Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Avino ženklą. Tai aktyvios ir dinamiškos energijos diena. Avinas suteiks ugningų emocijų, kurios greitai įsižiebs, bet lygiai taip pat staigiai ir nurims. Norėsis visko greitai, gali vyrauti permainingumas, kai šokinėsite tiek nuo vienos emocijos link kitos, tiek ir nuo vienos veiklos prie kitos. Norėsis veiksmo ir būti pastebėtam dėl savo aktyvumo ir saviraiškos. Šiandien netinka užsiimti tokiais darbais, kurie reikalauja geležinės kantrybės, nuobodaus darbo ir rutinos. Tokios veiklos tiesiog emociškai jus išsekins. Geriau pageneruokite naujų idėjų, galbūt kitus pamotyvuokite. Gali būti sunkiau mėgautis diena, nes tarsi vis kažkas ne taip. Ypač moterims šiandien gali kliūti jų išvaizda, todėl bus noras vis pagražinti ir pagražinti. Gali nesinorėti užsiimti buities darbais, norėsis eiti ir veikti, ne prie puodų stovėti.

Numerologinės įžvalgos

Dvasingų idėjų diena. Šiandien palanku pamėginti sukurti kokią idėją, kuri neštų prasmę, naudą. Nebūtų tiesiog paprasta, materijos duodanti idėja. Kažkas daugiau, vertingiau dvasinių vertybių atžvilgiu. Tai gali būti susiję ir su sveiko gyvenimo būdu, laisve, kelionėmis. Labai palanku padėti savo tėčiui, ar bent paskambinti.

Psichologinės įžvalgos

Pratimas moterims. Kas man yra moteriškumas? Papasakokite sau. Įvertinkite savo moteriškumą. Kas man yra motiniškumas? Papasakokite sau. Įvertinkite savo motiniškas savybes. O dabar pajauskite, kaip galėtumėte tai apjungti, kad nebūtų priešiškumų, nesusiderinimų.

Astropsichologė Samantha Zachh