Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Žuvyse, kuris suteiks šiai dienai kūrybinį potencialą, jautrumą. Labai palanki diena menui, muzikai, kūrybiniams procesams. Šiek tiek galite per daug svajoti, nei daryti realius darbus. Tinkamas laikas meditacijai, jogai, religijai, bei dvasinių vertybių paieškoms. Norėsis paguodos ar guosti kitus žmones. Padėti, išgelbėti. Noras jausti begalybę ir neapibrėžtumą. Tai nėra energinga diena, kai turėsite daug įvairiausių galimybių ir gerai susiklosčiusių aplinkybių pasiekti puikią būseną. Dienos pradžioje išvis gali daug kas erzinti ir neteikti malonumo niekas, o antroje dienos pusėje atsirasti įvairių minčių, su kuriomis norėsis pabūti vienam. Tobulas šios dienos praleidimo būdas – meditacija, užsiimti menu, arba tiesiog miegoti. Pasivartykite lovoje, paklausykite gražios muzikos. O dirbantiems tiesiog daugiau pabūkite stebėtojais, situacijų tyrinėtojais.

Numerologinės įžvalgos

Pastangos dėl savo vaikų, projektų ir idėjų. Šiandien reiktų daugiau dėmesio skirti vaikams. Nebūkite griežtas tėvas, kuris tik vadovauja. Būkite motyvuojantis ir besirūpinantis. Turintiems verslus – skirkite dieną savo verslo tobulinimui.

Psichologinės įžvalgos

Gera diena vizualizacijoms. Pagaukite pirmą pojūtį, koks vaizdinys ir emocijos iškyla, kai įsijaučiate į savo kūną. Pereikite mintimis per visą kūną. Ką matote? Jaučiate? Kur blokai? Kokios spalvos dominuoja? Blokus galite pamatyti, kaip jie atrodo: gal plytos, gal grotos, gal dar kaip. Pamėginkite prasivalyti.

Astropsichologė Samantha Zachh