Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Žuvyse, kuris suteiks šiai dienai kūrybinį potencialą, jautrumą. Labai palanki diena menui, muzikai, kūrybiniams procesams. Šiek tiek galite per daug svajoti, nei daryti realius darbus. Tinkamas laikas meditacijai, jogai, religijai, bei dvasinių vertybių paieškoms. Norėsis paguodos ar guosti kitus žmones. Padėti, išgelbėti. Noras jausti begalybę ir neapibrėžtumą, tačiau šiems jausmams trukdys Mergelės logiška ir detali energija. Tarsi viskas taip jautru ir meniška, tačiau įsijungia mano veiksmai, mąstymas ir viskas persismelkia šaltomis, sausomis spalvomis, kas erzins. Jei gebėsite tai suderinti, žinoma, kad gausite produktyvių rezultatų bet kokioje srityje. Meno ir dvasingumo pojūtis + logiškas, detalus, materialus veiksmas ir protas = unikali ir inovatyvi idėja. Saulė taip pat žengia į Mergelės Zodiako ženklą, o tai sustiprins sausą energiją, bus mažiau dinamikos. Tai daugiau darbinga diena, kai gali kilti svajingų idėjų.

Numerologinės įžvalgos

Informacija, kur skatina judėti. Dalinkitės su kitais savo išmintimi, informacija, bendraukite ir būkite lyderiu. Skatinkite kitų judėjimą, mokslą. Palanku mokytis, judėti, būti aktyviam. Domėtis viskuo ir visaip. Tarsi būti „ant bangos“. Tik pasirinkite tinkamą bangą.

Psichologinės įžvalgos

Vienoje pusėje įsivaizduokite logiką, smulkmeniškumą. Kitoje priešingoje pusėje įsivaizduokite meną, kūrybiškumą, dvasingumą. Tai priešingos energijos. Žiūrėkite į kiekvieną iš jų taip, kaip matote. Pamėginkite atrasti būdų, kaip galėtumėte tai apjungti? Kokius bendrumus matote?

Astropsichologė Samantha Zachh