Astrologinės įžvalgos

Pilnatis Vandenyje. Pirmoje dienos pusėje gali vyrauti užgaida, jog reikia būti kažkuo kitokiu, nenoras prisitaikyti prie pilkos masės. Norėsis pasiekti vidinio ir išorinio pasaulių balansą, bet tai padaryti bus sunku. Tarsi daug emocijų eina sau, o ego daro visai kitaip. Sieksite būti unikaliu, bet kartu pelnyti publikos dėmesį. Antroje dienos pusėje jau energija laisvės ir jausis emocinis lengvumas. Mėnulis įžengs į Žuvų ženklą, kas suteiks šiai dienai kūrybinį potencialą, jautrumą. Tinkamas laikas meditacijai, jogai, religijai, bei dvasinių vertybių paieškoms. Norėsis paguodos ar guosti kitus žmones. Padėti, išgelbėti. Noras jausti begalybę ir neapibrėžtumą. Tai gana optimizmo kupina diena, kai norėsis gelbėti, padėti. Gali būti padidėjęs noras atrasti dvasinių vertybių, galbūt paskaityti apie netradicinę jums religiją, pasaulėžiūrą.

Numerologinės įžvalgos

Visko po truputį ir ramiai. Šiandien reikės pasistengti namuose kurti grožį ir harmoniją, kad visiems būtų jauku, gera, gražu. Turėsite apgalvoti kiekvieną smulkmeną ir detalę. Bandykite namuose matyti visas mažas problemas ir jas išspręsti. Pajausite, kaip viena didelė problema dingo.

Psichologinės įžvalgos

Kas man yra laisvė? Kada aš suprasiu, jog esu laisvas? Kokios tai situacijos man? Kiekvienas laisvę supranta savaip ir labai svarbu identifikuoti sau pačiam kas tai yra, kada tai yra. Kaip kitaip tai ateis? Galite sugeneruoti simbolį (daiktas, tekstūra, vaizdinys), kuris labiausiai jums asocijuojasi su „mano laisvė“ – tą vaizdinį/simbolį mintyse turėkite su savimi dažnai. Jis yra jumyse.

Astropsichologė Samantha Zachh