoja liftas. Tad šį mėnesį palankau būtų nelaukti jo kažkur stringančio, o patikimais, jau ne kartą išbandytais laiptukais kilti į viršų.

Jau pirmąją šio mėnesio dekadą imkitės laike patikrintų sprendimų bei veiksmų. Jums ypač palankus metas rugsėjo 5–7 dienos, Marsui keliaujant karališkuoju Mergelės ženklo laipsniu, tad šį laiką skirkite svarbiausių planų bei sumanymų įgyvendinimui.

Pirmoji dekada, kol Venera vieši Svarstyklių ženkle, tiktų suplanuotiems stambesniems pirkiniams, tame skaičiuje kai kam ir naujesnio automobilio įsigijimui.

Antros dekados pradžia būtų palanki konkretiems, materialiems statybų bei remonto statybų darbams.

Rugsėjo 17-ą Saulei viešint karališkajame Mergelės ženklo laipsnyje, ypatingas laikas finansinių klausimų sprendimui, tinkamas darbų bei papildomų finansinių šaltinių paieškoms.

Vėlesnėmis antros dekados dienomis, Marsui keliaujant jums opoziciniu ženklu, darbų tempas kiek palėtės. O nuo rugsėjo 23-ios dienos ir Saulei pradėjus kelionę jums opoziciniu Svarstyklių ženklu, daugiau laiko skirkite sveikatos ir imuniteto stiprinimui, aktyviai fizinei veiklai bei sportui. Dar neatostogavusiems – vėlesnės trečios dekados dienos dar neatostogavusiems ypač tiktų kūrybingoms atostogoms.

Jautis

Rugsėjis jums – darbų ir reikalų gausos mėnuo.

Jo dienomis, Saulei keliaujant Mergelės ženklu, kaip kad baravykus grybaujant, iš tos gausos atsirinkite tinkamiausias idėjas bei naudingiausius sumanymus. Tam palanki jau pirmoji šio mėnesio dekada. Beje, rugsėjo 5-ą panaudokite konkretiems materialiems reikalams išspręsti.

Pirmąją rugsėjo dekadą, kol Venera vieši Svarstyklių ženkle, spręskite finansinius klausimus. Šios dienos tiktų kai kam ir nekilnojamo turto įsigijimui.

Antroji dekada, Uranui viešint jūsų ženkle, gali pateikti nemažai staigmenų darbuose.

Venerai perėjus į jums opozicinį Skorpiono ženklą, ypatingą dėmesį skirkite sveikatai, imuniteto stiprinimui. Šis metas mažiau palankus finansinėms rizikoms. Savo sprendimus šiomis dienomis detaliau apmąstykite, jiems pasiruoškite.

Rugsėjo 15–16–ą dienomis, jautresnių Marso ritmų įtakoje, būtinas didesnis atidumas kelyje ir buityje.

O štai rugsėjo 17-ą, Saulei viešint karališkajame Mergelės ženklo laipsnyje, apmąstykite tolesnę veiklos kryptį, būsimus kelius į sėkmę. Šiuo laiku tinkamai paruošti kolektyviniai strateginiai planai turėtų ilgalaikę perspektyvą.

Rugsėjo 23-ią, jautresnių Saulės ritmų įtakoje, svarbių susitikimų neplanuokite. Šią dieną, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, palankiau pabaiginėti tai, ką esate pradėję. O vėlesnės rugsėjo dienos palankios draugystės ir meilės kūrimui. Selenai viešint karališkajame Ožiaragio laipsnyje, jos tiktų naujų šeimos tikslų išsikėlimui, ateities planų kūrimui.

Ruduo, moteris

Dvyniai

Rugsėjis jums – pasirinkimų mėnuo.

Rinksitės tiek tikslus, tiek ir būdus jiems pasiekti, o kai kas – ir žmogų, su kuriuo toliau eisite gyvenimo keliu.

Artimos Juodojo Mėnulio ir Kylančio Mazgo pozicijų jūsų ženkle įtakoje, mėnesio pradžia kai kada gali priminti paiešką kelio iš labirinto. Ariadnės siūlu jums bus sustiprėjusi intuicija, gebėjimas įžvelgti situacijose dalyvaujančių motyvus. Tokia gali būti jau pirmoji rugsėjo dekada.

Pirmos dekados pabaigoje duodamus pažadus vertinkite atsargiau. Šiomis dienomis darbuose svarbu bus paskirstyti jėgas net keletui sričių. Nepamirštant skirti daugiau dėmesio ir artimiesiems namuose, ypač mažiesiems šeimos nariams.

Antroji dekada – jums metas grįžti prie įprastinių darbų, ilgiau atidėliotų reikalų.

Rugsėjo 15–16–ą, Marsui keliaujant griaunamuoju Svarstyklių ženklo laipsniu, darbus derinkite su aktyviu poilsiu, stiprinkite imunitetą bei sveikatą.

Saulei perėjus į Svarstyklių ženklą, nuo rugsėjo 24-os. tinkamas metas naujų bei papildomų darbų paieškoms.

Palankių Veneros ritmų įtakoje, trečiąją dekadą, kurkite darbo aplinkoje, o ir namuose jaukią, komfortišką aplinką. O štai rugsėjo 26–27 dienomis, Venerai viešint griaunamajame laipsnyje, galimos neplanuotos išlaidos. Šiomis dienomis susilaikykite nuo nepagrįstos finansinės rizikos.

Mėnesio pabaiga tiktų dalykinėms pažintims, tarpusavio santykių kūrimui bei stiprinimui, harmonijos namuose kūrimui.

Vėžys

Rugsėjis jums – naujų kelių paieškos mėnuo.

Šio mėnesio dienomis kai kurie galite jaustis, kaip priėję kelių išsišakojimą. Reikės pasirinkti, kuriuo keliu pasuksite toliau.

Mėnesio pradžioje, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, stiprės intuicija bei įžvalgos. Būsite linkę labiau pasirūpinti artimaisiais, o taip pat namų jaukumu.

Rugsėjo 7-ą, keičiantis Mėnulio fazei – laikas emociškai jautresnis. Tai tinkamas metas kaip už slenksčio palikti abejones, sunkesnius išgyvenimus, tai peržengus – judėti jau pirmyn.

Venerai perėjus į Skorpiono ženklą, antroji dekada skatins labiau pasirūpinti savo ir artimųjų sveikata, o taip pat ir emocine būsena. Tai metas, kai, pilnėjant Mėnuliui, stiprės jūsų jausmai. Laikas puikus draugystei ir meilei.

Rugsėjo 15–16 dienomis svarbių darbų neplanuokite. Marsui keliaujant griaunamuoju Svarstyklių ženklo laipsniu, tai metas, kai vertėtų atsisukti į save, skirti daugiau laiko atokvėpiui.

Vėlesnėmis antros dekados dienomis rūpestingai planuokite darbus, pasistenkite įžvelgti tolesnes veiklos perspektyvas.

Rugsėjo 20-ą, Mėnulio pilnaties laikas gali būti dosnus kūrybinėmis idėjomis.

O trečiąją dekadą, Saulei perėjus į Svarstyklių ženklą, svarbu bus atrasti emocinį balansą.

Paskutinės rugsėjo dienos tiktų komandiruotėms bei trumpoms kelionėms, o kartu – suplanuotiems stambesniems pirkiniams.

Liūtas

Rugsėjis jums mėnuo, kai galite atrasti naują įdomią sau veiklą.

Rugsėjo pradžia ganėtinai permaininga, kaip ir už lango oras.

Mėnesio pradžioje ieškokite jums svarbių žinių bei papildomų veiklų. Mėnulio ritmų įtakoje, jam keliaujant Dvynių ženklu, kuriame vieši Lilit, kad išvengtumėte klaidų bei netikslumų – kruopščiau tikrinkite jus pasiekiančią informaciją bei gaunamus dokumentus.

Marsui viešint karališkajame laipsnyje rugsėjo 5–6–ą dienomis laikas konkretiems sprendimams, materialaus gerbūvio kūrimui, aktyviai fizinei veiklai, sportui, buities tvarkymo darbams.

Emociškai jautresnė – rugsėjo 7-oji – keisis Mėnulio fazė. Šią dieną palanku atsisakyti to, kas trukdo judėti jums į priekį, ar tai būtų liūdnesnės mintys, ar įpročiai, kuriuos nuspręsite keisti.

Vėlesnės dienos, prasidėjus Mėnulio jaunačiai – tinkamas metas naujų planų kūrimui.

O Venerai perėjus į Skorpiono ženklą, antros dekados pradžia ragins didesnį dėmesį skirti imuniteto ir sveikatos stiprinimui.

Rugsėjo 15–16–ą, Marsui viešint griaunamajame laipsnyje, būtinas didesnis atidumas kelyje ir buityje. Šiomis dienomis svarbių susitikimų geriau neplanuoti.

O štai rugsėjo 17-ą – Saulei viešint karališkajame Mergelės ženklo laipsnyje, ypatingas laikas esminiams jūsų darbams, naujų projektų bei sumanymų pradžiai.

Finansinių klausimų sprendimui jums tiktų rugsėjo 21–22–a dienos. O Saulei keliaujant griaunamuoju Svarstyklių laipsniu, rugsėjo 23-ią geriau užsiimti įprastiniais darbais, diena nėra palanki sutarčių pasirašymui, nekilnojamo turto operacijoms. Tokioms veikloms ypač tiktų rugsėjo 24-a bei 28–29–a ir 30-a dienos.

Mergelė

Rugsėjis jums – žvaigždžių palankumo, įdomių pasiūlymų gausos mėnuo.

Jau pirmosios rugsėjo dienos galėtų būti įdomios susitikimais, o kai kam – netikėtais pasiūlymais. Rugsėjo 5–7–ą dienomis, jūsų ženklu keliaujant Saulei ir Marsui viešint karališkajame jūsų ženklo laipsnyje – tinkamas metas materialaus pagrindo kūrimui, darbų bei finansinių šaltinių paieškoms, naujai jūsų pradžiai.

Antros dekados pradžia, kol dar Marsas vieši jūsų ženkle – laikas norintiems darbuose ženkliau pasistūmėti į priekį.

Rugsėjo 15–16–ą dienomis, Marsui perėjus į Svarstyklių ženklo griaunamąjį laipsnį, būkite atidesni – šiomis dienomis neapsikraukite per dideliu darbų krūviu. O rugsėjo 17-ą, Saulei viešint karališkajame jūsų ženklo laipsnyje, ypatingas metas, kai lengviau galėsite atskleisti savo gabumus ir talentus, rasti geriausius sprendimus bei išeitis, tad tik pirmyn!

Rugsėjo 21-ą, Venerai viešint karališkajame Skorpiono ženklo laipsnyje, jums palankus metas naujų finansinių šaltinių paieškoms, sveikatos ir imuniteto stiprinimui.

Sudėtingesnių astrologinių ritmų būtų rugsėjo 23-ioji diena, Saulei pereinant iš jūsų į Svarstyklių ženklo griaunamąjį laipsnį. Šią dieną neskubėkite, gilinkitės į reiškinių priežastis.

Rugsėjo 24-ą Selena įžengs į karališkąjį Ožiaragio laipsnį, tad mėnesio pabaiga – metas naujų tikslų išsikėlimui, o taip pat būdų jiems įgyvendinti paieškoms.

Svarstyklės

Rugsėjis jums – jėgų kaupimo būsimam startui mėnuo.

Pirmosios rugsėjo dienos, jautresnių Merkurijaus ritmų įtakoje, ypač tiktų asmeniniam bei profesiniam tobulėjimui. Šiomis dienomis, auginantiems mažuosius ypač išaugs veiklų ir atsakomybių krūvis. Merkurijui ir Venerai keliaujant jūsų ženklu, svarbu bus tartis, derinti požiūrius, šiuo krūviu dalintis.

Pirmos dekados pabaiga palanki jums interjero kūrimo, aplinkos tvarkymo bei sodo-daržo darbams, tinkama suplanuotiems stambesniems pirkiniams.

Antrąją dekadą, Venerai iškeliavus iš jūsų į Skorpiono ženklą, daugiau dėmesio reikės skirti tiek savo, tiek ir artimųjų gerai savijautai, giedros nuotaikos savo aplinkoje kūrimui.

Sudėtingesnių astrologinių ritmų būtų – rugsėjo 15–16–a dienos, Marsui keliaujant griaunamuoju jūsų ženklo laipsniu. Šiomis dienomis svarbiausių klausimų geriau nespręsti, būtinas didesnis atsargumas kelyje. Esminiams sprendimams bei pasirinkimams palankesnis metas jums – rugsėjo 17-a – Saulei viešint karališkajame laipsnyje. Ši diena tiktų darbo pokalbiams, o taip pat – nekilnojamo turto sandoriams.

Rugsėjo 21-ą, Venerai viešint karališkajame Skorpiono laipsnyje, puikus laikas geriems darbams, tinkamas norintiems atverti širdį gerumui bei atjautai.

O rugsėjo 23-ią į jūsų ženklo griaunamąjį laipsnį atkeliavus Saulei, labiau pasirūpinkite savo bei artimųjų sveikata.

Rugsėjo 26–27–ą dienomis, Venerai keliaujant griaunamuoju Skorpiono ženklo laipsniu, susilaikykite nuo emocinių pirkinių, pasaugokite gražius tarpusavio ryšius. O paskutinėmis mėnesio dienomis galite būti kaip sakoma „smūgyje“, – sektųsi vesti derybas, derinti požiūrius, išspręsti tiek darbines, tiek ir tarpusavio santykių problemas. Laikas tinkamas ir norintiems atskleisti savo gabumus bei talentus.

Skorpionas

Permainų mėnuo.

Rugsėjo dienomis gyvenimas gali pateikti nemažai staigmenų. Tame skaičiuje ir išties netikėtų ar net įdomių. Kam tai būtų netikėtas naujos veiklos pasiūlymas, ką gyvenimas apdovanos asmeninio verslo idėja, o kam, dar tebeieškančiam savojo žmogaus – padovanos su juo susitikimą. Tokia gali būti jau pirmoji šio mėnesio dekada. Ypač jums sėkmingos turėtų būti Marsui viešint karališkajame laipsnyje rugsėjo 5–6–a dienos, kai darbai rankose tirpte tirptų.

Antroji dekada spalvinga dalykiniais susitikimais. Venerai perėjus į jūsų ženklą, tai metas romantiškiems susitikimams, gilių jausmų brandinimui. Tam ypač palankios, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, rugsėjo 11–12–a dienos.

O štai rugsėjo 15-ą ir 16-ą Marsui įžengus į griaunamąjį Svarstyklių ženklo laipsnį, ypač svarbu būtų vengti nesutarimų bei konfliktų.

Problemų sprendimui jums tiktų, Saulei viešint karališkajame laipsnyje, rugsėjo 17-a diena.

Mėnulio pilnaties ritmų įtakoje, rugsėjo 19–20–a – galėtų būti palankios trokštantiems šeimos pagausėjimo.

Rugsėjo 21-ą Venera viešės karališkajame jūsų laipsnyje – tai ypatingas laikas draugystei ir meilei.

Saulei perėjus į Svarstyklių ženklą, nuo rugsėjo 24-os – palankus metas kolektyvinei veiklai, bendro požiūrio paieškai.

Rugsėjo 26–27–ą, Venerai keliaujant griaunamuoju jūsų ženklo laipsniu, pasirūpinkite savo ir artimųjų sveikata, o taip pat materialiu turtu. Šiomis dienomis susilaikykite nuo neplanuotų išlaidų.

Paskutinės rugsėjo dienos Mėnuliui viešint Vėžio ženkle, ypač tiks namų pertvarkai, jaukumo ir harmonijos kūrimui.

Šaulys

Rugsėjis jums – naujų susitikimų mėnuo.

Jo dienos, kaip galingas vėjo gūsis galės atnešti į jūsų gyvenimą permainų bei netikėtų pokyčių. Pirmosiomis rugsėjo dienomis, daugėjant darbų ir reikalų, susidėliokite prioritetus. Atsirinkite tiek veikloje, tiek ir asmeniniame gyvenime, kas išties jums svarbu.

Palankių Marso ritmų įtakoje tam ypač palankios rugsėjo 5–6–a ir 7-a dienos.

Antroji dekada iškels naujus uždavinius. Jos pradžioje, sudėtingesnių Veneros ritmų įtakoje, gali daugėti neplanuotų išlaidų. Šiomis dienomis svarbu bus kuo daugiau dėmesio skirti ne tik reikalams, bet ir mylimam žmogui.

Rugsėjo 15–16–ą dienomis, sudėtingesnių Marso ritmų įtakoje, gyvenimas gali patikrinti ir kai kurių tarpusavio santykių tvarumą. Šiomis dienomis esminių reikalų geriau nesiimti. Jiems palankesnė rugsėjo 17-a, Saulei viešint karališkajame Mergelės ženklo laipsnyje. Tai – ypatingas laikas svarbiausiems darbams bei esminiams jūsų gyvenimo pokyčiams.

Trečios dekados pradžioje, Veneros ritmų įtakoje, gali sustiprėti noras ir labiau rizikuoti. Vis tik, rizika turėtų būti apgalvota bei tikslinga.

O štai rugsėjo 23-ią praleiskite kaip galima ramiau. Saulei viešint griaunamajame laipsnyje, šią dieną kilę nesutarimai turėtų tendenciją pereiti į ilgalaikius konfliktus. Tad jūsų išmintis ir kantrybė jums pravers. Kaip ir rugsėjo 26–27–ą dienomis, Venerai keliaujant griaunamuoju Skorpiono ženklo laipsniu.

Naujai jūsų pradžiai ypač tiktų paskutinės rugsėjo dienos. Jos palankios ir norintiems persikraustyti bei įsikurti naujoje gyvenamoje vietoje.

Ožiaragis

Mėnuo, kai gyvenimas gal priminti važiavimą vingiuotu keliu. Kai sunku būtų jums nuspėti, kas išnirs už sekančio posūkio, kokių iššūkių sulauksite.

Tokia gali būti jau šio mėnesio pradžia.

Rugsėjo 5–7–a, palankių Marso, keliaujančio Mergelės ženklu, ritmų įtakoje, dienos ypač būtų palankios ieškantiems naujų darbų, kitokių veiklų.

Pirmos dekados dienos – tinkamas metas ir finansiniams reikalams.

Antroje dekadoje, Venerai perėjus iš Svarstyklių į Skorpiono ženklą, pagrindinį dėmesį skirkite tarpusavio ryšių tiek darbe tiek ir namuose kūrimui bei stiprinimui.

Emociškai jautresnės jums gali būti Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, o Marsui viešint griaunamajame Svarstyklių ženklo laipsnyje, rugsėjo 15–16–a dienos.

O rugsėjo 17-a, Saulei įžengus į karališkąjį laipsnį – ypatingas laikas naujam jūsų startui, puikus materialaus pagrindo kūrimui, naujų veiklų pradžiai.

Saulei dar keliaujant Mergelės ženklu, iki rugsėjo 22-os ir didesnius projektus galėsite išjudinti iš sąstingio taško. O jai perėjus į Svarstyklių ženklą – palankesnės dienos jums rugsėjo 24–25–a. Šiomis dienomis, palankių ir Selenos ritmų įtakoje, sektųsi kurti naujus ilgalaikius planus, kloti materialaus gerbūvio pamatus.

Rugsėjo 26–27–ą, jautresnių Veneros ritmų įtakoje, labiau pasaugokite savo ir artimųjų sveikatą, o taip pat – daiktus ir pinigus, šios dienos nėra palankios grožio procedūroms,

o paskutinės rugsėjo dienos – puikus laikas meilės ir draugystės stiprinimui.

Vandenis

Rugsėjis jums – kontrastingas mėnuo.

Jo dienos stiprins jūsų filosofinį požiūrį į gyvenimo situacijas, ragins vadovautis išmintimi: nesidžiauk radęs, neverk pametęs. Tokios gali būti jau pirmosios rugsėjo dienos, kurios tiktų kam komandiruotėms, o kai kam – dar ir atostogoms.

Pirmos dekados pabaigoje, rugsėjo 5–6–7,dienomis, Marsui viešint karališkajame Mergelės ženklo laipsnyje, o taip pat Jupiteriui ir Saturnui viešint jūsų ženkle, gali sustiprėti noras naujų patyrimų, troškimas įgyvendinti ilgai brandintas svajones. Tad kaupkite jėgas svarbiausiems sumanymams.

Antrąją dekadą norėsis naujų įspūdžių, ištrūkti iš jus varžančios bei ribojančios rutinos. Merkurijui keliaujant Svarstyklių ženklu, tai tinkamas metas naujų žinių bei tinkamesnių darbų paieškai.

Rugsėjo 15–16–ą, Marsui keliaujant griaunamuoju Svarstyklių ženklo laipsniu, svarbių klausimų geriau nespręsti – jiems labiau tiks, palankių Saulės ritmų įtakoje, rugsėjo 17-oji. Ši, o taip pat rugsėjo 21-a bei 22-a dienos palankios jums ir nekilnojamo turto sandoriams, stambesnių pirkinių įsigijimui.

Rugsėjo 23-ią bei 26-ą ir 27-ą dienomis darbo sutarčių geriau nepasirašinėti. Saulei bei Venerai viešint griaunamajame laipsnyje, labiau pasirūpinkite savo bei artimųjų sveikata. Kelionei į darbą skirkite daugiau nei įprastai laiko.

O paskutinės rugsėjo dienos tiktų naujų sumanymų įgyvendinimui, smagioms jūsų permainoms.

Žuvys

Rugsėjis jums mėnuo, kai reikėtų neskubėti, visa kam skirti daugiau, nei įprastai, laiko.

Jo dienos palankios situacijų analizei, tiktų asmeniniam bei profesiniam tobulėjimui.

Jau mėnesio pradžioje, Saulei keliaujant jums opoziciniu ženklu, galimi vidiniai prieštaravimai, tad nemeskite kelio dėl takelio.

Rugsėjo 7-ą dieną, keičiantis Mėnulio fazei – laikas ypač emocingas. Svarbu bus įveikti nerimo mintis, Daugiau dėmesio skirkite imuniteto stiprinimui, fizinei ir emocinei savo sveikatai.

Saulei ir Marsui keliaujant jums opoziciniu ženklu, antros dekados pradžioje darbų tempas gali būti lėtesnis. Kai kada netgi gali atrodyti, kad kaip Sizifas vis ridenate tą patį akmenį į kalną. Nenusiminkite, Marsui iškeliavus iš jums opozicinio ženklo, jau nuo rugsėjo 17-os sunkumus įveiksite lengviau.

Rugsėjo 20-ą, Mėnulio pilnaties įtakoje, jam viešint jūsų ženkle, ypatingas laikas meninei saviraiškai bei kūrybai. Tiesa, šiuo laiku reikėtų išlaikyti emocinę pusiausvyrą, nes būsite linkę jautriau reaguoti į ištariamus žodžius.

Venerai viešint karališkajame laipsnyje, rugsėjo 21–22 dienomis, jums puikus metas tarpusavio santykių kūrimui bei stiprinimui.

O štai 23 bei 27 dienomis, sudėtingesnių Saulės bei Veneros ritmų įtakoje, venkite ginčų bei finansinės rizikos.

Naujų darbų bei finansinių šaltinių paieškai jums palankios paskutinės rugsėjo dienos.