Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Avino ženklą. Tai aktyvios ir dinamiškos energijos diena. Avinas suteiks ugningų emocijų, kurios greitai įsižiebs, bet lygiai taip pat staigiai ir nurims. Norėsis visko greitai, gali vyrauti permainingumas, kai šokinėsite tiek nuo vienos emocijos link kitos, tiek ir nuo vienos veiklos prie kitos. Norėsis veiksmo ir būti pastebėtam dėl savo aktyvumo ir saviraiškos. Aktyvumas kokybine prasme veiks puikiai, tik gal šiek tiek iš aplinkos gali jaustis spaudimas, kad ne tiek matosi, ką darote viešai, kaip norėtųsi, o tai suteiks mažesnes galimybes atskleisti tą kokybę. Diena tinkama įvairioms veiklos, kur nėra per daug rutinos ir monotoniškumo. Šiandien galite daug veikti, daryti, jausti, išjausti, mąstyti ir analizuoti, tačiau pagal įdėtas pastangas tiek realių matomų rezultatų galite r nesulaukti.

Numerologinės įžvalgos

Pirma diena visuomet kalba apie tikslų nusistatymą. Kokių sieksite šį mėnesį? Sugeneruokite. Palanki diena daugiau dėmesio skirti santykiams, santuokai. Eikite į kompromisus. Mokykite savo partnerį, suteikite jam naujos informacijos, ar kartu paklausykite kokią paskaitą.

Psichologinės įžvalgos

Padirbkite su raudona spalva. Kur ją matote savyje? Kokio ji atspalvio? Ar raudonos spalvos energija jumyse veikia stabiliai, efektyviai, produktyviai? Ar nėra linkusi griauti, laužyti ir viską sudeginti aplink? Patobulinkite šią energiją. Pasikalbėkite su ja, ko jai reikia, jog ji pradėtų veikti geriau, kurtų, ne griautų.

Astropsichologė Samantha Zachh