Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Avino ženkle. Aktyvios ir trumpos emocijų išraiškos, minimalus impulsyvumas, užsidegimas. Poreikis viską greitai padaryti, ar tiesiog daryti, veikti – vidinis spurdėjimas ir veiksmas. Netinka rutina. Poreikis nelaikyti ir neužspausti savo pojūčių viduje, o juos staigiai pateikti aplinkai. Šiandien dienos situacijos gali erzinti, tarsi vis priliesti kokią skaudžią vietą. Vis pirštu parodyti, jog čia per greitai ir paviršutiniškai viską padarėte. Reikia atidžiau, giliau, prasmingiau. Galimai nepabėgsite nuo dirglių emocijų, minimalaus nepasitenkinimo, tačiau tai neturėtų būti kliūtis pasiekti tai, ką planavote. Veiksmingumas bus produktyvus, t. y. ką jausite – taip ir padarysite. Dideli jūsų užmojai turės potencialą būti įgyvendinti. Marsas šiandien įžengia į Mergelės ženklą – veiksite gana apgalvotai, logiškai, sistemingai, įvertinant visas smulkias detales.

Numerologinės įžvalgos

Vidinės jėgos, balanso ir teisingumo energija. Palanku padėti išspręsti kitų žmonių konfliktus, kai dalinate patarimus, palaikote abi puses, padedate atrasti sąžiningumo ir teisingumo principus. Būkite tarpininkas, taikytojo rolė. Ypač daugiau bendraukite su sese/broliu.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite laikrodžio mechanizmą. Mintyse matykite visas smulkias detales, ratukus, rodykles. Įsijauskite, kaip laikrodis tiksi. Kaip rodyklės eina. Kaip sukasi vidinis mechanizmas. Įsijauskite į tą sistemą. Pajauskite, kaip viskas tiksliai ir aiškiai sukonfigūruota. Ar jaučiate tobulą sistemą ir veiksmingumą? Jei pajautėte – užfiksuokite savo viduje, kaip jūsų įgūdį.

Astropsichologė Samantha Zachh