Astrologinės įžvalgos

Šiandien gali tapti ne tiek svarbi komunikacija, kuri lydėjo paskutines dienas. Šiandien bus svarbu veiksmas, greitis, inercija, nors energijos tobulam greičiui ir nebus. Mėnulis bus smulkmeniškame Mergelės ženkle, kas suteiks poreikį dienoje ieškoti klaidų ir bandyti viską pagerinti. Norėsis užsiimti detalėmis, siekti tobulumo, viską apgalvoti iki menkiausios smulkmenos. Gali būti padidėjęs pedantiškumas, poreikis tvarkos ir aiškumo. Reaguoti galite gana impulsyviai, grubiau, viskas gali erzinti. Tarsi vidinis dirglumas, kuris staigiai prasideda, bet lygiai taip pat staigiai gali ir pasibaigti. Gali jaustis grubumas iš aplinkos, kad tarsi jus puola, nori susidoroti. Atitinkamai ir jumyse gali užvirti kova, ryžtas, drąsa ir emocijų išraiška. Mergelės energija neleis perdegti, tačiau smulkmenos gali išbalansuoti. Reiktų veikti sistemingai, greitai ir be klaidų.

Numerologinės įžvalgos

Energija nukreipta į finansus. Šiandien gali gerai sektis investuoti, jei tikrai įdėsite daug savo energetinių resursų į tai. Tarsi visa jūsų energija ten. Taip pat šiandien nepalanku konfliktuoti, pykti ant mamos ir kitų moterų. Daugiau joms padėkite, gražiai bendraukite.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite laikrodžio mechanizmą. Mintyse matykite visas smulkias detales, ratukus, rodykles. Įsijauskite, kaip laikrodis tiksi. Kaip rodyklės eina. Kaip sukasi vidinis mechanizmas. Įsijauskite į tą sistemą. Pajauskite, kaip viskas tiksliai ir aiškiai sukonfigūruota. Ar jaučiate tobulą sistemą ir veiksmingumą? Jei pajautėte – užfiksuokite savo viduje, kaip jūsų įgūdį.

Astropsichologė Samantha Zachh