Astrologinės įžvalgos

Vis dar vyrauja aktyvi ugnies stichija, kuri turi gana koncentruotą ir kokybišką išraišką. Mėnulis vis dar Avine – emocijos greitos, permainingos. Reikia dienoje jausti aktyvumą ir dinamiką. Saulė su Merkurijumi vis dar drauge ir vis dar Liūte – norisi save parodyti, pademonstruoti. Norisi, jog visi jus matytų ir teigiamai vertintų. Plotų jums, nes jaučiate, jog yra už ką. Jūsų viduje tarsi yra mažas, bet labai intensyvus pasitikėjimo šaltinis, kuris veržiasi į išorę sakydamas: „Aš Karalius“. Jei jums reikia išeiti į sceną ir viešai apie save pranešti – šiandien tam tinkama diena. Jei jums reikia save reklamuoti ir pateikti – darykite tai. Netingėkite, nesislėpkite. Karaliai yra vieši ir matomi. Būtina sąlyga – disciplina. Gali būti jausmas, jog jus riboja, turite žaisti pagal kitų taisykles. Tačiau tai tik sustiprins jūsų įgūdžius ir saviraišką. Kartokite šiandien sau: „Aš esu Karalius/Karalienė“.

Numerologinės įžvalgos

Judėjimo ir vaikų diena. Dalinkitės su kitais savo išmintimi, informacija, bendraukite ir padėkite kitiems. Palanku mokytis, judėti, būti aktyviam ir siekti mokslo. Stenkitės daugiau aktyvaus dėmesio suteikti savo vaikams, ypač mažiems. Dalinkite patarimus, jog su vaikais reikia elgtis švelniai.

Psichologinės įžvalgos

Savivertė. Ką tai reiškia jums? Kur jumyse yra jūsų savivertė? Pamatykite vaizdinį, kaip ji atrodo, kokios spalvos vyrauja, kurioje kūno vietoje? Patyrinėkite ir pasikalbėkite su ja, ar galite būti savimi, demonstruoti save, teigiamai vertinti, ar pakankamas jūsų pasitikėjimas savimi? Nustatykite, kaip galėtumėte tai pagerinti.

Astropsichologė Samantha Zachh