Jo dienas norėsis kaip, skaidriu šaltinio vandeniu ąsotį, sklidinai pripildyti naujų potyrių, gilių jausmų.

O kai kuriems – jau mėnesio pradžia – svarbus tolesnių pasirinkimų metas. Liepos 5-tą dieną Selenai perėjus į Ožiaragio ženklą, kai kuriems iškils būtinybė peržiūrėti savo planus ir siekius.

Tai savotiškas virsmo metas, kai būsite linkę perkainoti savo vertybes, pasitikrinti pasirinkimus, bei tikslus. Emociškai jautresnės gali būti, keičiantis Mėnulio fazei, liepos 9-10 dienos. Liepos 12-tą dieną Merkurijui iš Dvynių įžengus į Vėžio ženklą, norėsis susitelkti į vidinius išgyvenimus, šeimą, išsigryninti dvasines vertybes.

Liepos 18-tą dieną Lilit pereis iš Jaučio į Dvynių ženklą. Tad antros dekados pabaigoje bus ypač svarbu kaip grūdus nuo pelų, atsirinkti tikras žinias, kruopščiau tikrinti dokumentus. Šios dienos kai kam – ir atostogų pradžiai.

Liepos 22-ą dieną Venera pereis į Mergelės ženklą. Šis metas palankus papildomų finansinių šaltinių paieškai.

O liepos 23-ią Saulei perėjus į Liūto ženklą, vėlesnės paskutinės liepos dekados dienos – ypatingas laikas draugystės ir meilės ryšių stiprinimui bei kūrimui.

Liepos 28-tą dieną Merkurijui įžengus į Liūto ženklą, būsite linkę žodžių nevynioti į vatą. O liepos 30-tą Marsui pradėjus kelionę Mergelės ženklu, – palankus metas ieškantiems naujos veiklos, bei papildomų darbų,

Sėkmingos ir džiugios jums liepos!

Avinas

Liepa jums – šeimos ryšių stiprinimo mėnuo.

Jos dienoms norėsite daugiau laiko skirti ne tik darbams, bet ir turiningam šeimos poilsiui, aktyviam laisvalaikiui.

Mėnesio pradžia jums energinga. Jau pirmosiomis dienomis, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, širdį šildys romantiški jausmai. Veikloje sieksite greitų rezultatų. Bendraujant norėsis apginti savo nuomonę. Nebūsite linkę taikstytis su neteisybe. Liepos 5-tą Selenai iš Šaulio perėjus į Ožiaragio ženklą, gyvenimas tikrins jūsų planų tvarumą.

Venerai viešint Liūto ženkle, finansus būsite linkę skirti atostogoms, vasaros pramogoms,

Šios pirmos dekados dienos tiks ir nekilnojamo turto operacijoms, suplanuotiems stambesniems pirkiniams.

Liepos 13-tą dieną Venerai susijungus su Marsu Liūto ženkle, norėsis kuo daugiau dėmesio skirti savo jausmams. Į pirmą planą kils tarpusavio santykiai.

Nuo liepos 18-os Lilit atkeliavus į Dvynių ženklą, renkantis tolesnio kelio bendrakeleivius, svarbu nesuklysti.

Liepos 22-trą Venerai įžengus į Mergelės ženklą, paskutinės liepos dekados dienos palankios statybų, remonto, interjero atnaujinimo, namų pertvarkos darbams.

Saulei pradėjus kelionę Liūto ženklu, nuo liepos 23-ios jums prasidės ypač energingas laikotarpis.Tad paskutinėmis liepos dienomis galima būtų tikėtis sėkmingo proveržio, augimo, vasaros smagių patyrimų gausos.

Jautis

Liepa jums – permainingas, kaip ir pačios vasaros dienos, mėnuo.

Mėnesio 3-4-tą dienomis, Mėnuliui viešint jūsų ženkle, įsisiūbuos jausmai. O darbuose būsite linkę susižavėti naujomis darbinėmis idėjomis. Pirmąją dekadą norėsis kuo greičiau įveikti iškilusius iššūkius, tačiau pasiruoškite ir kantrybės patikrinimui: Juodajam Mėnuliui dar viešint jūsų ženkle, visa kam gali tekti skirti daugiau, nei įprastai, laiko. O kai kam jau norėsis ruoštis užtarnautoms atostogoms. Tad dažniau pakeiskite aplinką, pabuvokite, kur dar nebuvote.

Antrąją dekadą artimos Veneros ir Marso pozicijų Liūto ženkle įtakoje, galite būti išlaidesni. Šiomis dienomis pirkinius, ypač didesnius, atsakingai planuokite.

Liepos 18-tą dieną iš jūsų ženklo iškeliavus Lilit, – jums palengvėjimo metas. Pats laikas atrasti troškimų ir galimybių balansą.

Stiprės pasitikėjimas savimi, bendraudami trauksite žmones savo stipria asmenybe ir gražiomis charakterio savybėmis. O įdėjus daugiau pastangų, labiau seksis verslo, finansų ir karjeros srityse.

Liepos 22-ą Venerai įžengus į Mergelės ženklą, norėsis pagerinti buitį, o kartu būsite jau taupesni, rūpestingiau planuosite finansus.

Saule pradėjus kelionę Liūto ženklu, vėlesnėmis trečios dekados dienomis norėsis daugiau savo dėmesio ir meilės skirti artimiesiems, ypač mažiesiems šeimos nariams, pasirūpinti šeimos turiningu laisvalaikiu.

Dvyniai

Atokvėpio mėnuo.

Jo dienos pasižymės giliais apmąstymais, gyvenimo prasmės paieškomis. Tokia gali būti jau mėnesio pradžia.

Svarbiausiems jūsų darbams ypač palankios dienos nuo liepos 5-os dienos, Selenai iškeliavus iš Šaulio ženklo.

Iki liepos 12-os dienos, kol dar Merkurijus vieši jūsų ženkle, jos palankios dalykinėms ir asmeninėms pažintims, darbo pasiūlymų paieškoms, darbo pokalbiams ir deryboms. O kai kam likimas gali padovanoti susitikimą su jums savo vidumi artimu žmogumi. Šios dienos tiktų gražios draugystės pradžiai. Nuo liepos 12-os Merkurijui perėjus į Vėžio ženklą, stiprės jūsų intuicija bei įžvalgos, tad įsiklausykite į jas, priiminėdami svarbius sprendimus.

Antroje liepos pusėje – ryški takoskyra, kurią žymės liepos 18-tą į jūsų ženklą atkeliavusi Lilit.

Tad vėlesnėmis dienomis svarbu bus savimi neabejoti, daugiau rasti optimizmo. O tie kas patyrė nusivylimą neišsipildžius jūsų lūkesčiams, atraskite savo viduje stiprybę, išsikelkite naujus tarpinius tikslus. Šiomis dienomis svarbu rūpestingai atsirinkti tiek žinias, tiek ir bendrakeleivius, savęs neskubinti,

O nuo liepos 22-os dienos, Venerai perėjus į Mergelės ženklą, kaip iš gausybės rago gausės smulkių darbų ir reikalų. Svarbu bus atsirinkti svarbiausius, tinkamai susidėlioti prioritetus. Atgaivą širdžiai teiks išvykos į gamtą, o kai kam – sodo, daržo darbai.

Saulei įžengus į Liūto ženklą, stiprės jausmai. O auginantiems mažuosius, norėsis juos apgaubti savo meile ir dėmesiu, padėti atskleisti jų gabumus ir talentus.

Vėžys

Jums liepa – ypatingas mėnuo, suteiksiantis progų išgyventi gilius jausmus bei pasiekti ženklių pergalių.Kam – darbuose, kam –stiprinant gražius tarpusavio ryšius, o kam – tobulinant save, bei kuriant harmoningą savo aplinką.

Tokios gali būti, Saulei keliaujant jūsų ženklu, jau pirmosios dekados dienos.

Liepos 12-tą jūsų ženklu pradėjus kelionę ir Merkurijui, antroji dekada – jums ypatingas žvaigždžių palankumo metas. Būtent šiomis dienomis imkitės pačių jums svarbiausiųjų darbų. Planetos jums palankiai išsidėsčiusios, tad norintys galite pamėginti pagerinti ir savo finansinę situaciją, paieškodami papildomų darbų, naujų finansinių šaltinių. O ieškantiems investicinių galimybių beje, nevertėtų investuoti tik į vieną, pagrindinę sritį, – paieškokite jų bent kelių.

Liepos 16-tą dieną Saulei ir Vakšijai viešint tame pačiame jūsų ženklo laipsnyje, kai kas imsitės ir esminių gyvenimo pokyčių. Šiomis dienomis, kol dar Saulė vieši jūsų ženkle, lengviau seksis sustiprinti pasitikėjimą savimi bei tarpusavio ryšius. O atšventus gimtadienį, seksis išspręsti ilgiau jus kamavusias abejones, bei išspręsti darbinius, bei atidėtuosius buitinius klausimus.

Trečios dekados pradžioje realizuokite namų pertvarkos idėjas.

Saulei iškeliavus iš jūsų ženklo, nuo liepos 23-ios, jums ramesnio atokvėpio laikotarpis. Liepos 28-tą dieną Merkurijui iš jūsų perėjus į Liūto ženklą, norėsis atverti savo širdį gerumui, labiau pasirūpinti savo artimaisiais, ypač mažaisiais šeimos nariais.

O kai kam paskutinės liepos dienos i galėtų būti pats laikas smagioms atostogoms.

Liūtas

Liepa jums – jėgų kaupimo, žinių rinkimo bei mokymosi laiko mėnuo.

Jo dienomis, kaip prieš būsimą didelį šuolį, norėsis apmąstyti tolesnius žingsnius, kaupti jėgas. Tokia gali būti jau mėnesio pradžia.

Liepos 5-tą dieną iš Šaulio į Ožiaragio ženklą perėjus Selenai, pirmąją dekadą skirkite dvasinių bei šeimos vertybių puoselėjimui. Mokysitės iš buvusių savo, o ir iš kitų patirčių. Beje, šiuo metu galite turėti prieštaringų poreikių. Norą paišlaidauti varžys atsakomybės jausmas. Derinsite savo ir artimųjų norus, bei poilsio planus.

Ypatingas laikas jums draugystei ir meilei, sužadėtuvėms, tarpusavio santykių kūrimui – liepos 13-ta- 14-ta diena, Venerai su Marsu susijungus tame pačiame jūsų ženklo laipsnyje.

Antroji dekada – tinkamas metas teikti savo idėjas, sužibėti darbe, siekti karjeros aukštumų. Liepos 22-ą dieną Venerai perėjus į Mergelės ženklą, palanku ieškoti naujų darbų, didesnių finansinių galimybių. O liepos 23-ą į jūsų ženklą įžengus Saulei, prasidės naujas, energingas laikotarpis. Tad trečioji liepos dekada – pats metas naujų planų įgyvendinimui. Lengviau seksis įveikti iššūkius valdymo bei vadovavimo ir organizavimo srityse. O kai kam šiomis dienomis ir tarpusavio santykiai peraugs į naują, rimtą šeimos kūrimo stadiją.

Liepos 28-tą dieną į jūsų ženklą atkeliaus Merkurijus. Tai puikus laikas norintiems atkreipti į savo idėjas dėmesį, labiau jomis sudominti aplinkinius. Šis laikotarpis iki liepos 30-os, kol dar Marsas vieši jūsų ženkle, – ypač palankus ir statybų – remonto darbams, tiktų norintiems įsikurti naujoje gyvenamoje vietoje. Šaunus lyderystei, sportui, verslo idėjų pristatymui.

Mergelė

Liepa jums – pusiausvyros tarp darbų ir poilsio paieškos mėnuo.

Jos dienomis, kad nekamuotų rutina, palanku užsiimti ne viena, o paeiliui, keliomis veiklomis, dažniau keičiant veiklos pobūdį, darbus derinti su aktyviu poilsiu.

Liepos 5-tą dieną Selenai perėjus į Ožiaragio ženklą, darbuose sektųsi labiau, jei atsakingai planuosite ir tik apgalvoję bei pasiruošę, imsitės stambesnių projektų. Šiomis dienomis labiau norėsis investuoti savo laiką į patinkančias, jus sudominusias veiklas.

Liepos 12-tą dieną Merkurijui atkeliavus į Vėžio ženklą, norėsis gražinti savo aplinką, kurti namuose harmoniją, labiau pasirūpinti mylimu žmogumi. Stiprės įžvalgos ir jūsų intuicija. Atidžiau analizuosite savo aplinką, rūpestingai atsirinkdami žmones tolesniam bendravimui.

Liepos 18-tą dieną Lilit perėjus į Dvynių ženklą, rūpestingiau tikrinkite gautas žinias, dokumentus. Nepaskubėkite duodami pažadus, prisiimdami naujus įsipareigojimus.

O Venerai liepos 22-ą dieną atkeliavus į jūsų ženklą – tinkamas laikas naujų bei papildomų darbų paieškai. Kai kas netikėtai ryšis keisti veiklos pobūdį. O pakeitusieji darbo vietą, ims po truputį adaptuotis naujoje darbo aplinkoje.

Vėlesnėmis trečios dekados dienomis, Saulei atkeliavus į Liūto ženklą, būsite ištroškę nuotykių, o kai kas – ir atostogų. Tad kartu su visa šeima tai paplanuokite.

Liepos 30-tą dieną Marsui atkeliavus į jūsų ženklą, prasidės jums ypač energingas laikotarpis.

Svarstyklės

Liepa jums – įdomių patyrimų mėnuo.

Šio mėnesio dienomis kils naujų, kūrybiškų idėjų. Kai kam nelauktai gali ateiti ir ilgai lauktas pripažinimas. Gali daugėti reikalų, naujų įsipareigojmų, jausitės įsukti į reikalų sūkurį, o ir artimiesiems gali prireikti jūsų patarimo. ar pagalbos. Tokios gali būti jau pirmosios dienos. Jau pirmąją dekadą kai kurie, ilgiau buvę nepakankamai įvertinti, pagaliau sulauks deramo dėmesio. O tie, kam jo vis tik stokos, kaip ir oraus už darbą atlygio, ryšis ženklioms gyvenimo permainoms.

Svarbesnius darbus planuokite pirmąją dekadą ir antrosios pradžioje, iki liepos 12-os dienos, kol Merkurijus dar keliaus Dvynių ženklu. Tai tinkamas laikas darbo paieškoms, dalykiniams susitikimams, deryboms, sutarčių pasirašymui, o kai kam – ir darbo naujoje vietoje pradžiai.

Birželio 12-tą Merkurijus iškeliaus iš Dvynių į Vėžio ženklą. Tai laikas jums geriems ne tik darbiniams, bet ir asmeniniams pokyčiams. Kai kam – sužadėtuvėms, o dar kai kam, – ir vestuvėms.

Liepos 18-tą d. Lilit perėjus į Dvynių ženklą, tempas kiek palėtės. Šiomis antros dekados dienomis informaciją rūpestingiau tikrinkite, venkite ginčų, neplanuotų pirkinių. Jos dienomis svarbu būtų rasti pusiausvyrą tarp darbų ir šeimos reikalų, užimtumo ir poilsio.

O Liepos 22-ą Venerai perėjus į Mergelės ženklą, į pirmą planą kils finansiniai klausimai. Imkitės juos žingsnis po žingsnio spręsti.

Liepos 23-ą Saulei įžengus į Liūto ženklą, paskutinėmis liepos dienomis stiprės ir gilės jausmai, dienos palankios draugystei ir meilei. O taip pat daugiau dėmesio norėsis skirti pasidžiaugimui vasara, smagiam, aktyviam poilsiui.

Skorpionas

Liepa jums – mėnuo, kai norėsis imtis apmąstytų pokyčių.

Norėsis tobulėti, koncentruotis į savo veiklą, kilti karjeroje,

Liepos 12 d. Merkurijui atkeliavus į Vėžio ženklą, palanku kai kam keisti darbą, o kažkam – siekti paaukštinimo. Prasidės naujas įdomus etapas, kurio metu sėkmingai galėsite pamažinti savo buitinių rūpesčių. Jus dažniau sudomins netikėtai naujai kilusios interjero, namų atnaujinimo, pertvarkos idėjos, kurias žūt būt norėsis įgyvendinti.

Saulei keliaujant Vėžio ženklu, liepos dienomis norėsis gilintis į šeimos reikalus: tarpusavio santykių stiprinimą, namų gražinimą, harmonijos ir jaukumo kūrimą.

Liepos 16 d. Saulės su Vakšija artimos Vėžio ženkle pozicijos įtakoje, – kai kam galimi ženklūs gyvenimo pokyčiai. Šiomis dienomis lengviau sektųsi paleisti jus skaudinusią praeitį, pamiršti skaudesnes situacijas, pasigydyti sužeistą širdį. O prieš pradedant naujus santykius, vertėtų duoti sau daugiau laiko. Apsvarstykite, ar esate jau pilnai pagiję ir pasiryžę ryšius kurti iš naujo. O norintiems ilgiau išlaikyti jau esamus ryšius, juos harmonizuoti, pravers kantrybė, bei kito gilus supratimas. O jau sukūrusiems šeimą, patartina kuo daugiau dėmesio ir meilės skirti tam, kuriam pasižadėjote rūpintis laimėje ir bėdoje. Jūsų emocinė parama gyvenimo draugui gali būti labai savalaikė. Saulei ir Merkurijui keliaujant Vėžio ženklu, dienos svarbios šeimos ryšių stiprinimui.

Liepos 22-ą dieną. Venerai perėjus į Mergelės ženklą, labiau būsite linkę koncentruotis į darbą, profesinius pasiekimus. O Saulei perėjus į Liūto ženklą, tobulinsite įgūdžius, gilinsite motyvaciją. Mėnesio pabaigoje labai norėsis sulaukti pelnyto pripažinimo ir įvertinimo.

Šaulys

Liepa jums – patirčių apibendrinimo bei naujų kelių į sėkmę paieškos mėnuo.

Jo dienos palankios gilesnei situacijų analizei, tolesnių krypčių apmąstymui, esminiams apsisprendimams. Liepos 5-tą iš jūsų ženklo iškeliavus Selenai, vėlesnės pirmos dekados dienos – laikas, kai aiškiau galėsite suvokti, ko iš tiesų norite. O suvokę, kursite naujus, o kiti turėsite progų pagerinti jau esamus partnerystės ryšius.

Liepos 13 d. Venerai su Marsu susijungus. Liūto ženkle, norėsis imtis konkrečių veiksmų, siekti greitų rezultatų.

Antrąją dekadą artimos Vakšijos su Saule pozicijos Vėžio ženkle įtakoje, kai kurių laukia permainos kam – romantiškuose, o kai kam – ir šeimyniniuose santykiuose. Jei esate vieniši, – galite sutikti žmogų, su kuriuo kartu ir norėsis praleisti savo gyvenimą. O jau turintiems savąjį ir norintiems santykiuose džiugių pokyčių, šios dienos – tinkamas metas parodyti antrajai pusei, kokia ji jums brangi. Išreikšti savo meilės jausmus, pradžiuginti maloniomis staigmenomis. Tai ypač svarbus laikas tarpusavio santykių kūrimui, gilių pagrindų ateičiai klojimui. Venerai keliaujant Liūto ženklu, daugiau savo laiko skirkite ir smagiam mažųjų laisvalaikio organizavimui. Daugiau judėkite, sportuokite, sveikiau valgykite, stiprinkite imunitetą ir sveikatą.

Liepos 22-ą dieną Venerai perėjus į Mergelės ženklą, o 23-ą Saulei pradėjus kelionę Liūto ženklu, energijos nestigs. Svarbu bus ją išnaudoti produktyviai. Tai tinkamas laikas ieškantiems naujų darbų, papildomų veiklų. Jis palankus dalykinėms pažintims, darbo pokalbiams.

Liepos 28-tą dieną Merkurijui įžengus į Liūto ženklą, laikas šaunus naujų idėjų, projektų pristatymui, parodoms, organizaciniams darbams. Svarbu bus tik bendraujant susilaikyti nuo aštresnės kritikos, įžvelgti ir pozityviąją pusę.

Ožiaragis

Liepą jums – atokvėpio mėnuo.

Saulei judant jums opoziciniu ženklu, tai dienos, kai reikėtų kaupti jėgas, savęs neskubinti, visa kam duoti daugiau, nei įprastai, laiko. daugiau ilsėtis. Atostogos būtų puikus jums pasirinkimas. Aplink save kurkite ramesnę, kuo pozityvesnę atmosferą.

Liepos 5-tą dieną į jūsų ženklą, kuriuo keliauja Plutonas, perėjus iš Šaulio ženklo Selenai, susilaikykite nuo nepamatuotos finansinės rizikos, nuo nebūtinų didesnių išlaidų.

Nuo liepos12-os prie Saulės, keliaujančios jums opoziciniu ženklu, prisijungus ir Merkurijui, metas gilesniems apmąstymams. Šiomis dienomis prisiminkite taiklų posakį: kad jei norite Dievą prajuokinti, papasakokite jam savo planus. Kilusių idėjų geriau neviešinti, ramiai sau jas apmąstyti, apgalvoti galimus jų realizacijos kelius.

Liepos 18-tą dieną Lilit atkeliavus iš Jaučio į Dvynių ženklą, norėsis daugiau bendrauti, tačiau svarbu būtų iš savo aplinkos atsirinkti tuos, kurie būtų verti jūsų pasitikėjimo.

Liepos 22-trą dieną Venerai perėjus į Mergelės ženklą, o nuo liepos 23-osios Saulei iškeliavus iš jums opozicinio ženklo, vėlesnės dienos – laikotarpis palankus jūsų didesniems pokyčiams. Būkite pasirengę įveikti finansinius, asmeninius o ir profesinius iššūkius. Jei būsite atkaklūs, neatidėliosite sprendimų, labiau koncentruositės į pačią problemos esmę, atsiribosite nuo šalutinių dalykų, nuo aplinkos sukuriamo triukšmo ir išlaikysite vidinę ramybę, – pasiekti galėsite ženklių rezultatų ir jūsų pastangos su laiku atsipirks. Tai tinkamas metas ieškantiems darbų, palankus plėtojantiems verslo idėjas. O taip pat norintiems sustiprinti ar atnaujinti gražią draugystę, dalykinius partnerystės ryšius.

Liepos 30-tą Marsui įžengus į Mergelės ženklą, diena tiktų sutarčių pasirašymui, nekilnojamo turto sandoriams.

Vandenis

Liepos mėnesį norėsis dažniau ištrūkti iš kasdieninės rutinos, patirti smagių vasaros įspūdžių, leistis į išvykas ir keliones.

Širdis trokš laisvės, tačiau šį troškimą gali tekti paderinti su prisiimtais įsipareigojimais. Juolab, kad pirmoji mėnesio dekada kaip tik palankiausia svarbiausiems mėnesio uždaviniams. Pirmąją dekadą palankių Merkurijaus ritmų įtakoje, ieškokite jums svarbių žinių, megzkite dalykines, o dar tebeieškantys savojo žmogaus, ir asmenines pažintis.

Šios pirmos dekados dienos palankios planuojantiems eiti į darbo pokalbius, derinti požiūrius, rengti ir teikti naujas idėjas bei pasiūlymus.

Liepos12-tą Merkurijui perėjus iš Dvynių į Vėžio ženklą, antrąją dekadą pagrindinį dėmesį skirkite savo artimiesiems, tarpusavio santykiuose harmonijos kūrimui. Kartu renkite išvykas, poilsiaukite, o likusiems darbe dažniau pravers diplomatija.

Liepos 18-tą dieną Lilit perėjus į Dvynių ženklą ir jūsų ženkle viešinčio Saturno įtakoje, siekiant sėkmės gali prireikti daugiau pastangų. Apsišarvuokite ir kantrybe – jūsų idėjos darbe šiuo metu sulauktų detalesnės analizės, lengviau būtų priimamos pateikus logiškus bei konkrečius argumentus

Liepos 23-ą Saulei iškeliavus į jums opozicinį Liūto ženklą, iki tol neatostogavusiems – pats metas leistis į keliones, pailsėti, tad paplanuokite atostogas. Jų metu auginantys mažuosius, skirkite jiems kuo daugiau savo dėmesio. Metas tinkamas ir asmeniniam tobulėjimui.

Žuvys

Liepos mėnuo šaunus norintiems praplėsti savo akiratį, išmokti kažką visai naujo.

Jau pirmosiomis liepos dienomis, Saulei keliaujant Vėžio ženklu, stiprės jūsų intuicija, gilės jausmai. Sieksite tarpusavio supratimo, emocinio komforto. Pirmąją mėnesio dekadą norėsis kurti, puoselėti tarpusavio ryšius, gražinti, savo namus.

Liepos 12-tą Merkurijui atkeliavus į Vėžio ženklą, jausitės emociškai stabilesni. Su artimaisiais norėsis dalintis gerumu ir meile. O sustiprėjusios įžvalgos padės sprendžiant ir darbines problemas.

Antroji dekada – jautrus ir subtilus metas, kai iš širdies gelmių iškils gerumas ir atjauta, būsite linkę padėti draugams, aplankyti, pagelbėti ir toliau gyvenantiems savo giminaičiams

Antroje šios dekados pusėje susitelkdami į materialų pagrindą, neapleiskite tarpusavio ryšių.

Artimos Saulės ir Vakšijos pozicijų Vėžio ženkle įtakoje, ir Lilit perėjus į Dvynių ženklą, kai kurių asmeniniame gyvenime išaiškėjus nuslėptoms žinioms, galimos didelės permainos. Kai kas rinksis, su kuo toliau eis gyvenimo keliu, su kuo kurs savo tolimesnę ateitį.

Saulei iškeliavus į Liūto ženklą, trečioji dekada suteiks progų pasikliauti dabartimi ir, kad ir po sudėtingesnių patyrimų, ar sukrėtimų, vėl imti džiaugtis gyvenimu.

Tai ir metas kūrybiniams jūsų proveržiams, saviugdai, bei meninei saviraiškai.