Astrologinės įžvalgos

Šiandien daug išraiškingos energijos, kurią būtų palanku išnaudoti, tik reikės nugalėti kliūtis. Jei tai pavyks – įgausite labai daug pasitikėjimo savimi! Jaunatis Liūte. Čia kartu ir Merkurijus. Liūto energija yra žaisminga, energinga, tvirta, galinga ir demonstratyvi. Būtinai statykite save į pirmą vietą. Lavinkite savo pasitikėjimą ir savivertę, būkite dėmesio centre. Tai prabangos energija, kai geriau mažiau, bet kokybiškiau. Leiskite sau pačią didžiausią prabangą, kokią galite sau suteikti. Netaupykite per daug. Kadangi iš aplinkos bus kliūčių – norėsis daug, maloniai ir prabangiai, tačiau kažkas vis apribos. Turėsite išlaikyti tai balanse, kur reikia šiek tiek susispausti, o kur bus susiję su jumis ir jūsų saviraiška – netaupykite. Nepasiduokite įvairioms provokacijoms, nesinervinkite dėl staigių permainų – prisiminkite, jog jūs esate karalius. Nusistatykite savo tikslus.

Numerologinės įžvalgos

8.8 Jei žinote Taro kortų arkanus – 8 arkanas yra pavaizduotas, kaip mergina glostanti Liūtą. Tai galingos, žvėriškos energijos įvaldymas. Tai didelis pasitikėjimas savimi, savivertė ir asmeninė galia. Žmogus gali būti labai stiprus, įvaldyti net laukinės gamtos jėgą. Tokią energiją turite pajausti šiandien. Tai tikrai ypatinga diena.

Psichologinės įžvalgos

Savivertė. Ką tai reiškia jums? Kur jumyse yra jūsų Savivertė? Pamatykite vaizdinį, kaip ji atrodo, kokios spalvos vyrauja, kurioje kūno vietoje? Patyrinėkite ir pasikalbėkite su ja, ar galite būti savimi, demonstruoti save, teigiamai vertinti, ar pakankamas jūsų pasitikėjimas savimi? Nustatykite, kaip galėtumėte tai pagerinti.

Astropsichologė Samantha Zachh