Dėl to gali tekti taisyti ne tik buitinius prietaisus, bet kai kam – tarpusavio santykius, o dar kai kam – darbe užleistas problemas ar priimtus netinkamus sprendimus.

Savaitės pradžioje ryškės lyderystės, visų suvienytų veiksmų būtinybė. Aktualūs bus sveikatos, imuniteto stiprinimo klausimai.

Savaitės vidurys palankus teisingumo atkūrimui, tvarkos darbo vietoje, bei namuose, o taip pat ir savo mintyse, įvedimui.

Antroje savaitės pusėje stiprinkite savo sveikatą. Šis laikas – sportui, aktyviai fizinei veiklai, statybų-remonto darbams.

Sekmadienis, keičiantis Mėnulio fazei, emociškai jautresnis. Šią dieną būkite atidesni kelyje, pasaugokite gražius tarpusavio ryšius.

Daug gyvenimo džiaugsmo jums šią savaitę!

Avinas

Pokyčių savaitė.

Jos dienomis energija liesis per kraštus. Astrologiniai ritmai ragins nauju žvilgsniu peržvelgti esamas problemas. Darbuose kils būtinybė rasti krizių sukeltų sunkumų sprendimus. Lengviau pamatysite ne tik situacijų pasekmes, bet ir reiškinių priežastis. O tada jums gali pavykti surasti teisingus sprendimus. Tokia gali būti jau savaitės pradžia.

Savaitės viduryje kai kas ryšis keisti darbą, dar kiti ieškos naujų veiklos galimybių.

O ketvirtadienis palankus konkretiems, materialų pagrindą kuriantiems darbams.

Penktadienį skirkite pradėtųjų darbų bei projektų užbaigimui.

O šeštadienis įdomus draugų susitikimais, smagiomis vasaros pramogomis, o kai kam , – ir romantiškais susitikimais.

Sekmadienį, keičiantis Mėnulio fazei, būkite atidesni buityje ir kelyje. Šią dieną palanku palikti praeitį, atleisti sau ir kitiems padarytas klaidas, ryžtingai pajudėti į priekį.

Jautis

Naujų patirčių savaitė.

Ir nors ne viskas klostytųsi lengvai, tačiau būtent šios savaitės dienomis gautos patirtys daug ko jus išmokys ir duos naudos ateityje.

Pirmadienį, Mėnuliui pereinant iš jūsų į Dvynių ženklą, svarbiausia bus aiškiai suvokti, ko siekiate, nebijoti svajoti. Laikas tinkamas draugystės, meilės kūrimui bei stiprinimui. Saulei keliaujant Liūto ženklu, antradienį veikite ryžtingai, raskite sprendimus aktualioms problemoms.

Savaitės viduryje, Urano, viešinčio jūsų ženkle įtakoje, kai kurie turėsite progų karjeros pokyčiams. Kai kas pakylės vienu kitu laipteliu aukštyn, ar gaus laisvės savarankiškai priiminėti sprendimus.

Ketvirtadienį norėsis gilintis į vidinius išgyvenimus, atrasti balansą tarp darbų ir atokvėpio, o penktadienį būsite linkę kuo daugiau dėmesio skirti mažiesiems šeimos nariams, o taip pat savo augintiniams.

Savaitgalis palankus norintiems namuose atlikti generalinę tvarką, atsisakant nebereikalingų daiktų, o taip pat perkraunant savo mintis bei nuostatas.

Lolita Žukienė

Dvyniai

Įdomių pasiūlymų savaitė.

Jos dienomis imkitės ryžtingų, konkrečių kolektyvinių veiksmų. Būkite atviri naujovėms. Naudingų pasiūlymų gali pateikti ir žmonės, iš kurių jų net nesitikėsite.

Jau savaitės pradžioje rinkite informaciją. Juodajam Mėnuliui viešint jūsų ženkle, kruopščiau tikrinkite jus pasiekiančias žinias, o taip pat sąskaitas, bei kitus gaunamus dokumentus. Antradienį ieškokite naujų kelių. Ši diena – profesiniam tobulėjimui, norintiems išmokti kažką įdomaus bei naujo.

Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, rugpjūčio 3-ia ir 4-a dienos – ypatingas laikas draugystės, meilės, santarvės šeimoje stiprinimui.

Savaitės antroje pusėje kai kurių tarpusavio ryšiai gali patirti didesnius pokyčius. Šiomis dienomis spręsite, su kuo toliau keliausite gyvenimo keliu. O į naujas pažintis žiūrėkite atsargiau, neskubėkite.

Penktadienis palankus viešiesiems ryšiams ir mokymo veikloms. Ši diena tiktų pradėtųjų verslų bei darbų tęstinumui.

Šeštadienis šaunus išvykoms, poilsiui prie vandens, o sekmadienį, keičiantis Mėnulio fazei, skirkite ramesniam atokvėpiui.

Vėžys

Ši savaitė jums – tai metas, kai gyvenimas kaip talentingas mokytojas, gali,pateikti jums vienokią ar kitokią pamoką.

Ir tik nuo pasirinktų sprendimų priklausys, ar lipsite ant to paties grėblio, ar vis tik sugebėsite rasti kitokias, tinkamesnes išeitis, bei sprendimus.

Dylančiam Mėnuliui keliaujant Dvynių ženklu, savaitės pradžia emociškai jautresnė. Tad pirmosiomis rugpjūčio dienomis savęs nespauskite, daugiau laiko skirkite poilsiui, vidinės ramybės paieškoms.

Savaitės viduryje gausės darbų bei reikalų, o kai kam pasitaikys ir įdomi proga išspręsti ilgiau trukusius darbinius, o kai kam ir nekilnojamo turto pardavimo – pirkimo klausimus.

Penktadienį skirkite darbų užbaigimui, projektų pateikimui.

Šeštadienį norėsis vasaros atokvėpio, pasidžiaugti poilsiu prie vandens. Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, kuo daugiau dėmesio skirkite tiems, kuriuos mylite, o taip pat savo kūrybinei saviraiškai. Emociškai jautresnis metas, keičiantis Mėnulio fazei, būtų sekmadienis, kai būtinas didesnis atidumas kelyje ir buityje.

Liūtas

Įdomių susitikimų savaitė.

Jos dienomis, Saulei keliaujant jūsų ženklu, jausitės kupini naujų jėgų bei ryžto. Dienos šaunios esminiams pokyčiams, o taip pat gilių jausmų brandinimui. Tokios gali būti jau pirmosios savaitės dienos. Beje jomis, artimų Saulės ir Merkurijaus pozicijų jūsų ženkle įtakoje, žodžiai pasižymės didele jėga, tad rinkitės juos atsakingai. Pirmoje savaitės pusėje jautresnių astrologinių rodiklių įtakoje, kruopščiau tikrinkite informaciją. Dienos tiktų norintiems priimti kitokius, nestandartinius sprendimus.

Savaitės vidurys įdomus netikėtomis staigmenomis. Besikeičiančiose situacijose svarbu bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą, atsirinkti teisingiausius kelius, kiekvienai situacijai tinkamiausius sprendimus.

Ketvirtadienį norėsis užbaiginėti tai, ką pradėjote – ar tai bus sutarčių užbaigimas, ar nekilnojamo turto sandorių pasirašymas.

Penktadienis tiktų buitiniams, statybų-remonto darbams. O šeštadienį su draugais atraskite naujus kelionių maršrutus.

Sekmadienis kai kam – smagiai šeimos šventei, o kažkam galėtų būti puiki diena saviraiškai, mėgstamam hobiui, gabumų ir talentų atskleidimui.

Mergelė

Naujų sumanymų savaitė.

Jos dienomis lengviau kils netikėtos, įdomios idėjos bei sumanymai. Tai metas, kai nauju žvilgsniu pažvelgsite į gyvenimą. O tada, bendraudami lengviau galėsite įžvelgti ne tik esmę, bet ir nutylimas detales, ar kitokį požiūrį.

Jau pirmosiomis savaitės dienomis, įveikiant krizių sukeltus sunkumus, bus labai svarbu išsikelti ateities tikslus, sau aiškiai įvardinti, ko norite ir siekiate.

Savaitės viduryje kai kurie grįšite prie ankstesnių idėjų bei sumanymų. O antroje savaitės pusėje lengviau seksis atskleisti kūrybinius, meninius sugebėjimus. Šiomis dienomis pajutę pasitikėjimą savimi, lengviau pasieksite sėkmę profesinėje srityje. Ypač, jei įgyvendindami tikslus, pasitelksite draugus bei bendradarbius.

Penktadienis suteiks progų užbaigti pradėtuosius buitinius darbus.

Šis metas tiktų individualiems sprendimams, tarpusavio santykių tobulinimui, harmonijos namuose kūrimui. Norėsis savo laiką skirti džiugiam šeimos atokvėpiui, poilsiui prie vandens. O sekmadienį venkite nesutarimų. Kai ką aplankys įkvėpimas, kūrybingos meninės idėjos.

Svarstyklės

Savaitė, kurios dienomis norėsis įprasminti save, išlaisvinti gebėjimus, o taip pat –įgyti ir naujų talentų.

Savaitės pradžia – aštresnių astrologinių ritmų. Pirmadienį kai kam galimi netikėtumai darbuose. Galite sulaukti netikėtos kritikos ar bent jau susidurti su kitokia, nei jūsų, nuomone. Svarbu bus reaguoti greitai, lanksčiai.

Antradienį ieškokite savo idėjoms bendraminčių bei partnerių. Ši diena palanki mokantiems sukaupti jėgas, suburti kolektyvą svarbiausiems tikslams įgyvendinti.

Savaitės vidurys tiktų dokumentų tvarkymui, organizaciniams darbams, dalykiniams susitikimams.

O ketvirtadienį būkite atviri naujovėms, kitokioms, nei įprastoms galimybėms, naujiems pasiūlymams.

Penktadienį kai kas nuspręs pradėti nuosavą veiklą, o kažkas suvoks, kad dirbant svarbu būtų ne vien siekti tikslų, bet ir dažniau mėgautis pačiu gyvenimu.

Šeštadienis jus džiugins smagiomis draugų staigmenomis, o sekmadienį susilaikykite, keičiantis Mėnulio fazei, susilaikykite nuo kritiškų pasisakymų. Gausinkite namuose santarvę, kurkite harmoniją.

Skorpionas

Savaitė, kai į savo gyvenimą vertėtų pažvelgti nauju žvilgsniu, surandant iki tol nepastebėtas išeitis bei sprendimus.

Tai aktualu jau pirmosiomis savaitės dienomis. Kuriomis kai kas ieškosite sprendimų iš krizinių situacijų, o taip pat atrasite veiklose naują prasmę bei galimybes.

Savaitės viduryje, Mėnuliui keliaujant Dvynių ženklu, norėsis daugiau bendrauti, dalintis kilusiomis idėjomis.

Ketvirtadienis palankus ir šių idėjų įgyvendinimui. O penktadienį kai kam gali tekti grįžti prie anksčiau pradėtųjų darbų bei reikalų. Kai kam gali paaiškėti, kad gera gali būti ne tik nauja, bet ir prisiminta sena.

Šeštadienis suteiks progų atitrūkti nuo rūpesčių bei reikalų, paganyti plaukiančius debesis, ar tiesiog bežiūrint į medžių viršūnes suvokti, kad mūsų rūpesčiai ganėtinai laikini. Norėsis daugiau pailsėti. Sekmadienį užsiimkite ta veikla, kuri gausintų gyvenimo džiaugsmą tiek jums, tiek ir jūsų šeimos nariams.

Šaulys

Paieškų savaitė.

Jos dienomis kai kas ieškosite naujų veiklų, o kas – išeičių iš viruso sukeltų situacijų.

Jau pirmadienį sprendžiant sudėtingesnes situacijas gali tekti paieškoti kitų galimybių, pažvelgus į situacijas plačiau – ir kitokių nestandartinių sprendimų.

Antradienio astrologiniai ritmai ragins giliau išanalizuoti aplinkybes, o ieškant problemų išeičių – neskubėti spręsti vieniems, o pasitelkti bendraminčių ir kolegų išmintį.

Savaitės viduryje gali užgriūti netikėtumų lavina. Tad gali kilti noras įvykius ir situacijas susidėlioti kaip daiktus į lentynėles ar stalčiukus, atsirinkti tinkamiausius sprendimus.

Ketvirtadienis energingas bei veržlus. Šią dieną galimas sėkmingas proveržis. O penktadienį susilaikykite nuo noro išsakyti kritišką požiūrį, o paieškokite pozicijas jungiančių aplinkybių.

Šeštadienis palankus norintiems gražinti namus, atnaujinti interjerą. O sekmadienio ritmai keičiantis Mėnulio fazei ragins neskubėti, pasirūpinti savo ir artimųjų emocine ir fizine sveikata.

Ožiaragis

Savaitė, kai nusibrėšite naują judėjimo kryptį.

Jos dienomis reikėtų tinkamai planuoti finansus, neskubėti prisiimti naujų įsipareigojimų.

Savaitės pradžioje, jautresnių astrologinių ritmų įtakoje, skirkite daugiau dėmesio sveikatai, imuniteto stiprinimui. Tai laikas, kai reikėtų savo žingsnius tinkamai apmąstyti. Savaitės viduryje gali tekti kai kuriems rinktis, ar likti komforto zonoje, ar išeiti į nežinią.

Tai metas, kai svarbu bus tinkamai įvertinti visas aplinkybes.

Ketvirtadienį įsiklausykite į draugų bei kolegų patarimus. Apmąstykite tolesnius savo žingsnius. Penktadienis jums naujo plano sudarymui.

O šeštadienis suteiks progų labiau pasidžiaugti gyvenimu, ištrūkti į gamtą. Sekmadienį, keičiantis Mėnulio fazei neapsikraukite buitiniais darbais, ši diena galėtų būti smagus tingiadienis su murkiančia ant kelių kate, skaitant įdomią knygą ar žiūrint filmą.

Vandenis

Savaitė, galinti suteikti progų įgyti atsakomybę, prieraišumą, siekti pastovumo.

Jos dienomis, Saulei ir Merkurijui keliaujant jums opoziciniu ženklu, daugelį situacijų galite pamatyti plačiau, nei iki tol. Toks gali būti jums jau pirmadienis.

Antradienio ir trečiadienio dienomis kai kuriems norėsis būti laisvesniais nuo atsakomybių, eiti pasirinktu keliu. Astrologiniai ritmai ragins nauju žvilgsniu peržvelgti esamas problemas.

Ketvirtadienį būkite atidūs, nepražiūrėkite naujų galimybių. Jas įvertinus kai kurių labai pasikeis profesinis gyvenimas. Palankus metas kurti ilgalaikius karjeros planus.

Penktadienį tinkamai įvertinkite finansines galimybes, nepirkite nereikalingų daiktų.

O šeštadienį pagrindinį dėmesį skirkite tarpusavio santykiams, nebūkite labai impulsyvūs, būkite ištikimi savo pripažintoms vertybėms.

Sekmadienis, keičiantis Mėnulio fazei, – permainingas, būkite atidesni kelyje ir buityje.

Žuvys

Savaitė, suteiksianti progų tinkamai realizuoti savo vidinius sugebėjimus, bei talentus.

Jos dienomis kai kam nusimatys daug pažinčių, naujų patirčių, norėsis daugiau dėmesio skirti meilei, nuoširdžiam bendravimui. peržiūrėti kilusias situacijas.

Savaitės pradžioje svarbūs bus ne tik pinigai, bet ir karjera. Antradienis tiktų darbo pokalbiams, sutarčių rengimui, o trečiadienis – jų pasirašymui. Šią dieną darbų neatidėliokite, imkitės jų išsyk. Svarbūs bus ir tarpusavio santykiai.

Ketvirtadienį palanku kurtis naują savitą stilių, peržiūrėti spintas bei sandėliukus, atsirinkti tuos daiktus, kuriais galėsite pasidalinti.

Penktadienį ieškokite naujų kelių bei išeičių.

Šeštadienį skirkite sportui, aktyviam šeimos poilsiui. O sekmadienis – keičiantis Mėnulio fazei, – jums jautrus metas, pasistenkite įveikti abejones ir nerimą.