Avinas – vapsva

Vapsva yra apdovanota ugninga energija ir ji perduoda šią galią savo šeimininkui. Tai padeda Avinams greitai priimti sprendimus, tačiau kitais atvejais jie gali pasielgti impulsyviai. Kad išvengtumėte problemų, stenkitės iš anksto planuoti savo žingsnius.

Jautis – kamanė

Kamanė, nors ir yra didžiulė bei garsiai zvimbia, nėra pavojinga. Šis toteminis vabzdys simbolizuoja vertybes ir tvirtas moralines nuostatas. Tačiau tik įdėjusios daug darbo ir įveikusios save kamanės sulaukia milžiniškos sėkmės.

Dvyniai – drugelis

Drugeliams būdingas unikalus gyvenimo ciklas, todėl daugelyje kultūrų jie laikomi atgimimo ir atsinaujinimo simboliu! Tie žmonės, kuriems pasisekė pajusti drugelio sparnų plevenimą, pasižymi komunikabilumu ir originalumu. Tačiau drugeliams vieniems būna liūdna, todėl jiems gyvybiškai svarbu turėti draugų.

Vėžys – dusia

Dusios, dar vadinami vandens vabalais, yra kieti gyvūnai, nes turi itin tvirtą apvalkalą. Dėl šios priežasties daugelyje kultūrų jie buvo laikomi apsaugos simboliu! Tiems žmonėms, kuriuos globoja šis vabalas, labai sekasi meilės reikalai. Jiems taip pat būdingas pavydėtinas savarankiškumas, kuris prisideda prie stiprios, nepriklausomos asmenybės formavimosi.

Liūtas – boružė


Boružė yra saulės ir sėkmės meilės reikaluose simbolis. Taigi, gimusieji po šiuo ženklu būna linkę į nuotykius, trokšta kopti karjeros laiptais ir gali džiaugtis pavydėtina sėkme tarp priešingos lyties atstovų.

Mergelė – žiogas

Dėl savo muzikinių sugebėjimų žiogas yra laikomas „žemės poezijos“ simboliu. Šio toteminio vabzdžio globojami žmonės lengvai pastebi smulkiausias detales ir gerai analizuoja informaciją. Jie taip pat būna ištikimais partneriais tiek santykių, tiek verslo sferoje.

Svarstyklės – cikada

Cikada simbolizuoja amžiną jaunystę, nes ji minta šviežia ryto rasa. Nors Svarstyklės visada svarsto, cikada dovanoja joms subtilų estetinį skonį. Jos pasaulį labiau suvokia per jauseną, o ne analitinį protą. Jos skleidžia raminančią atmosferą ir išstumia iš jos viską, kas yra grubu ir nemalonu.

Skorpionas – voras

Voras

Voras – kūrybos ir išminties simbolis. Jei žmogus – voras suvoks savo galią ir pradės ją naudoti manipuliacijoms su kitais žmonėmis, jis labai sugadins gyvenimą aplinkiniams. Tačiau jei šią energiją jis nukreips kūrybai, jis gali tapti dvasiniu gydytoju.

Šaulys – maldininkas

Kaip ir maldininkas, Šaulys yra kantrus ir konkretus. Jie yra protingi ir dėl savo vidinės filosofijos gana optimistiškai žiūri į savo nesėkmes. Tai neišmuša jų iš vėžių, ir jie toliau atkakliai siekia savo tikslų.

Ožiaragis – bitė

Bitė – tai aiški hierarchija ir disciplina. Bitė yra darbštuolė, todėl padeda siekti sėkmės darbe ir karjeroje. Ožiaragiui ji suteikia jėgų, tarsi pagirdžiusi jį gyvybingu medaus nektaru.

Vandenis – jonvabalis

Tai vabzdys, kuris neša šviesą savo gyvenamojoje aplinkoje. Panašiai ir Vandeniai savo altruistiniu požiūriu į gyvenimą neša šviesą aplinkiniams žmonėms. Savo idėjomis jie išsklaido tamsą ir padeda visuomenei tapti geresne!

Žuvis – laumžirgis


Laumžirgis suteikia Žuvims mistikos. Žuvys yra uždaros, tačiau viduje jos būna kupinos energijos ir dėl savo išlavinto jautrumo jaučia tai, ko negali pajusti kiti.

Dabar jau žinote, su kokiu vabzdžiu turėtumėte save sieti. Atsižvelkite į savo charakterio bruožus, kad laiku užgniaužtumėte blogiausius ir leistumėte reikštis geriausiems!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)