Jos taip pat gali pareikalauti nemažai jėgų įveikiant kilusius sunkumus, visų susitelkimo.

Tokia gali būti jau šios savaitės pradžia. Keičiantis situacijoms, svarbu bus stiprinti imunitetą tiek virusui, tiek ir jo sukeltiems sunkumams. Išlikti giedros nuotaikos, filosofinio į gyvenimą požiūrio.

Savaitės viduryje, liepos 28-tą dieną Merkurijui įžengus į Liūto, o Jupiteriui sugrįžus iš Žuvų į Vandenio ženklą, būsite linkę žodžių nevynioti į vatą.

O ketvirtadienį, Saulei viešint karališkajame Liūto laipsnyje, metas, kai gali iš pasąmonės iškilti vidinis aiškumas, kaip spręsti vieną ar kitą buvusį sudėtingesnį klausimą.

Liepos 30-tą Marsui pradėjus kelionę Mergelės ženklu, – palankus laikas ieškantiems naujos veiklos bei papildomų darbų.

Šeštadienis puikus poilsiui gamtoje, o sekmadienį, jautresnių Saulės astrologinių ritmų įtakoje, būkite atidesni kelyje, buityje, bei prie vandens. Pasaugokite vieni kitų sveikatą, bei giedrą nuotaiką!

Sėkmingos bei turiningos jums šios savaitės!


Avinas

Ši savaitė, Saulei keliaujant Liūto ženklu, jums – ypač energingas laikotarpis.

Tai metas, kai nuveikti galėsite ypač daug, juolab kad į besikeičiančias aplinkybes bei situacijas sugebate reaguoti išsyk. Šiomis dienomis norėsis teikti savo idėjas bei pasiūlymus, dalintis įdomia patirtimi, o kartu iš esmės spręsti šeimai iškilusius aktualius, tame skaičiuje ir mažųjų, laisvalaikio klausimus.

Savaitės pradžia gali nustebinti įvykiais bei situacijomis. Kai kas netikėtai galite susitikti seniai matytą kolegą ar pažįstamą, su kuriuo pasidalinus naujienomis bei idėjomis, gali kilti šaunių bendrų sumanymų.

Savaitės viduryje Merkurijui įžengus į Liūto ženklą, būsite nekantresni, darbuose norėsis greitesnių savo pastangų rezultatų. Šią dieną Jupiteris sugrįš į karališkąjį Vandenio laipsnį, tad kai kas galite sulaukti ir netikėtų likimo dovanų.

Ketvirtadienį Saulei viešint karališkajame Liūto laipsnyje galima būtų tikėtis sėkmingo proveržio, karjeros augimo. O penktadienis puikus norintiems atverti širdį gerumui, padėti paprašiusiems pagalbos.

Šeštadienį norėsis smagių vasaros patyrimų gausos. o sekmadienį jautresnių Saulės ritmų įtakoje, buitiniais reikalais neapsikraukite, daugiau ilsėkitės, išlikite džiugūs, su humoru žvelkite į gyvenimą.

Lolita Žukienė.

Jautis

Keista ir įdomi savaitė.

Jos dienomis, iš vienos pusės, lengviau pasieksite konkrečių permainų, kita vertus galite susidurti su aplinkos kritika, noru perkelti ant jūsų pečių kuo daugiau atsakomybės. Tad jau pirmosiomis šios savaitės dienomis svarbu bus planuoti ne tik A bet ir B, variantus, išlaikyti į įvykius ramų, subalansuotą požiūrį, darbe kartu su savo komanda ieškoti tinkamiausių išeičių.

Savaitės viduryje Merkurijui įžengus į Liūto ženklą, palanku teikti naujus pasiūlymus, pristatyti savo idėjas.

Ketvirtadienį, palankių Saulės ritmų įtakoje, imkitės darbe svarbiausių problemų. O kai kam į pirmą planą namuose iškils šeimai aktualūs buitiniai klausimai, Tad kartu paieškokite bendro požiūrio bei sutarimo. Penktadienį Jupiteriui sugrįžus į Vandenio ženklą, ir Urano, viešinčio jūsų ženkle įtakoje, – jums netikėtumų metas. Gali tekti kam – darbuose o kam – ir namuose, paderinti planus, paieškoti bendro požiūrio. O kai kam gyvenimas, kaip talentingas magas, gali pateikti netikėtą linksmą pokštą,

Savaitgalio dienomis norėsis daugiau savo dėmesio ir meilės skirti artimiesiems, ypač mažiesiems šeimos nariams, pasirūpinti šeimos turiningu laisvalaikiu. To jiems ypač reikėtų, sudėtingesnių Saulės ritmų įtakoje, sekmadienį.

Dvyniai

Išvykų, kelionių savaitė.

Ateina laikas, kai norisi patirti kuo daugiau įdomaus bei naujo, apsilankyti ten, kur dar nebuvote, pamatyti ir savojo krašto gražiausius kampelius. Tad jau savaitės pradžioje kursite gražius laisvadienių, o kai kas – ir prasidedančių atostogų planus.

Antradienis tiktų situacijų analizei,tikslų siekiant, konkretiems paruošiamiesiems darbams. Šiomis dienomis, kad pamatytumėte pilną vaizdą, į situacijas žvelkite, kaip nuo aukšto kalno. dažniau pabūdami ne tik veikėjo, bet ir išmintingo .stebėtojo vaidmenyje.

Savaitės viduryje, Jupiteriui sugrįžus į Vandenio karališkąjį laipsnį, palanku imtis iniciatyvos tiek darbuose, tiek ir šeimos reikaluose. O ketvirtadienį, Saulei viešint karališkajame Liūto laipsnyje, metas, kai lengviau pavyktų išspręsti ir anksčiau atidėliotas problemas, sulaukti kolegų palaikymo bei tinkamo savo pastangų įvertinimo.

Antroje savaitės pusėje, Saulei keliaujant Liūto ženklu, stiprės jausmai. Šiomis dienomis paieškokite linksmesnių naujienų bei įdomesnių žinių, dažniau gyvenimui šypsokitės.

O savaitgalį norėsis išvykų bei kelionių. Auginantys mažuosius, apgaubkite juos savo meile ir dėmesiu, padėkite atskleisti jiems gabumus bei talentus.

Vėžys

Įdomybių savaitė. Jos dienomis kai kurie galite jaustis, kaip atsidūrę įdomybių parduotuvėlėje.

Kai sunku bus apsispręsti, kam teikti pirmenybę, ko iš tiesų labiau norisi.

Savaitės pirmosiomis dienomis, artimų, Merkurijaus ir veidrodine vadinamos Vakšijos, pozicijų įtakoje, norėsis situacijose aiškumo, darbe būsite linkę tartis su kolegomis, o namuose kartu su brangiu žmogumi ieškoti reikiamų sprendimų.

Liepos 28-tą dieną Merkurijui iš jūsų perėjus į Liūto ženklą, o Jupiteriui sugrįžus iš Žuvų į Vandenio ženklą – pats metas naujų idėjų bei sprendimų pristatymui bei pateikimui.

Ketvirtadienį, Saulei viešint karališkajame Liūto laipsnyje – ypatingas laikas nekilnojamo turto operacijoms, darbo sutarčių pasirašymui, suplanuotiems stambesniems pirkiniams.

Penktadienį, Jupiteriui sugrįžus į karališkąjį Vandenio ženklo laipsnį, lengviau sektųsi įveikti iškilusius sunkumus, o kai kam – išspręsti ir asmenines problemas. O kažkam paskutinės liepos dienos galėtų būti pats laikas smagių atostogų pradžiai.

Šeštadienis, Merkurijui viešint karališkajame Liūto laipsnyje, puiki diena tarimuisi, taikymuisi, santarvės paieškoms.

O sekmadienį, sudėtingesnių Saulės ir Merkurijaus ritmų įtakoje, atverkite savo širdį gerumui, labiau pasirūpinkite savo artimaisiais, ypač vyresniaisiais šeimos nariais.

Liūtas

Žvaigždžių palankumo savaitė.

Tai metas, kai gyvenimas pateiks naujų galimybių, progų, sėkmingų sprendimų, bei netikėtų išeičių. O kai kam – ir įdomų naujo darbo pasiūlymą. Tokios gali būti jau pirmosios savaitės dienos.

Trečiadienį, liepos 28-tą dieną į jūsų ženklą atkeliaus Merkurijus. Tai puikus laikas norintiems atkreipti į savo idėjas dėmesį, labiau jomis sudominti aplinkinius. Jis tiktų jūsų organizaciniams darbams, naujų projektų pristatymui.

O ketvirtadienį, Saulei viešint karališkajame jūsų ženklo laipsnyje – palanku imtis pribrendusių esminių pokyčių. Šią dieną gyvenimas gali pats pateikti kai kuriems nelauktų dovanų. Tai ypatingas laikas draugystei ir meilei, geriesiems jūsų darbams.

Kol dar Marsas vieši jūsų ženkle, metas ypač palankus ir statyboms bei namų remontui. Penktadienis – šaunus laikas lyderystei bei sportui. O štai jums duodamus pažadus reikėtų vertinti labai atsakingai, neskubėti, kol neišsiaiškinote detaliai aplinkybių, prisiimti ilgalaikių įsipareigojimų.

Šeštadienis tiktų norintiems įsikurti naujoje gyvenamoje vietoje. O sekmadienį, jautresnių Saulės ritmų įtakoje, savęs neskubinkite. Ši diena tiktų ramiam jūsų atokvėpiui.

Mergelė

Jėgų kaupimo savaitė.

Jos dienomis, lyg nujausdami būsimus įdomius pokyčius, kaupsite kūrybines jėgas, ruošitės būsimam startui.

Savaitės pradžioje Mėnuliui viešint jums opoziciniame Žuvų ženkle, gali būti darbe sunkiau susikaupti, išryškės abejonės. Tai įveikę, lengviau atskleisite savo sugebėjimus, kūrybines galias bei talentus. Tam palankus jau šis antradienis.

Savaitės viduryje, Jupiteriui sugrįžus į Vandenio ženklą, leiskite įvykiams tekėti įprastine vaga. Laikas tinkamas aktyviai fizinei veiklai, trumpoms išvykoms bei kelionėms.

Ketvirtadienį Saulei atkeliavus į Liūto ženklo karališkąjį laipsnį, palanku įgyvendinti ilgai brandintus sumanymus, siekti pergalių pamėgtoje veikloje.

Penktadienį, liepos 30-tą dieną Marsui atkeliavus į jūsų ženklą, prasidės jums ypač energingas laikotarpis. Tad jau ši diena palanki konkretiems buitį gerinantiems veiksmams, statybų-remonto darbams.

Savaitgalį būsite ištroškę nuotykių, o kai kas – ir atostogų. Tad kartu su visa šeima tai paplanuokite.

Svarstyklės

Savaitė, kai tarsi atsukę laiko juostą, būsite linkę grįžti prie ankstesnių idėjų, buvusių draugų, pradėtų darbų bei reikalų.

Šiomis dienomis palanku perkrauti buvusias idėjas bei kilusias mintis, atsirenkant tai, ką galėtumėte išsyk įgyvendinti. Tam palankios jau pirmosios savaitės dienos.

Savaitės viduryje sektųsi derinti nuomones, ieškoti bendro požiūrio.

Ketvirtadienį, Saulei keliaujant karališkuoju Liūto ženklo laipsniu, diena tiktų esminiams gyvenimo pokyčiams, dalykinėms pažintims, darbo pokalbiams. Šią dieną stiprės ir gilės jausmai, metas palankus draugystei ir meilei. O kai kam – ir sužadėtuvėms.

Penktadienį, Marsui įžengus į Mergelės ženklą, norėsis pagrindinį dėmesį skirti finansiniams klausimams. Palanku bandyti susigrąžinti savo paskolintas lėšas. Bendraujant šią dieną jums tiktų posakis: belskite ir bus atidaryta.

Šeštadienį daugiau dėmesio norėsis skirti pasidžiaugimui vasara, smagiam, aktyviam poilsiui. O sekmadienį esant jautresniems Saulės ritmams, stiprinkite imunitetą. Dieną skirkite mėgstamam hobiui, pagalbai jūsų paprašiusiems, geriesiems jūsų darbams, džiugiam poilsiui.

Skorpionas

Aktyvus, energingas metas. Šios savaitės dienomis palankias aplinkybes kursitės patys.

Kaip vaikai iš lego kaladėlių galintys konstruoti mašiną ar pastatą, taip ir jūs spręsite, kurias iš likimo duotųjų galimybių galėtumėte tinkamai pritaikyti bei panaudoti. Tokios gali būti jau pirmosios savaitės dienos.

Savaitės viduryje, Merkurijui įžengus į Liūto ženklą, labai norėsis sulaukti pelnyto pripažinimo ir įvertinimo. O ketvirtadienį, Saulei viešint karališkajame Liūto ženklo laipsnyje, tinkamas metas verslo sutarčių rengimui ir pasirašymui, o asmeninių santykių srityje – rimtiems įsipareigojimams.

Penktadienį norėsis kurti įdomius ateities planus, išsikelti naujus tikslus. O šeštadienį Marsui perėjus į Mergelės ženklą, būsite linkę gražinti aplinką, savo namus, kurti namuose harmoniją.

Sekmadienį, jautresnių Saulės ritmų įtakoje, būtinas didesnis atidumas kelyje ir buityje. Ši diena netinkama pinigų skolinimuisi, o taip pat sudėtingesnių tarpusavio santykių klausimų sprendimui. Skirkite ją tarpusavio tobulėjimui, meninei saviraiškai.

Šaulys

Naujų idėjų savaitė.

Jos dienomis kai kuriuos gali aplankyti kaip koks nušvitimas, gilios įžvalgos bei vidinis supratimas, kaip išspręsti ilgiau rūpėjusią situaciją. Tam palankūs pirmadienis bei antradienis.

Liepos 28-tą dieną Merkurijui įžengus į Liūto ženklą, laikas šaunus naujų idėjų, projektų pristatymui, parodoms, organizaciniams darbams. Svarbu bus tik bendraujant susilaikyti nuo aštresnės kritikos, visame kame įžvelgti pozityviąją pusę.

O ketvirtadienis, Saulei viešint karališkajame Liūto laipsnyje, – puiki diena verslo idėjų pristatymui, darbo sutarčių pasirašymui.

Penktadienį sektųsi kolektyvinė veikla, bendraminčių paieška. O šeštadienis šaunus trumpoms išvykoms bei kelionėms.

Sekmadienį, sudėtingesnių Saulės ritmų įtakoje, būkite atsargesni kelyje ir prie vandens, daugiau dėmesio skirkite mažiesiems šeimos nariams. Šią dieną svarbu nepradėti jokio negatyvaus ciklo, tad būkite kilniaširdiški ir atlaidūs.

Ožiaragis

Savaitė, kuriai tiktų posakis: nesidžiauk radęs, neverk pametęs. Jos dienomis tai, dėl ko galite labai nusiminti vėliau gali paaiškėti, kad išėjo į gera.

Tad šaunu būtų į gyvenimą dažniau žvelgti filosofiškai, atrandant pozityviąsias puses.

Trečiadienį, Merkurijui įžengus į Liūto ženklą, būkite pasirengę įveikti finansinius, asmeninius o ir profesinius iššūkius. Jei būsite atkaklūs, neatidėliosite sprendimų, labiau koncentruositės į pačią problemos esmę, atsiribosite nuo šalutinių dalykų, nuo aplinkos sukuriamo triukšmo ir išlaikysite vidinę ramybę, – pasiekti galėsite ženklių rezultatų ir jūsų pastangos su laiku atsipirks.

Ketvirtadienis, Saulei keliaujant karališkuoju laipsniu – laikotarpis palankus jūsų didesniems pokyčiams. Tai tinkamas metas ieškantiems darbų, palankus plėtojantiems verslo idėjas. O taip pat norintiems sustiprinti ar atnaujinti gražią draugystę, dalykinius partnerystės ryšius.

O penktadienį, liepos 30-tą Marsui įžengus į Mergelės ženklą, diena tiktų sutarčių pasirašymui, nekilnojamo turto sandoriams.

Šeštadienis šaunus namų pertvarkai, o sekmadienį, Plutono viešinčio jūsų ženkle, bei jautresnių Saulės ritmų įtakoje, skirkite maloniam tingiadieniui.

Vandenis

Atokvėpio savaitė. Jos dienomis Saulei keliaujant jums opoziciniu ženklu, iki tol neatostogavusiems – pats metas leistis į keliones, pailsėti, tad paplanuokite atostogas. Jų metu auginantys mažuosius, skirkite jiems kuo daugiau savo dėmesio. O likusiems darbuose – metas tinkamas profesiniam ir asmeniniam tobulėjimui, gautų patirčių apibendrinimui. Tokios gali būti jau pirmosios savaitės dienos.

Savaitės vidurys, Merkurijui perėjus į Liūto ženklą, gali būti kontrastingas. Šią dieną vertinkite kitų pagalbą, visa kam skirkite daugiau nei įprastai laiko.

Ketvirtadienį Saulei viešint karališkajame laipsnyje ieškokite išeičių bei sprendimų. Šią dieną juos rasti būtų lengviau, kaip ir naujus darbo pasiūlymus bei finansines galimybes.

Penktadienį, Marsui perėjus į Mergelės ženklą, sektųsi užmegzti naujus verslo ryšius, rengti sutartis, ieškoti kompromiso.

O šeštadienis puikus aktyviam poilsiui gamtoje. Sekmadienį sudėtingesnių Saulės ritmų įtakoje, svarbu bus derinti savo ir aplinkinių norus, kurti santarvę namuose.

Šaunių patyrimų jums šią savaitę!

Žuvys

Keistoka savaitė.Jos dienos gali priminti nenuspėjamą veiksmo filmą, arba kelionę vingiuotu keliu, kai sunku būtų nuspėti, kas išnirs už sekančio posūkio.

Tad gali būti, jau pirmosios dienos suteiks progų labiau pasikliauti dabartimi. Mėnuliui atkeliavus į jūsų ženklą, kai kam, po sudėtingesnių patyrimų, ar sukrėtimų, svarbu bus vėl imti džiaugtis gyvenimu.

Savaitės vidurys puikus kūrybinių darbų pristatymui, bei naujų minčių išsakymui.

O ketvirtadienį, Saulei viešint karališkajame Liūto laipsnyje, ypatinga diena norintiems atskleisti savo jausmus, dalintis giedra nuotaika, padėti artimiesiems bei draugams.

Penktadienį, Marsui perėjus į jums opozicinį Mergelės ženklą, svarbu būtų neskubėti, visa kam skirti daugiau nei įprastai laiko.

O šeštadienis – metas kūrybiniams jūsų proveržiams, saviugdai, bei meninei saviraiškai.

Sekmadienį, Saulei keliaujant griaunamuoju laipsniu, neapsikraukite buitiniais darbais, skirkite laiko smagiems vasaros patyrimams, džiugiam bendravimui su jus mylinčiais ir suprantančiais.