Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Avino ženklą. Tai aktyvios ir dinamiškos energijos diena. Avinas suteiks ugningų emocijų, kurios greitai įsižiebs, bet lygiai taip pat staigiai ir nurims. Norėsis visko greitai, gali vyrauti permainingumas, kai šokinėsite tiek nuo vienos emocijos link kitos, tiek ir nuo vienos veiklos prie kitos. Norėsis veiksmo ir būti pastebėtam dėl savo aktyvumo ir saviraiškos. Šiandien yra labai stipri ugnies stichija, kuri gali būti panaudota efektyviai ir produktyviai. Saulė ir Merkurijus Liūte suteiks išraiškingos komunikacijos, saviraiškos – kalbėkite ir būkite dėmesio centre! Norėsis ir galėsis aktyviai, su malonumu pramogauti. Pamirškite rutiną, darbą – šiandien reiktų pramogauti, užsiimti sportu, kūrybine veikla. Vidinės aistros vedini galite sukurti įdomių projektų, atrasti tinkamų žmonių. Galimybių šiandien daug, todėl veikite ir dar kartą veikite.

Numerologinės įžvalgos

Santykių ir brolių/sesių diena. Šiandien gali gerai sektis eiti į kompromisus, kalbėti apie santykius, juos gerinti. Puiki proga paskambinti savo sesei/broliui. Pasidalinti naudingu patarimu, ar išspręsti seną konfliktą. Nebijokite komunikuoti, nes turite dalintis turima informacija.

Psichologinės įžvalgos

Padirbkite su raudona spalva. Kur ją matote savyje? Kokio ji atspalvio? Ar raudonos spalvos energija jumyse veikia stabiliai, efektyviai, produktyviai? Ar nėra linkusi griauti, laužyti ir viską sudeginti aplink? Patobulinkite šią energiją. Pasikalbėkite su ja, ko jai reikia, jog ji pradėtų veikti geriau, kurtų, ne griautų.

Astropsichologė Samantha Zachh