Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Mergelėje. Poreikiai bus siekti viską susidėlioti dienoje taip, kad būtų itin aišku, konkretu, tarsi viskas išrūšiuota pagal tam tikrus kriterijus. Jokio chaoso, jokio neapibrėžtumo, jokių klaidų ar neatitikimų. Mažas kūrybinis dienos potencialas, tai daugiau mąstymas naudojant logiką. Gali būti padidėjęs dėmesio kreipimas į detales ir visko darymas labai smulkmeniškai. Jei pavyks tai išlaikyti – galima netikėta pozityvi staigmena. Tarsi visa jūsų sistema pradeda veikti puikiai. Nebūtinai visi dienos lūkesčiai bus išpildyti, nes yra potencialas šiek tiek per daug svajoti, pervertinti, idealizuoti viską. Tačiau Mergelės suteikta intelektuali energija vers protą veikti gerai ir neturėtų suteikti didelių blogų emocinių išgyvenimų. Šiek tiek gali jaustis trūkumas komunikacijos, lengvumo, paprastumo.

Numerologinės įžvalgos

Dviprasmiška diena – ramybę bando išjudinti. Nereiktų šiandien daryti didelių permainų ar pokyčių, reikalinga harmonija ir balansas. Tačiau viduje gali būti poreikis eiti, judėti, mokytis, pakeliauti. Tobulas variantas – rami kelionė, mokymasis apie harmoniją, ramūs pasivaikščiojimai gamtoje.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite pasikalbėti su savimi dėl savo įdirbio jūsų norimoje veikloje. „Ar mano veikimo sistema yra efektyvi? Link ko ji veda?“ pamatykite ateitį, kur ji nuveda. Ar patinka? Jei ne, turite pakeisti tam tikras savo plano detales čia ir dabar, kad ateityje matytumėte jūsų norimą vaizdą.

Astropsichologė Samantha Zachh