Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Ožiaragyje suteiks rimtos ir brandžios energijos. Tarsi norisi būti rimtam, konservatyviam, išlaikyti savo planą ir strategiją. Ir viskas dėl to, kad būtų pasiektas savas tikslas. Nebus tai diena, kurioje gebėsite labai jautriai ir emocionaliai į viską reaguoti. Reaguosite šiek tiek šalčiau, sausiau, kad emocijos neišblaškytų jūsų esamos struktūros. O Venera atvirkščiai – gebės suteikti šiltų jausmų poreikio. Tai šiek tiek išbalansuos, nes bus sunkiau suprasti save: „Tai kaip aš jaučiuosi ir reaguoju?“ Kaip ir nebus per didelio emocinio susijaudinimo, tačiau siekis jausti ir kurti harmoniją išliks. Stenkitės suderinti savo jausmą su emocija. Šiandien moterims gali iškilti dviprasmiškų jausmų motinystės ir moteriškumo klausimais. Atraskite būdų, kaip tai suderinti – būti gražia, harmoninga ir rūpestinga mama.

Numerologinės įžvalgos

Investuokite į savo namų buitį. Šiandien gali geriau sektis jaustis namuose jaukiai, saugiai, patogiai. Galite pats užsiimti namų ruošos darbais tai sukuriant. Sunkiau gali sektis su finansais, kai nereiktų jų skolinti, gerai yra atiduoti skolas. Galite nupirkti kokį buities daiktą.

Psichologinės įžvalgos

Pratimas moterims. Kas man yra moteriškumas? Papasakokite sau. Įvertinkite savo moteriškumą. Kas man yra motiniškumas? Papasakokite sau. Įvertinkite savo motiniškas savybes. O dabar pajauskite, kaip galėtumėte tai apjungti, kad nebūtų priešiškumų, nesusiderinimų.

Astropsichologė Samantha Zachh