Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į linksmąjį Dvynių ženklą, kas suteiks daugiau mąstymo nei pojūčių. Bus svarbu viską filtruoti per logikos prizmę, norėsis analizuoti, mąstyti. Bus svarbi komunikacija ir bendravimas, kai norėsite tiek gauti įvairios lengvai suprantamos informacijos, tiek dalintis su kitais savo turima informacija. Gali vyrauti vidinis jausmas, tarsi kažką tikrai žinote geriausiai ir būtinai norite tai papasakoti. Tarsi tikrai žinau, jaučiu, tikrai yra taip, tikrai reikia ir būtina taip padaryti, paskleisti. Tarsi vidinė banga pati neša, neaišku kur, dėl ko. Tai suteiks gero jausmo, kad darote kažką prasmingo, naudingo. Visgi gali nepavykti padaryti visko tiek daug, kiek norėsis, ar taip maksimaliai daug, kiek planuota, tiesiog viską padaryti mažesne apimtimi. Tačiau aktyvumas veiks puikiai, laikytis plano pavyks, jei nepasiduosite spaudimui, laikysitės taisyklių.

Numerologinės įžvalgos

Informacija, kuri skatina kurti santykius. Dalinkitės su kitais savo informacija, bendraukite ir būkite lyderiu. Skatinkite kitų gebėjimą eiti į kompromisus, pats kurkite harmoningas partnerystes. Kalbėkite apie santykius, kalbėkite santykiuose.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien ta diena, kai galite pats pasirinkti, kokia tema aktualiausia. Tiksliau jūs jau ją žinote, tiesiog išjauskite. Pamėginkite užduoti norimai problemai spręsti, ar norimam tikslui pasiekti, tokius klausimus: “Kodėl tai yra tokia didelė problema?” “Nuo ko bėgu, kai yra tokia situacija?”. Jauskite atsakymus ir analizuokite keliais atsakymų variantais.

Astropsichologė Samantha Zachh