Prasidės savaitė naujo 30-ies dienų Saulės ciklo pirmąja diena, kai palanku būtų imtis apgalvotų, paruoštų sprendimų įgyvendinimo, o kai kam – imtis naujos, įdomios veiklos.

Antradienis, pilnėjant Mėnuliui, tiktų svarbių žinių ir naujų idėjų paieškai.

O savaitės viduryje kai kas grįš prie anksčiau pradėtų neužbaigtų darbų. Šis metas – vidinio balanso paieškai, sveikatos ir imuniteto stiprinimui.

Ketvirtadienį Venera pereis į Mergelės ženklą. Ši diena tiktų prekybai, finansinėms operacijoms. Laikas palankus papildomų finansinių šaltinių paieškai.

O penktadienį, liepos 23-ią Saulei perėjus į Liūto ženklą, kai kuriems gali tekti atskleisti savyje ryžtingo kovotojo savybes. O jas atskleidus, būtų galima siekti augimo, gausos bei teigiamų pokyčių.

Savaitgalio dienos Mėnulio pilnaties ritmų įtakoje – ypatingas laikas draugystės ir meilės ryšių stiprinimui bei kūrimui, palankesnės trokštantiems šeimos pagausėjimo, o taip pat ypač tiktų sveikatą, imunitetą stiprinančioms vandens procedūroms.

Sėkmės ir šaunių naujų planų jums šią savaitę!

Avinas

Savaitė, galinti priminti buvusią suspaustą ir staiga išsitiesiančią spyruoklę.

Jos dienos pasižymės ugninga energija, ryžtu spręsti klausimus iš esmės, imtis jų iš peties. Šios savaitės dienų astrologiniai ritmai padės greičiau užauginti bei pamatyti įdėtųjų jūsų pastangų rezultatus.

Savaitės pradžia, palankių Saulės ritmų įtakoje tiktų naujų jūsų sumanymų bei darbų pradžiai.

Jau pirmosiomis šios savaitės dienomis vertėtų imti iniciatyvą į savo rankas, kilusius sumanymus realizuoti neatidėliojant, išsyk.

Savaitės viduryje, Juodajam Mėnuliui keliaujant jau Dvynių ženklu, renkantis tolesnio kelio bendrakeleivius, svarbu būtų nesuklysti. O kai kam, susižavėjusiems nauja pažintimi, nepaskubėti griauti to, kas patikrinta laiku.

Ketvirtadienis, liepos 22-ą Venerai įžengus į Mergelės ženklą, palankus laikas statybų, remonto, interjero atnaujinimo, namų pertvarkos darbams.

Penktadienis, Saulei pradėjus kelionę Liūto ženklu, jums ypač energingas laikas. Šią dieną labiau pasistengus, galima būtų tikėtis sėkmingo proveržio, karjeros augimo. O savaitės pabaigoje, savaitgalio dienomis su mylimu žmogumi – vasaros smagių patyrimų gausos.

Jautis

Netikėtumų savaitė.

Jos dienos gali stebinti ne tik žiniomis, įvykiais, bet ir aplinkui vykstančiomis gyvenimo permainomis.

Savaitės pradžioje, jau iš jūsų ženklo iškeliavus Lilit, bei palankių Saulės ritmų įtakoje, – jums palengvėjimo metas. Stiprės pasitikėjimas savimi, bendraudami trauksite žmones savo stipria asmenybe bei gražiomis charakterio savybėmis. O įdėjus daugiau pastangų, labiau seksis verslo, finansų ir karjeros srityse.

Savaitės vidurys – pats laikas atrasti troškimų ir galimybių balansą.

Ketvirtadienį, liepos 22-trą Venerai įžengus į Mergelės ženklą, norėsis pasigerinti buitį, o kartu būsite jau taupesni, rūpestingiau planuosite savo finansus. Kartu tai laikas, kai savo sveikatai reikėtų skirti tinkamą dėmesį, neapsikrauti per dideliu darbų krūviu, jais su kolegomis dalintis.

Penktadienis, Uranui keliaujant jūsų ženklu, jums netikėtumų metas, kai reikės į besikeičiančias situacijas reaguoti greitai, bei išsyk.

Savaitgalio dienomis Saulei keliaujant Liūto ženklu, norėsis kuo daugiau savo dėmesio ir meilės skirti artimiesiems, ypač mažiesiems šeimos nariams, pasirūpinti šeimos turiningu laisvalaikiu.

Astrologė Lolita Žukienė.

Dvyniai

Savaitė, kai svarbu bus savimi neabejoti, jos dienomis daugiau atrasti optimizmo bei stiprybės.

O tai nuveikę, tapsite savimi pasitikintys, dar labiau žavėsite ir kaip magnetu, savo charizma trauksite kitus.

Savaitės pradžioje jūsų ženklu keliaujant Juodajam Mėnuliui, svarbu būtų rūpestingai atsirinkti tiek žinias, tiek ir bendrakeleivius, savęs neskubinti, stiprinti imunitetą, sveikatą. O tie, kas patyrėte asmeninį nusivylimą neišsipildžius jūsų lūkesčiams, ar net išdavystę, šios savaitės dienomis atraskite savo viduje stiprybę, suteikite sau pagijimui daugiau laiko, išsikelkite naujus gyvenimo tikslus. O jų siekdami, numatykite ir tarpines stoteles.

Savaitės vidurys tiktų gilesnei darbinių situacijų gilesnei analizei, atsirinkimui tolesnių veiklų.

Ketvirtadienį, liepos 22-ą, Venerai perėjus į Mergelės ženklą, kaip iš gausybės rago gausės smulkių darbų ir reikalų. Tad šią ir penktadienio dienomis svarbu bus atsirinkti svarbiausius, tinkamai susidėlioti prioritetus. Saulei įžengus į Liūto ženklą, stiprės jausmai. Jei mylėsite – tai visa širdimi, o jei pyksite, tai ir – labai nuoširdžiai.

Savaitgalį atgaivą širdžiai teiks išvykos į gamtą, o kai kam – sodo, daržo darbai. O auginantiems mažuosius, norėsis juos apgaubti savo meile ir dėmesiu, padėti atskleisti jų gabumus ir talentus.

Vėžys

Ilgai brandintų sumanymų įgyvendinimo savaitė.

Jos dienos, Saulei tebeviešint jūsų ženkle, ypač tiktų jūsų ilgai puoselėtų idėjų įgyvendinimui. Tad ryžtingai imkitės pribrendusių darbų, atkakliai judėkite į priekį. Tokios gali būti jau pirmosios savaitės dienos. Beje, jomis, artimos Saulės ir veidrodine vadinamos Vakšijos pozicijų įtakoje, svarbu bus atsirinkti pačius svarbiausius jums gyvenime dalykus, nešvaistyti jėgų antraeiliams neesminiams darbams, dažniau veiklas derinti su aktyviu poilsiu.

Savaitės viduryje realizuokite namų pertvarkos idėjas. Šis metas tinkamas nekilnojamo turto sutarčių pasirašymui, o kai kam – darbo vietos keitimui.

Ketvirtadienį, Veneros ritmų įtakoje, daugiau dėmesio skirkite materialiems šeimos reikalams. Ši diena palanki jums ilgai planuotų stambesnių pirkinių įsigijimui.

Saulei iškeliavus iš jūsų ženklo, nuo liepos 23-čios, jums ramesnio atokvėpio laikotarpis. O artėjant Mėnulio pilnačiai – lengviau atskleisite savo kūrybinius sugebėjimus.

Savaitgalį skirkite šeimos poilsiui prie vandens. Šiomis dienomis Mėnulio pilnaties įtakoje gali stiprėti jausmai, įžvalgos bei intuicija. Tad kartu su mylimu žmogumi pasidžiaukite kiekviena gražia vasaros akimirka.

Liūtas

Ši savaitė jums – pats metas naujų planų įgyvendinimui.

Jos dienomis atkakliems Liūtams lengviau seksis įveikti iššūkius valdymo, vadovavimo ir veiklos organizavimo srityse. Tai laikas, kai žodis gali tapti kūnu, – pats metas jūsų svajonių įgyvendinimui. Tam palankios gali būti, prasidėjus naujam Saulės 30-ties dienų ciklui, jau pirmosios šios savaitės dienos. Jomis, Venerai viešint jūsų ženkle, tinkamas laikas siekiantiems karjeros, o taip pat norintiems investuoti nekilnojamo turto srityje.

Savaitės viduryje, Mėnuliui keliaujant Šaulio ženklu, darbuose pasitelkite kolektyvinę išmintį bei bendraminčių pagalbą. Beje, neatostogaujantiems gali tekti darbe pavaduoti savo kolegą, tad darbų nemažės. Todėl veiklose bus būtina susidėlioti prioritetus.

Ketvirtadienį, liepos 22-trą dieną Venerai perėjus į Mergelės ženklą, palankus metas ieškantiems naujų darbų, didesnių finansinių galimybių. O liepos 23-čią į jūsų ženklą įžengus Saulei, prasidės jums naujas, energingas laikotarpis. Pagaliau vėl būsite labiau pastebimi, ryškūs ir žavūs.

Savaitgalio dienos puikios išvykoms bei atostogų kelionėms. O kai kam šiomis dienomis tarpusavio santykiai gali peraugti į naują, rimtą šeimos kūrimo stadiją.

Mergelė

Kūrybos savaitė.

Jos dienomis kas kurs ateities planus, kas realizuos menines idėjas, o kas kurs bei stiprins gražius tarpusavio ryšius. Palankių Saulės ritmų įtakoje tam tiktų jau pirmosios savaitės dienos. Jomis norėsis daugiau laiko skirti sau – investuoti į jums patinkančią sritį. Didelė tikimybė,kad norėsite ir kitiems padėti, o tada lengviau suvoksite ir ko patys tikitės iš gyvenimo, kokie jūsų gabumai, kokios galimybės.

Savaitės viduryje Juodajam Mėnuliui keliaujant Dvynių ženklu, rūpestingiau tikrinkite gautas žinias, dokumentus. Nepaskubėkite duodami pažadus, ar prisiimdami naujus įsipareigojimus.

O ketvirtadienį, liepos 22-trą dieną Venerai atkeliavus į jūsų ženklą – tinkamas laikas naujų bei papildomų darbų paieškoms. Kai kas netikėtai ryšis keisti veiklos pobūdį. O pakeitusieji darbo vietą, ims po truputį adaptuotis naujoje darbo aplinkoje. Ši ir penktadienio dienos palankios suplanuotiems, buitį gerinantiems pirkiniams bei naujų finansinių šaltinių paieškai.

Savaitgalio dienomis, Saulei keliaujant jau Liūto ženklu, būsite ištroškę nuotykių, smagių patyrimų, o kai kas – ir atostogų. Tad tai paplanuokite, visi kartu pasidžiaukite vasaros pramogomis.

Svarstyklės

Svarbių sprendimų savaitė.

Jos dienomis gyvenimas gali pateikti jums iššūkių, kai reikės pasirinkti, kuria kryptimi judėsite toliau. O pasirinkus, nerimas pamažu dings, abejones pakeis noras imtis konkrečių veiksmų. Tam, Saulės ir Mėnulio ritmų įtakoje, tiktų pirmosios savaitės dienos.

Savaitės viduryje Lilit keliaujant jau Dvynių ženklu, darbų tempas kiek palėtės. Šią dieną informaciją rūpestingiau tikrinkite, venkite ginčų, neplanuotų, emocinių pirkinių.

Liepos 22-trą Venerai perėjus į Mergelės ženklą, į pirmą planą kils finansiniai klausimai. Tai tinkamas metas gražinti skolas, pasimažinti paskolas, o taip pat priminti skolininkams apie ilgai negražinamus pinigus. Versle su partneriais ieškantiems naujų sprendimų, lengviau kiltų naujų, įdomių idėjų, kaip padidinti pajamas.

Liepos 23-čią Saulei įžengus į Liūto ženklą, asmeninis augimas ir vidinis supratimas gali lemti didelius pokyčius. Imkitės jų neatidėliodami. Kad ir judėdami žingsnis po žingsnio, svarbu kad pirmyn. Savaitgalio dienomis raskite pusiausvyrą tarp buitinių darbų, šeimos reikalų, užimtumo ir poilsio. Daugiau dėmesio norėsis skirti pasidžiaugimui vasara, smagiam poilsiui prie vandens.

O taip pat stiprės, gilės jausmai. Šios dienos šaunios draugystei ir meilei.

Skorpionas

Gilių jausmų savaitė.

Jos dienos bus turtingos netikėtų potyrių, virsmo situacijų. Energijos netruks. Sukoncentruokite ją, nukreipkite į svarbiausius uždavinius, nešvaistykite jėgų nereikalingiems dalykams.

Savaitės pradžioje, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, būsite linkę įžvelgti reiškinių priežastis, atsirinkti tikslus. Stiprės jausmai bei romantiškos nuotaikos.

Savaitės vidurys palankus namų kūrimo bei gražinimo darbams. Šioje veikloje jums padės biudžeto plano sudarymas, nuoseklus jo laikymasis. Saulei ir Merkurijui keliaujant Vėžio ženklu, norėsis kuo daugiau savo dėmesio skirti šeimai, labiau pasirūpinti mažųjų turiningu laisvalaikiu.

Liepos 22-trą dieną. Venerai perėjus į Mergelės ženklą, būsite linkę labiau koncentruotis į darbą, profesinius pasiekimus. Šis metas tinkamas naujų finansinių galimybių paieškai.

O penktadienį, Saulei perėjus į Liūto ženklą, tobulinsite įgūdžius, gilinsite motyvaciją. Šiuo metu labai norėsis sulaukti pelnyto pripažinimo, savo pastangų įvertinimo.

Savaitgalis puikus poilsiui prie vandens. Mėnulio pilnaties ritmai palankūs kūrybai bei saviraiškai, o taip pat siekiantiems šeimos pagausėjimo.

Šaulys

Savaitė, kai gali grįžti buvę panašios situacijos, o kai kurie jos dienomis patys grįšite prie anksčiau kilusių idėjų.

Nusileidusiam Mazgui viešint jūsų ženkle, gali išryškėti ir buvusių pasirinkimų klaidos, pražiūrėtos iš pažiūros atrodę smulkmenos. Tai metas, kai svarbu būtų neskubėti, jei nesate tikri, priiminėti aštrių sprendimų, situacijų neperspausti, dažniau išklausyti kolegų bei draugų patarimus.

Pirmosios savaitės dienos, palankių Saulės ir Mėnulio ritmų įtakoje, tiktų detalesnei situacijų – kam darbe, o kam ir asmeniniame gyvenime – analizei.

Mėnuliui viešint jūsų ženkle, trečiadienį palanku dalintis sukaupta patirtimi, siekti palankių karjeros pokyčių.

Ketvirtadienį, liepos 22-trą dieną Venerai perėjus į Mergelės ženklą, tinkamas laikas ieškantiems naujų darbų, papildomų veiklų. Diena palanki tolesniam darbų planavimui.

O penktadienį, Saulei pradėjus kelionę Liūto ženklu, energijos nestigs. Svarbu bus ją išnaudoti produktyviai. Tai palanki diena dalykinėms pažintims, darbo pokalbiams, deryboms, sutarčių rengimui.

Savaitgalį labiau pasirūpinkite savo ir artimųjų sveikata, gera savijauta, giedra nuotaika. Įneškite į šias dienas kuo daugiau įdomios kūrybos bei gyvenimo džiaugsmo.

Ožiaragis

Įdomi savaitė.

Jūsų ženkle viešint Selenai ir Plutonui, tai savotiškas egzaminų laikas, kai gyvenimas gali pamėtyti jums iššūkių, keistų situacijų bei patyrimų ir svarbu bus tuos egzaminus imti ir išlaikyti. Tokios gali būti, Saulei ir Merkurijui keliaujant jums opoziciniu ženklu, jau pirmosios savaitės dienos.

Savaitės vidurys gali patikrinti kai kuriuos jūsų planus, o kai kam – ir tarpusavio ryšius. Netikėtai gali išryškėti ir artimoje aplinkoje skirtingi požiūriai bei nuomonės. Tokiu atveju iškils uždavinys jas suderinti, suprantant kito požiūrį, surasti kompromisą.

Ketvirtadienį, liepos 22-trą dieną Venerai perėjus į Mergelės ženklą, būkite pasirengę įveikti finansinius, asmeninius o ir profesinius iššūkius. Būtent šiuo metu galėsite pasiekti ženklių rezultatų, įdėtos jūsų pastangos su laiku atsipirks.

Penktadienį, Saulei iškeliavus iš jums opozicinio ženklo, laikas palankus jūsų didesniems pokyčiams. Tai tinkamas metas ieškantiems darbų, dalykiniams susitikimams, darbo pokalbiams, palankus plėtojantiems verslo idėjas.

O savaitgalis įdomus draugų pasiūlytomis laisvalaikio idėjomis, o taip pat šaunus norintiems sustiprinti ar atnaujinti buvusią draugystę, plėtoti gražius partnerystės ryšius.

Vandenis

Savaitė, kai ypač svarbu bus savo norus, troškimus bei laisvės pojūtį derinti su šalia esančių lūkesčiais. Šiomis dienomis norėsis atrasti greitai besikeičiančių įvykių sraute nors ir laikiną stabilumo atokvėpį, emocinę pusiausvyrą. Atsiribokite nuo įtampos, sunkesnių minčių, atkreipdami dėmesį kad ir į mažesnius, gyvenimo džiaugsmą gausinančius dalykus. Tam palankios jau pirmosios savaitės dienos.

Savaitės viduryje, Lilit keliaujant Dvynių ženklu ir jūsų ženkle viešinčio Saturno įtakoje, siekiant sėkmės gali prireikti daugiau pastangų. Apsišarvuokite kantrybe – jūsų idėjos darbe šiuo metu sulauktų detalesnės analizės, lengviau būtų priimamos pateikus logiškus, konkrečius argumentus.

Ketvirtadienį kai kuriems kils noras labiau paišlaidauti. Pirmenybę norėsis teikti išvykų bei atostogų kelionių planavimui.

Penktadienį, Saulei iškeliavus į jums opozicinį Liūto ženklą, iki tol neatostogavusiems – pats metas pailsėti, leistis kad ir į nedideles keliones.

Savaitgalio dienomis auginantys mažuosius, būdami prie vandens, skirkite jiems kuo daugiau savo dėmesio. Šios dienos tinkamos kūrybinių idėjų paieškai bei asmeniniam tobulėjimui.

Džiugių patyrimų jums šią savaitę!

Žuvys

Pasirinkimų savaitė.

Jos dienomis būsite linkę apibendrinti jau turimą patirtį, o ja remiantis bus lengviau imtis gyvenimo pokyčių.

Saulei ir Merkurijui keliaujant Vėžio ženklu, jau pirmosiomis savaitės dienomis lengviau įžvelgsite reiškinių esmę, norėsis dalintis žiniomis.

Savaitės viduryje artimos Saulės ir Vakšijos pozicijų Vėžio ženkle įtakoje, ir Juodajam Mėnuliui keliaujant Dvynių ženklu, kai kurių asmeniniame gyvenime išaiškėjus nuslėptoms žinioms, galimos didelės permainos. Kai kas rinksis, su kuo toliau eis gyvenimo keliu, su kuo kurs savo tolimesnę ateitį.

Ketvirtadienį, Venerai įžengus į jums opozicinį Mergelės ženklą, patartina susilaikyti nuo nebūtinų finansinių išlaidų. Ši diena palanki profesiniam bei asmeniniam tobulėjimui.

Penktadienis, Saulei iškeliavus į Liūto ženklą, suteiks progų palikti kaip už durų slenksčio jus skaudinusią praeitį, labiau kliautis dabartimi, kad ir po sunkesnių patyrimų, ar sukrėtimų, vėl nušvitus saulutei, labiau džiaugtis gyvenimu.

O savaitgalį norėsis atrasti naujas kelionių kryptis. Mėnulio pilnaties ritmų įtakoje šiomis dienomis ypač svarbu bus išlaikyti vidinę emocinę pusiausvyrą, įveikti abejones bei nerimo mintis.