Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Žuvyse, kuris suteiks šiai dienai kūrybinį potencialą, jautrumą. Labai palanki diena menui, muzikai, kūrybiniams procesams. Šiek tiek galite per daug svajoti, nei daryti realius darbus. Nors Žuvys skatina jautrumą, gilumą, tačiau esant stiprioms įvairioms kitoms energijoms – jausmai neturėtų užimti pirmą vietą. Gebėsite ir logiškai viską įvertinti, paanalizuoti situacijas, taip pat gebėsite aktyviai veikti, daryti, įnešant į veiklas ne tik Žuviško meniškumo, bet įdomaus kūrybiškumo. Jūsų idėjos gali turėti originalumo ir nestandartiškumo atspalvį. Pavyks gauti netikėtų pojūčių ar sumanymų. Galbūt net kils tokia idėją, apie kokią net nesvajojote, kad galite sugalvoti. Unikali, netikėta, staigi. Neturėtų jaustis vidinių konfliktų ar blogų emocijų, nebent šiek tiek užspaustos pramogos ir aktyvi saviraiška.

Numerologinės įžvalgos

Informacija, kur skatina judėti. Dalinkitės su kitais savo išmintimi, informacija, bendraukite ir būkite lyderiu. Skatinkite kitų judėjimą, mokslą. Palanku mokytis, judėti, būti aktyviam. Domėtis viskuo ir visaip. Tarsi būti „ant bangos“. Tik pasirinkite tinkamą bangą.

Psichologinės įžvalgos

Vandenynas. Įsivaizduokite savo vandenyną. Koks jis? Bangos stiprios? Jūros vidurys ar krantas? Diena ar naktis? Permatomas ar ne? Stebėkite jį – tai jūsų emocinio pasaulio atspindys. Pagal tai, ką matėte ir jautėte – darykite išvadas. Pvz.: vandenyno vidurys, kai nėra žemės – galimai emocijos neturi tikslo, įsižeminimo. Pvz.: daug bangų – emocijų nestabilumas, amplitudė.

Astropsichologė Samantha Zachh