Ne mažiau svarbu bus matyti gyvenimo dienas ne vien sklidinas pagausėjusių darbų bei rūpesčių, bet ir kupinas artimųjų meilės, vaikų juoko, mėgstamos veiklos.

Nuo rugpjūčio 23–ios, Saulei perėjus į Mergelės ženklą, o Venerai viešint Svarstyklių ženkle, pirmosiomis savaitės dienomis laikas tinkamas dalykiniams susitikimams, darbo pokalbiams, deryboms.

Savaitės vidurys pasižymės netikėtomis situacijomis bei įvykiais. Tai metas nuostatų bei sprendimų permąstymui, atsinaujinimui. Pasirinkimų, naujų idėjų bei galimybių paieškai.

Ketvirtadienį, Merkurijui viešint karališkajame laipsnyje, tinkamas metas naujų finansinių galimybių paieškai, sutarčių pasirašymui, palankus perėjimui į naują darbą.

Penktadienį ypač svarbūs bus tarpusavio ryšiai, skirkite jiems daugiau savo dėmesio, bendraudami ieškokite sąlyčio taškų, kurkite namuose harmoniją.

Šeštadienis galėtų būti margaspalvis smagiomis šeimos išvykomis, kad ir trumpomis kelionėmis. O sekmadienis – puikus kūrybai bei saviraiškai.

Sėkmės bei daug gyvenimo džiaugsmo jums šią savaitę!

Lolita Žukienė

Avinas

Naujų bei papildomų finansinių šaltinių paieškos savaitė. Ir, jei ieškosite, kaip šiomis dienomis baravykų, galite jų įdomių surasti.

Saulei perėjus į Mergelės ženklą, jau savaitės pradžios dienos palankios naujiems dalykiniams kontaktams, o taip pat gautų verslo bei veiklos pasiūlymų nagrinėjimui.

Savaitės viduryje daugės neplanuotų darbų bei reikalų. Šiuo metu svarbu tinkamai planuoti laiką, nepervertinti savo galimybių bei jėgų.

Ketvirtadienį, Merkurijui viešint karališkajame laipsnyje, jam ir Saulei keliaujant Mergelės ženklu – pats metas naujai jūsų pradžiai, palanku būtų imtis naujų projektų įgyvendinimo. Laikas šaunus gražių tarpusavio santykių kūrimui.

Penktadienį skirkite pradėtųjų buitinių darbų užbaigimui. Tai metas, kai jų gausa gali išbalansuoti iš emocinės pusiausvyros net kantriausią Avinuką, tad jūsų filosofinis požiūris į gyvenimą išties pravers.

Šeštadienį Veneros viešnagės jums opoziciniame ženkle įtakoje, planuokite išlaidas, galite būti linkę išleisti daugiau, negu planavote. Tai metas, kai reikėtų neskubėti, vaikų norus derinti su finansinėmis galimybėmis.

Sekmadienio dieną praturtinkite aktyvia fizine veikla, sportu, džiugiomis emocijomis.

Jautis

Pasirinkimų metas. Šios savaitės dienomis, kaip naują drabužį, kai kurie matuositės ir rinksitės naujus veiklos pasiūlymus, o kai kas – nuotolinės veiklos galimybes.

Jau savaitės pradžioje, Saulei pradėjus kelionę Mergelės, Žemės ženklu, turintiems savo verslą, nestigs veiklos. Neprošal paieškoti naujų krypčių, naujų verslo partnerių. O kai kam – geriau apmokamos darbo vietos. Apsispręsti, o taip pat įvertinti naujas finansines galimybes gali būti nelengva.

Savaitės viduryje, Urano viešinčio jūsų ženkle įtakoje, vienam ar kitam apsisprendimui jus gali darbe motyvuoti kilusios problemos ar padidėję keliami reikalavimai.

Ketvirtadienis palankus požiūrių derinimui, kolektyvinei veiklai. Ši diena tinkama dalykiniams susitikimams, nekilnojamo turto sandoriams. O penktadienį daugiau jūsų dėmesio norės ir mažieji šeimos nariai. Diena tinkama ruošiantis būsimiems mokslo metams, jų įtraukimui į šeimos bendras veiklas.

Savaitgalis, Mėnuliui keliaujant Jaučio ženklu, ypač tiktų sodo-daržo, o taip pat aplinkos tvarkymo darbams. Šiomis dienomis skirkite daugiau laiko aktyviam poilsiui, pabuvimui gryname ore, Dienos puikios smagiems šeimos pasivaikščiojimams su augintiniu miške.

Dvyniai

Savaitė, kurios dienos informacijos bei įvykių gausa gali priminti netikėtą smarkų lietų. Tad saugus skėtis bus žinių tikrinimas, esminių dalykų atsirinkimas ir, žinoma, geras planavimas.

Savaitės pirmosiomis dienomis, Saulei perėjus į Mergelės ženklą, daugiau atidumo prireiks sprendžiant finansinius klausimus. Svarbu bus šeimoje kartu nuspręsti, kokios išlaidos būtiniausios, kam teiksite prioritetą.

Savaitės viduryje darbų gausės. O ketvirtadienį, Merkurijui viešint karališkajame laipsnyje, labiau pasistengę, jau galėsite pasidžiaugti ženkliais pasiekimais.

Penktadienis puikus norintiems išreikšti meilę ir gerumą padėti tiems, kuriems ypač reikėtų jūsų globos. O pagelbėję savo artimui, patirsite džiaugsmą teikiantį vidinį pasitenkinimą. Šią dieną skirkite didesnį dėmesį sveikatai, imuniteto stiprinimui.

Savaitgalis – smagioms šeimos išvykoms kad ir trumpomis ekskursijomis. Patirkite kartu naujų įspūdžių, pasigaukite jau bėginčią vasarą!

Vėžys

Naujos pradžios savaitė. Ji darbinga ir veikli, kai kurie Vėžiukai jos dienomis ryšis išbandyti bei patirti ir kažką visai naujo.

Savaitės pradžia – metas jūsų pokyčiams. Jos dienomis, Mėnuliui keliaujant Žuvų ženklu, būsite empatiški, stiprės intuicija bei įžvalgos. O Saulei pradėjus kelionę Mergelės ženklu, norėsis savo pastangas kreipti konkrečių tikslų link.

Savaitės vidurys gali suteikti jums progą netikėtiems sprendimams. Kai kurie Vėžiukai imsis iniciatyvos, ryžtingų gyvenimo pokyčių.

Ketvirtadienis, palankių Merkurijaus ritmų įtakoje, metas deryboms, kompromiso paieškai, diena tiktų sutarčių pasirašymui.

Penktadienis – puikus laikas norintiems atnaujinti namus, pasistūmėti remonto-statybos darbuose.

Šeštadienį norėsis dar įkvėpti gaivaus vasaros paskutinių dienų oro, o kai kas – pasiieškoti miške dygstančių grybų, o kartu – ir vidinio emocinio balanso.

Sekmadienis jums – draugų susitikimams, o taip pat harmonijos šeimoje kūrimui. Šiomis dienomis ypač širdį džiugins artimųjų rūpinimasis jumis.

Liūtas

Planų įgyvendinimo savaitė. Jos dienos – pats metas kloti savo svajonėms kaip būsimam namui, materialų pamatą.

Jau savaitės pradžia, Saulei perėjus į Mergelės ženklą, o Venerai ir Merkurijui keliaujant Svarstyklių ženklu, tinkamas laikas dalykiniams pokalbiams, deryboms, perėjimui į naują darbą.

Savaitės viduryje, kaip vasarą iškritę ledukai, galimi netikėtumai. Širdis trokš permainų, tačiau svarbu bus neskubėti – tiek kelyje, tiek ir priimant sprendimus.

Svarbiems žingsniams jums ypač palankus ketvirtadienis, Merkurijui viešint karališkajame laipsnyje. Tad ketvirtadienį imkitės pačių svarbiausių savaitės darbų bei sumanymų. Ši diena tiktų naujų projektų pradžiai, įsipareigojimų prisiėmimui, o kai kam – ir meilės priesaikoms.

Penktadienį skirkite paruošiamiesiems darbams: kas ruoš mokinukus mokyklai, kas imsis namų pertvarkos, o kas permąstys tolimesnius tikslus.

Savaitgalis suteiks progų džiugiam atokvėpiui, smagiems draugų susitikimams, o kai kam –romantiškiems pasimatymams.

Mergelė

Naujos pradžios savaitė. Tai energingas bei įdomus jums laikas.

Šios dienos, Saulei įžengus į jūsų ženklą, ypatingai palankios naujai jūsų pradžiai, talentų bei gabumų atskleidimui.

Tokia gali būti jau savaitės pradžia.

Antradienį, Mėnuliui viešint Žuvų ženkle, lengviau atskleisite savo kūrybinius talentus. O savaitės vidurys kai kuriems suteiks progų kitu žvilgsniu pažvelgti į esamas situacijas bei kilusias problemas.

Ketvirtadienį, Merkurijui viešint karališkajame jūsų ženklo laipsnyje – ypatingas laikas veiklų paieškoms, darbo sutartims, nekilnojamo turto sandoriams. O penktadienį skirkite pradėtųjų darbų bei projektų pabaigimui.

Šeštadienis – rudeninio derliaus nuėmimui. O kai kuriems jis bus įdomus draugų laisvalaikio pasiūlymais, taip pat tiktų suplanuotiems stambesniems pirkiniams. Sekmadienį skirkite nuotaikingam bei džiugiam šeimos atokvėpiui, pasidžiaukite kol dar vasara.

Svarstyklės

Romantiška savaitė. Jos dienos, Venerai keliaujant jūsų ženklu, ypatingos gilių jausmų brandinimui, Įkvepiančios svajonėmis, kaip vaikų leidžiamais aitvarais, skraidinančiomis į patį dangų.

Savaitės pradžioje pasinaudokite žvaigždžių palankumu ir suteikite tarpusavio santykiams daugiau romantikos. Juolab, kad kai kas jau kurį laiką, įkritę į darbinius klausimus, savo dėmesio per mažai skyrėte mylimam žmogui.

Savaitės viduryje Saulei keliaujant Mergelės ženklu ir artėjant rudeniui ,daugės darbų bei reikalų. Tad pravers jūsų puikus gebėjimas veiklas planuoti.

Ketvirtadienis, harmoningų Merkurijaus ritmų įtakoje, tiktų dalykiniams susitikimams. Šis metas palankus dar tebeieškantiems savojo žmogaus, pažintims bei susitikimams.

O penktadienį neapsikraukite per dideliu darbų krūviu, labiau pasirūpinkite savo bei artimųjų sveikata, bei giedra nuotaika.

Šeštadienį, Veneros ritmų jūsų ženkle įtakoje, norėsis kurti gražią, harmoningą aplinką, puošti namus. Ši diena tiktų naujo savito stiliaus kūrimui. O sekmadienį savo laiką skirkite tiems, kuriuos mylite, paieškokite kartu nuotaikingų laisvalaikio pramogų.

Skorpionas

Iniciatyvos savaitė. Jos dienomis svarbu būtų imtis patiems iniciatyvos, kaip kapitonui nukreipiant savo laivą tinkama kryptimi.

Savaitės pradžioje, Mėnuliui keliaujant Žuvų ženklu, spręsdami svarbiausius klausimus klausykitės savo intuicijos. Tai laikas, kai gali pavykti rasti kompromisą, pasiekti sutarimą.

Savaitės vidurys permainingas, kaip paskutinėmis dienomis prie jūros oras. Netikėtos žinios, sunkiai nuspėjamos aplinkinių reakcijos, kitoks, nei jūsų, požiūris ragins ieškoti naujų išeičių, kitų kelių.

Ketvirtadienį skirkite deryboms. Šią dieną, palankių Merkurijaus ritmų įtakoje, ir namuose pavyktų tiek vaikų auklėjimo, tiek ir finansiniais klausimais, derinti nuomones, rasti sutarimą.

Penktadienis jums – materialaus pagrindo kūrimo darbams. Laikas tinkamas norintiems pasigerinti buitines sąlygas, užsiimantiems statybiniais darbais.

O savaitgalis – dar vasariškų nuotaikų. Raskite darbų ir poilsio balansą. Puikus metas išvykoms į gamtą. Patirkite šaunių įspūdžių, pasidžiaukite buvimu kartu.

Šaulys

Dalykinių susitikimų savaitė. Jos dienomis kai kurių Šaulių laukia, kaip kalnuose, galinga darbų griūtis.

Tad dažniau lankys mintis, su kuo jais galėtumėte pasidalinti. Darbe šį klausimą spręsite kartu su kolegomis, o namuose pasitelkite į talką ir savo paaugusius vaikus.

Savaitės pradžioje, nuo rugpjūčio 23–ios, Saulei jau pradėjus keliauti Mergelės ženklu, metas tinkamas naujų finansinių šaltinių, pagrindinių bei papildomų darbų paieškoms.

Trečiadienis ragins pagaliau apsispręsti – į kairę ar į dešinę: kurį kelią rinksitės, kuria kryptimi judėsite toliau.

Ketvirtadienis kai kuriems suteiks naujų galimybių. Kai kam jos galės būti Ariadnės siūlu iš sudėtingų situacijų labirinto.

Penktadienį svarbu bus projektų bei sumanymų tęstinumas. Šią dieną venkite darbus atidėlioti, nes vėliau jie gali tapti užmiršimu, arba – „niekada“.

Šeštadienis įdomus kūrybiniais sumanymais. Ši diena palanki ir būtinų vaikams mokyklinių prekių įsigijimui. O sekmadienį daugiau ilsėkitės. Šią dieną kritinės pastabos gali sukelti netikėtą efektą kaip kad nuriedėjęs akmenukas kalnuose, tad su artimaisiais bendraukite jautriai ir švelniai.

Ožiaragis

Perkrovos savaitė. Šiomis dienomis kam norėsis perkrauti per didelį darbų krūvį ant kolegų pečių, jais pasidalinant, o kas imsis kaip lagaminus, bandyti perkrauti ir tarpusavio santykius.

Tai dienos, kai Saulei pradėjus kelionę Mergelės ženklu, aiškiau matysite kitų siekius bei tikslus.

Jau savaitės pradžioje, nuo rugpjūčio 23–ios kai kuriems prasiplės karjeros horizontai.

O savaitės viduryje neprošal didesnį dėmesį skirti partnerystei, tarpusavio santykiams. Tai pats metas skirti daugiau dėmesio savo šeimai, harmoningiems tarpusavio ryšiams.

Ketvirtadienį, Merkurijui keliaujant karališkuoju Mergelės ženklo laipsniu, diena palanki finansiniams sprendimams. Kartu paieškokite bendro požiūrio bei sutarimo. O štai penktadienį jums tiktų posakis „neskubėk ir būsi pirmas“. Šią dieną leiskite, gyvenimo upei tekėti sava vaga, įvykiams klostytis savu ritmu.

Šeštadienį skirkite savišvietai bei saviraiškai. O sekmadienį pagalvokite, kuo galėtumėte labiau pradžiuginti savo artimuosius.

Vandenis

Įdomių patyrimų savaitė. Jos dienomis, Saulei atkeliavus į Mergelės ženklą, kai kurie ryšis ženkliems karjeros pokyčiams.

Kai kuriuos Vandenius iš buvusio darbo išvilios didesnis pasiūlytas atlyginimas. Dar kitiems atrodys, kad jau jų galimybės įprastinėje vietoje išsisėmė ir veiklą keis, nes širdis trokš patirti kažką įdomaus ir visai naujo. Tokia gali būti jau savaitės pradžia.

Savaitės vidurys įdomus netikėtais susitikimais bei gautais pasiūlymais.

Ketvirtadienis dosnus idėjomis, netikėtais įdomiais sprendimais.

O penktadienį palanku būtų derinti požiūrius, ieškoti kompromiso, bei naujų išeičių.

Šeštadienį, ruošiantiems į mokyklą mokinukus, šaunu būtų susidaryti šeimos reikalų ir pirkinių detalesnį planą, kad neįsigytumėte ne tokių, ar nereikalingų daiktų.

Sekmadienis kai kuriems atneš į gyvenimą ženklias permainas. Tai metas, kai kai kurių tarpusavio santykiai gali pareikalauti ne tik kosmetinio, bet, kai kieno – ir kapitalinio remonto. Šiomis dienomis ilsintis , kaip į taupyklę reikėtų krauti gražius patyrimus, laimės akimirkas, smagius išgyvenimus.

Žuvys

Savaitė, kai į pirmą planą kaip iš ežero gelmių, kils naujos idėjos, įdomūs sumanymai.

O kažkada kilę mintys lengviau ras praktinį pritaikymą.

Savaitės pradžioje, Mėnuliui viešint jūsų ženkle, norėsis aiškiau išsakyti savo ketinimus, o kai kada vis tik teks įveikti abejones, pasiderinti prie partnerio norų bei darbų tempo.

Savaitės viduryje ,Saulei keliaujant jums opoziciniu Mergelės ženklu, ypač aktualūs bus imuniteto stiprinimo bei sveikatos klausimai. Jos dienomis Įsigilinkite į medicinos specialistų patarimus, pritaikykite juos sau ir artimiesiems.

Ketvirtadienis palankus naujų finansinių šaltinių bei darbų paieškoms. O penktadienis tiktų intelektualiai veiklai. Šią dieną įsiklausykite į draugų bei kolegų patarimus. Šiomis dienomis mokėjimas pajausti kitą, atvėrimas širdies atjautai, padės išspręsti kylančius uždavinius, rasti teisingiausius sprendimus.

Šeštadienį norėsis kad ir trumpų išvykų bei kelionių. Pabuvokite su artimaisiais ten, kur dar nebuvote. O sekmadienį skirkite mėgstamam hobiui, savo bei mažųjų saviraiškai. Šiomis dienomis svarbu būtų didesnį dėmesį skirti skirtingo požiūrio įveikimui, ir mažesniais dalykais kurti giedrą nuotaiką, gausinti namuose gyvenimo džiaugsmą.