Jau savaitės pradžioje, Saulei keliaujant Mergelės ženklu, ypač svarbu bus matyti vieni kitus vienijamus bendrų tikslų ir siekių.

Savaitės vidurys į pirmą planą kels ne tik sveikatos, bet ir mokslo metų pradžiai aktualius klausimus.

Ketvirtadienį, Merkurijaus ritmų įtakoje, žodžiai pasižymės ypatinga galia. Tad pažadus duokite ir naujus įsipareigojimus prisiimkite tik įsitikinę kad tikrai galėsite juos išpildyti.

Penktadienį, Mėnuliui keliaujant Vėžio ženklu, stiprės intuicija bei įžvalgos. Tai tinkamas metas atsirinkti, kas išties jums svarbu, o taip pat atsisakymui tiek nebereikalingų daiktų, tiek jus stabdančių nuostatų bei įpročių.

Šeštadienis, Mėnuliui viešint Liūto ženkle, ragins kuo daugiau dėmesio skirti mažesniems šeimos nariams. O sekmadienį, Marsui įžengus į karališkąjį Mergelės ženklo laipsnį, diena puiki imuniteto ir sveikatos stiprinimui. Tai tinkamas metas sportui, aktyviai fizinei veiklai.

Sėkmingų pokyčių jums šią savaitę!


Avinas

Aktyvi, energinga savaitė.

Jos dienomis labai norėsis greitesnių savo pastangų rezultatų. Artėjant rudeniui,

padaugėjus reikalų bei rūpestėlių, svarbu bus neprarasti jums būdingo optimizmo, džiugaus požiūrio į gyvenimą.

Tad jau pirmosiomis šios savaitės dienomis, išlydint vasarą, suvokdami, kad nepaisant darbų gausos, svarbu atrasti kiekvienoje dienoje tai, kas gausina gyvenimo džiaugsmą. patirkite kuo daugiau nuotaikingų akimirkų.

Savaitės vidurys – rugsėjo pirmoji – gausi naujų žinių bei pokyčių.

O ketvirtadienį jau pravers atitinkamas nusiteikimas rudens ritmui bei prioritetų susidėliojimas.

Penktadienį norėsis atrasti balansą tarp darbų ir poilsio. Tai metas, kai daugiau jūsų dėmesio norės ir mažieji šeimos nariai.

Savaitgalį kurkite nuotaikingą bei įdomų. Net ir spręsdami šeimai aktualius klausimus, raskite laiko smagiam turiningam šeimos poilsiui.O sekmadienio diena, Marsui keliaujant karališkuoju laipsniu, puiki iškyloms bei sportui.

Jautis

Mažų žingsnelių savaitė.

Ir nors jos dienomis norėtųsi į priekį didesnių šuolių, šios savaitės dienomis, Saulei keliaujant Mergelės ženklu, pirmyn judėkite kad ir lėčiau, tačiau – užtikrintai, savęs per daug nespausdami, pasidžiaugdami kiekvienu nueitu žingsniu. Tokios gali būti, ruošiantis rugsėjui, jau pirmosios šios savaitės dienos.

Savaitės vidurys, rugsėjo pirmoji, įdomi naujienomis, džiugi susitikimais. Uranui viešint jūsų ženkle, tai metas, kai gyvenimas gali pateikti visą netikėtumų puokštę. Kam – darbuose, kam – vaikų mokykloje, o kam – ir tarpusavio santykių srityje. Ką su tomis netikėtomis žiniomis daryti, spręsite jau šį ketvirtadienį.

Penktadienis, Mėnuliui viešint Vėžio ženkle, pasižymės plačia jausmų bei emocijų amplitude. Šią dieną atraskite laiko savo mėgstamai veiklai, tiems pamėgtiems kasdieniams ritualams, kurie padeda išlaikyti emocinę pusiausvyrą, bei kuria giedrą nuotaiką.

Šeštadienį kai kuriems norės pertvarkyti savo namus, kai kas ieškos moksleiviams būtinų mokslo metams prekių, o kažkas džiaugsis rudeniniu sodo derliumi.

Sekmadienis, palankių Marso ritmų įtakoje, ypač tiktų išvykoms, toliau gyvenančių artimųjų aplankymui.

Dvyniai

Gausi įvykiais savaitė.

Jos dienomis,išaugus informacijos kiekiui, padaugėjus darbų bei reikalų, norėsis labiau gilintis į pačias situacijas. Kartu suprantant, kad visų darbų nudirbti vieniems – nepavyks, o save laikyti pastovioje įtampoje – tikrai neverta. Juodajam Mėnuliui bei Kylančiam Mazgui viešint jūsų ženkle, tai metas, kai reikėtų atidžiau stebėti įvykius bei palankumo ženklus.

Pirmosiomis savaitės dienomis, Saulei keliaujant Mergelės ženklu, kaip atsiriekdami duonos riekę, imkitės darbų po truputį – eiliškumo tvarka.

Rugsėjo pirmoji į mokyklą leidžiantiems mokinukus, kurs šventišką nuotaiką, suteiks džiugių emocijų, o kartu didins atsakomybės krūvį.

Ketvirtadienį svarbu būtų skirti kelionei į darbą daugiau, nei įprastai, laiko, o taip pat darbuose dažniau atsižvelgti į kolegų nuomonę bei patarimus.

O penktadienis gali nustebinti netikėtomis žiniomis. Šią dieną ypač pravers jūsų išmintis bei lankstumas.

Savaitgalis gali pasižymėti nuomonių įvairove, tuo pačiu tikrinti ir kai kurių tarpusavio santykių tvarumą. Šiomis dienomis ypač svarbus bus gebėjimas atsižvelgti į vieni kitų lūkesčius, derinti požiūrius bei norus. Tad kurkite gražias šeimos tradicijas, su vaikais pažaiskite įdomius, juos lavinančius stalo žaidimus.

Vėžys

Jautri, emocinga savaitė.

Jos dienos suteiks progų nauju žvilgsniu pažvelgti į gyvenimo keliamus iššūkius, paieškoti būdų, tame skaičiuje ir netradicinių, jiems įveikti.

Tam palankios jau pirmosios savaitės dienos.

Prasidėjęs rugsėjis jau savaitės viduryje ragins išsikelti naujus tikslus bei uždavinius, daugiau savo dėmesio skirti mažųjų reikalams, gilinantis ir į iš pažiūros, mažiau svarbias smulkmenas, detales.

Ketvirtadienį Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, sustiprėjus įžvalgoms bei intuicijai, ,paieškokite naujų kelių į sėkmę.

Penktadienį skirkite konkrečių, materialių klausimų sprendimui. Šią dieną palanku vesti derybas, bendraujant ieškoti bendro požiūrio bei sutarimo.

Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu būsite linkę labiau pasirūpinti artimaisiais. O taip pat namų jaukumu. Tam šaunu būtų skirti šį šeštadienį. Šią dieną palanku būtų išspręsti šeimai aktualius buitinius klausimus. Diena tinkama remonto darbų pabaigimui.

O sekmadienį, Marsui viešint karališkajame laipsnyje, būkite aktyvūs. Pakelkite save nuo sofutės. Diena šauni mėgstantiems išvykas į gamtą, o kai kam norėsis skirti ją sode rudens derliaus nuėmimui.

Liūtas

Jums tai ypač darbinga savaitė.

Jos dienomis jausitės labai reikalingi, o dažnai – net nepamainomi. Tiek darbuose, tiek ir sprendžiant šeimai aktualius uždavinius. Tad pasiraitokite rankoves.

Savaitės pradžioje, Mėnuliui keliaujant Dvynių ženklu, kuriame vieši Lilit, kruopščiau tikrinkite jus pasiekiančią informaciją, bei gaunamus dokumentus.

Savaitės viduryje rugsėjo pradžia gali pateikti tiek jums, tiek ir mažiesiems mokinukams, nemažai naujų užduočių bei iššūkių. Būdami rūpestingi bei atkaklūs, juos sėkmingai įveiksite. Jūsų entuziazmas žavės kolegas, šeimos narius bei draugus.

Ketvirtadienį gali padaugėti neplanuotų išlaidų.Tad rūpestingai planuokite savo finansus. O penktadienį, padidėjus darbų krūviui, juo draugiškai dalinkitės su kolegomis.

Savaitgalio dienomis ypač svarbus bus jūsų gebėjimas tinkamai organizuoti buitinius darbus bei šeimos laisvalaikį. Šių dienų astrologiniai ritmai ragins kuo daugiau dėmesio skirti mažiesiems šeimos nariams, jų turiningam bei kūrybingam laisvalaikiui. Mėnuliui viešint jūsų ženkle ir palankių Marso ritmų įtakoje, sekmadienis – ypatingas metas draugystei ir meilei, romantiškiems patyrimams.

Mergelė

Įdomybių savaitė. Jos dienomis gyvenimas, kaip linksmas magas, gali rasti kuo jus maloniai nustebinti.

Jau pirmosios šios savaitės dienos galėtų būti įdomios susitikimais, o kai kam – ir netikėtais pasiūlymais. Jūsų ženklu keliaujant Saulei ir Marsui – tai tinkamas metas materialaus pagrindo kūrimui, darbų bei finansinių šaltinių paieškoms.

Savaitės viduryje galimos netikėtos geros naujienos. Metas tinkamas nutarusiems imtis naujų sumanymų bei projektų. Auginantys mažuosius, padėsite įveikti jiems naujų mokslo metų iššūkius.

O ketvirtadienis jums ypač tiktų dalykiniams susitikimams, darbo pokalbiams bei deryboms. Palankus norintiems pereiti į naują darbą.

Penktadienis galėtų būti dosnus kūrybingomis idėjomis. Ši diena puiki meninei saviraiškai, svarbi pradėtųjų darbų užbaigimui.

Šeštadienis šaunus įdomiais laisvalaikio planais, draugų susitikimais. O kažkam – smagus sodo, daržo darbais. Sekmadienis, Marsui viešint karališkajame jūsų ženklo laipsnyje, ypatingas laikas draugystei, meilės priesaikoms, asmeninėms jūsų šventėms. O kažkam šią dieną nuskambės Mendelsono maršas.

Svarstyklės

Balanso paieškos savaitė.

Šios savaitės dienomis ypač svarbu bus suderinti darbinius ir šeimos reikalus. Gausėjant darbų ir reikalų – išlaikyti vidinę emocinę pusiausvyrą. Tai svarbu būtų jau savaitės pradžioje.

Pirmosios savaitės dienos, jautresnių Merkurijaus ritmų įtakoje, ypač tiktų asmeniniam bei profesiniam tobulėjimui.

Naujais mokslo metais prasidėjęs rugsėjis, savaitės viduryje, auginančius mažuosius skatins išsikelti naujus, svarbius mokslo metams tikslus, didins jūsų atsakomybę.

Venerai keliaujant jūsų ženklu, ketvirtadienis gali būti įdomus netikėtais susitikimais. Kai kam sutiktas seniai matytas bendradarbis pasiūlys įdomią bendros veiklos idėją.

Penktadienis tiktų sutarčių pasirašymui, nekilnojamo turto sandoriams, palankus suplanuotiems, stambesniems pirkiniams.

O savaitgalį skirkite aktyviam džiugiam šeimos poilsiui, įdomioms išvykoms, turiningam laisvalaikiui. O kažkam vieną iš šių dienų norėsis tiesiog pasidaryti atokvėpio tingiadienį.

Skorpionas

Naujų planų savaitė.

Jos dienomis mąstysite apie savo ateitį, norėsis išsikelti naujus tikslus bei uždavinius, kursite tolesnius planus.

Jau savaitės pradžioje daugės darbų bei reikalų. Auginantys mokinukus ruošis naujiems mokslo metams, svarbus bus prioritetų susidėliojimas, pravers geras planavimas.

Savaitės viduryje. prasidėjus rugsėjui, norėsis naujas užduotis susisteminti, įsivesti tvarką tiek savo aplinkoje, tiek ir mintyse. O tarp naujų reikalų raskite laiko kartu su mažaisiais ir džiugiems patyrimams.

Ketvirtadienis kai kuriems gali pateikti netikėtą veiklos pasiūlymą. Gerai jį apmąstykite, įvertinkite jo perspektyvą. O penktadienį kai kurie užsiims statybų -remonto darbais, gražins aplinką, gerins buitį. Mėnuliui keliaujant Vėžio ženklu, norėsis kurti namuose jaukią aplinką, pritaikyti juos naujiems poreikiams.

Šeštadienį skirkite daugiau laiko ne tik buitį gerinantiems darbams, bet ir kūrybai bei saviraiškai, mėgstamam hobiui. Tai puikus metas atskleisti ir mažųjų sugebėjimus bei talentus. O palankių Marso ritmų sekmadienį kuo daugiau savo dėmesio ir meilės skirkite mylimam žmogui.

Šaulys

Naujų iššūkių savaitė. Tai metas, kai galite rasti naujas viršukalnes, į kurias norėtųsi įkopti.

Šie nauji uždaviniai gali tikrinti jūsų kantrybę bei atkaklumą, o kai kam šios savaitės dienomis gyvenimas gali patikrinti ir tarpusavio santykių tvarumą.

Šios savaitės pradžioje, Mėnuliui keliaujant jums opoziciniu Dvynių ženklu, atidžiau vertinkite jus pasiekiančias žinias, vadovaukitės vidinėmis vertybėmis. Šiuo metu svarbu bus išlikti optimistiškais, atkakliais bei vertinančiais kitų pagalbą.

Savaitės viduryje kartu su rudens pradžia kai kurie permąstys savo darbo planus. Vaikus auginantiems padaugėjus rudeninių rūpestėlių, svarbu bus šeimoje tinkamai pasiskirstyti naujomis pareigomis, tariantis atrasti visiems priimtinus sprendimus.

Ketvirtadienis tiktų interjero atnaujinimo, buities gerinimo darbams. O penktadienį kai kuriems gali tekti padėti išspręsti ir artimam draugui iškilusius klausimus.

Savaitgalį skirkite gražių tarpusavio santykių kūrimui bei stiprinimui. Šiomis dienomis norėsis patirti kuo daugiau artimųjų meilės bei dėmesio.

Ožiaragis

Pasirinkimų savaitė. Jos dienomis galite jaustis, kaip priėję kryžkelę ir turintys pasirinkti, kokiu keliu keliausite toliau.

O pasirinkus, svarbi bus koncentracija, kryptingas tikslo siekis.

Jau pirmosiomis savaitės dienomis galite patirti naujų iššūkių. Norėsis gautas žinias kaip daiktus, susidėlioti į lentynėles, atrasti vieningą sistemą, padedančią suvokti naujas situacijas bei kylančius iššūkius.

Savaitės vidurys įdomus susitikimais, jis tiktų naujai įdomiai jūsų pradžiai. O ketvirtadienį labiau sektųsi kolektyvinė veikla. Atkreipkite dėmesį į draugų bei kolegų patarimus. Šią dieną daugiau dėmesio skirkite sveikatos ir imuniteto stiprinimui.

Penktadienis palankus naujų planų kūrimui. Pasistenkite iš kilusių idėjų atsirinkti tas, kurias realizuoti galėsite išsyk.

O savaitgalį gali paaiškėti, kad pats metas skirti daugiau dėmesio savo šeimai, harmoningų tarpusavio santykių kūrimui bei stiprinimui. Pagalvokite, kuo galėtumėte maloniai nustebinti ar pradžiuginti mylimus žmones.

Vandenis

Savaitė, kai norėsis patirti kuo daugiau įdomaus ir naujo.

Tai metas, kai Jupiteriui ir Saturnui viešint jūsų ženkle stiprės noras įgyvendinti ilgai brandintas svajones.

Paskutinės rugpjūčio dienos tiktų kam – komandiruotėms, o kam – dar ir atostogų patyrimams.

Savaitės vidurys ragins susikaupti naujiems darbams. O ketvirtadienį skirkite daugiau nei įprastai, laiko visiems reikalams bei kelionėms į darbą. Šią dieną stenkitės neskubėti, gilinkitės į naujai kilusias situacijas bei aplinkybes.

Penktadienis palankus materialaus pagrindo kūrimui. Diena tiktų darbo susitikimams, o kai kam – naujo darbo pradžiai.

O savaitgalis džiugus asmeniniais patyrimais, jautrus emocijomis. Šiomis dienomis galite kartu išgyventi visą gilių jausmų paletę.

Žuvys

Savaitė, kurios dienomis kai kurios Žuvytės galės išplaukti į platesnius vandenis.

Jos pradžioje analizuokite situaciją, ruoškitės būsimam startui.

Savaitės vidurys suteiks progų naujiems įspūdžiams, draugų susitikimams, o kartu ir gilesniems būties apmąstymams.

Ketvirtadienį gali paaiškėti, kad dalis tų darbų, kuriuos planavote, ne tokie ir būtini, o į sąrašą gali tekti įtraukti ir tai, apie ką dar nebuvote susimąstę.

Penktadienį svarbus bus jūsų pasirinkimas: kas liksite įprastinėje komforto zonoje, o kas ryšitės ryžtingiau keisti savo gyvenimą ir priimsite naują įdomaus darbo pasiūlymą.

O savaitgalis tiktų ne tik remonto darbams bet ir, bendraujat, aštresnių kampų nuglūdinimui, požiūrių suderinimui, santykių bei harmonijos namuose kūrimui.