Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į linksmąjį Dvynių ženklą, kas suteiks daugiau mąstymo, nei pojūčių. Bus svarbu viską filtruoti per logikos prizmę, norėsis analizuoti, mąstyti. Bus svarbi komunikacija ir bendravimas. Vyraus „nepatogumo“ jausmas, kai dėl sakomų jausmų, veiksmų ir kalbos galite jaustis nepatogiai, kažkaip ne taip. Gali būti jausmas, jog būtinai turite kažką pasakyti ir žodžiai patys mažai kontroliuojami pasisakys. Jausmas, jog būtinai turite perduoti informaciją. Ji gali būti nebūtinai graži ir harmoninga. Galbūt tai labiau negatyvi, ilgai laikyta paslaptyje, ar, kaip sakoma, „nepatogi tiesa“. Gali vyrauti pagunda įkasti žodžiais. Tačiau visa tai turi gilesnę prasmę, todėl net jei įžeidėte ar jus įžeidė – nesinervinkite, stenkitės aršiai nereaguoti. Šiandien daug situacijų gali būti karminių, kaip kompensacija praeito gyvenimo klaidų.

Numerologinės įžvalgos

Skirkite savo energiją santykiams. Turėsite vidinės energijos ir resursų energetiškai papildyti savo santykius. Skirkite dieną savo santykių tobulinimui, gerinimui. Svarbu rūpestingumo, ištikimybės ir lojalumo savybių skleidimas.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite už nugaros esantį savo praeitą gyvenimą. Pamatykite savo blogąją karmą, t.y. ką tokio padarėte netinkamo, kieno pasekmes jaučiate dabar? Kokį vaizdinį matote? Kas per jus nukentėjo? Pamėginkite šiame vaizdinyje paklausti, kas ko neteko ir tai kompensuokite. Suteikite kitiems meilės, sveikatos, ar tiesiog teigiamos atsiprašymo ir dėkingumo energijos. Kokią pamoką išmokote?

Astropsichologė Samantha Zachh