Pavyzdžiui, Jaučiai – geraširdžiai, draugiški žmonės, bet kilus ginčui jie pasidaro dirglūs ir nepakantūs. Liūtai ir Vėžiai nenuolaidžiaus. Skorpionas tikrai nesitrauks, jei sugalvosite jam paprieštarauti. Jei susiginčysite su Žuvimis, jos bus pernelyg savikritiškos, o Svarstyklės visada stengsis išvengti konflikto.

Zodiako ženklų konfliktiškumo skalė:

1. Skorpionas

Jam – pirma vieta, nes tai pats konfliktiškiausias Zodiako ženklas. Jam labai sunku priimti tai, kas netelpa į jo pasaulėžiūrą. Jei kada susiginčysite su Skorpionu, jis niekada to nepamirš. Skorpionai kerštingi, taip pat jausmingi ir sunkiai priima kritiką. Net po ginčo jie dar ilgai kuria naujus argumentus ir dėlioja keršto planus.

2. Liūtas

Įžeidėte Liūtą? Laukite keršto. Liūtai negailestingai gina savo interesus, jiems nepatinka grėsmės ar kliūtys. Lūtas gal ne taip greitai įsižeis kaip Skorpionas, bet reaguos negailestingai, taigi, jūs rizikuojate pralaimėti.

3. Jautis

Kai ginčijatės su Jaučiu, ginčijatės su visų pasauliu – štai tokio stiprumo jo pasipriešinimas. Jaučiai – koncentruotas užsispyrimas. Net jeigu jie klysta, nė už ką gyvenime šito nepripažins. Pavyzdžiui, liūtas savo jausmų, emocijų neslėps, o Jautis apsimes, kad viskas gerai ir nešiosis užantyje akmenį. Tokia jo taktika.

4. Vėžys

Vėžiams sunku konfliktuoti, nes jie pernelyg emocionalūs, kita vertus, jie visada iš musės padaro dramblį. Po stipraus konflikto draugystė su Vėžiu gali nutrūkti. Galiausiai Vėžys gali atleisti, bet giliai širdyje niekada šito nepamirš.

5. Šaulys

Šauliai visada įsitikinę, kad yra teisūs. Ginčo metu Šaulys nebus agresyvus – veikiau ieškos logiško, gudraus argumento, o paskui švelniai, bet atkakliai įtikinės pašnekovą. Šio Zodiako ženklo atstovai neklausys ir nepradės ginčo, jei jūs neturėsite jam pagrįstai skambančių argumentų.

6. Avinas

Avinai visada įsitikinę, kad laimės, ir pyksta, jei kas nors nepripažįsta šito akivaizdaus fakto. Beje, jie kartais pripažįsta savo klaidas. Avinams patinka būti taikdariais, todėl periodiškai jie gali nusileisti, siekdami išsaugoti taikius santykius.

7. Vandenis

Iš tiesų Vandeniai nėra konfliktiški žmonės. Jeigu jie kažkuo nepatenkinti, greičiau parašys apie tai socialiniuose tinkluose ar parašys piktą komentarą. Jeigu ginčysitės su Vandeniu, jis visada stengsis rasti bendrą kalbą, neįrodinės savo tiesos.

8. Ožiaragis

Prireiks daug laiko, kad išvestumėte iš pusiausvyros Ožiaragį. Bet jei pavyks – saugokitės. Tiesa, su jais nesunku ginčytis, nes jie stengiasi rasti abiem pusėms priimtiną sprendimą. Ožiaragis jūsų nepuls, geriau eis namo ir ramiai viską apgalvos.

9. Dvyniai

Šis Zodiako ženklas stipriai priklauso nuo kitų žmonų, todėl nesiginčys su tais, ką pažįsta ir myli. Dvyniai – socialios plaštakės, o ne kovotojai, bet jei kas grasina jų artimiesiems, šiems žmonėms bus riesta; jie stipriai saugo savo aplinką.

10. Mergelė

Jeigu ginčijatės, kovojate su mergele, žinokite – ji labiausiai nerimaus dėl to, ką pati daro netinkamai. Mergelės – geri, taikūs žmonės. Jos neagresyvios ir numos ranka, jei jas spausite, įrodinėdami savo tiesą.

11. Žuvys

Žuvys su niekuo nenori ginčytis. Jos tiek jautrios, kad pasijus labai nekomfortiškai, jeigu imsite jas puldinėti. Šio Zodiako ženklo atstovai nuoskaudas ir nusivylimus nešiojasi viduje, nepasakoja apie tai aplinkiniams.

12. Svarstyklės

Svarstyklės vengs bet kokios konfliktinės situacijos. Be to, jūs niekada nesužinosite, kas dedasi jų galvoje ir ką jos iš tiesų jaučia. Žinokite, kad Svarstyklės ne visada atviros ir sąžiningos, reikšdamos savo jausmus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)