Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Jautyje suteiks gana užtikrintas ir stabilias emocijas. Norėsis jaustis saugiai, komfortabiliai. Sieksite viską padaryti praktiškai, naudingai. Puiki dienai rūpintis savo sveikata, užsiimti kasdienėmis praktikomis, kurios suteikia jums malonumo ir pasitenkinimo. Lepinti kūną maistu ar procedūromis, sportu. Mylėkite savo kūną. Gali būti arba per didelis taupumas, arba išlaidumas. Puikiai pavyks jaustis pilnavertišku, kai nebus didelių vidinių konfliktų. Šiek tiek bus spaudimo jausmas, kad galimai aplinka jus bando apriboti. Jūs norite viską daryti lėtai, užtikrinai, o aplinka verčia skubėti. Skubėti nereikia. Elkitės planuotai, pagal taisykles. Puiki diena jei reikia padaryti įvairius darbus, kurie reikalauja kruopštumo, darbštumo, rutinos. Gebėsite atkreipti dėmesį į smulkmenas, mąstyti ir analizuoti. Rezultatai tikrai matysis, bus apčiuopiami.

Numerologinės įžvalgos

Dvasingumo ir vyrų diena. Šiandien gali kilti noras labiau elgtis laisviau, pagal savo pasaulėžiūrą. Gerai gali sektis bendrauti su vyrais, tėvu, skleisti savo vertybes. Pasistengti reiktų labiau bendraujant su vaikais, ypač berniukais, daugiau jiems aiškinti vertingus, dvasinius dalykus.

Psichologinės įžvalgos

Su kuo jums asocijuojasi žodis „stabilumas“? Kokia jo spalva, forma, tekstūra, o gal simbolis koks? Pajauskite ir pamatykite stabilumo asociaciją. Kaip vertinate? Ar patenkinti savo stabilumu? Kaip galėtumėte jį pagerinti? Pridėkite į savo matomą simbolį ar vaizdinį šviesių spalvų, teigiamų situacijų, emocijų. Išjauskite tą viziją savyje, savo pagerintą stabilumą.

Astropsichologė Samantha Zachh