Saulei viešint Vėžio ženkle, savaitės pradžioje, Mėnuliui keliaujant Vandenio ženklu, lengviau kils naujų sumanymų bei idėjų.

Antradienis ir trečiadienis, Mėnulio ritmų įtakoje, emociškai jautresni. Šiomis dienomis ypač svarbu būtų išlaikyti vidinę ramybę, pozityvų mąstymą, daugiau laiko skiriant sportui, aktyviai fizinei veiklai.

Liepos pradžia, Mėnuliui keliaujant Avino ženklu, ganėtinai aktyvi. Kartu tai dienos, kai nors norėtųsi greitų rezultatų, sėkmę pelnyti padės jūsų atkaklumas bei kantrybė.

Šis savaitgalis kai kam – tinkama proga pasigerinti buitį, o kažkam – aktyvus ir smagus poilsis prie vandens. Saulės, o taip pat Marso bei Veneros ritmų Liūto ženkle įtakoje, šios dienos palankios gražių tarpusavio santykių kūrimui bei stiprinimui, o kai kam – ir gražiai šeimos kūrimo šventei. O atostogaujantiems norėsis kaip rieškučiomis vandenį, semti vasaros pramogas, nuotykius, džiugius patyrimus.

Daug vasaros džiaugsmo jums šią savaitę!


Avinas

Permaininga savaitė.

Šios savaitės dienos gali priminti po truputį didinantį greitį automobilį. Savaitės pradžioje net gali atrodyti, kad laikas teka lėčiau – pastebėsite, kad įprastinei veiklai reikia daugiau, nei įprastai, laiko, o kai kada, lyg stumiant vežimą į kalną, daugiau jūsų pastangų. Tokios gali būti jau pirmosios savaitės dienos, kuriomis palanku būtų kaupti jėgas būsimam startui.

Paskutinę birželio dieną dažniau lankys romantiškos nuotaikos, stiprės, gilės jausmai, o kai kada ryškės ir vidiniai prieštaravimai,

Ketvirtadienis – liepos pradžia – Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, jums labai energinga bei darbinga. Darbuose sieksite greitesnių rezultatų,o bendraujant norėsis apginti savo nuomonę, nebūsite linkę taikstytis su pusiau tiesa.

Penktadienis jums – permainingas. Jūsų ir aplinkinių planai gali būti linkę kisti, tad šią dieną būtų svarbu stebėti palankumo ženklus, būti lankstiems, pasiruošusiems galimai nuomonių kaitai.

Savaitgalį būkite atidesni kelyje, suplanuotoms kelionėms skirkite kiek daugiau laiko. Šiomis dienomis, Marsui ir Venerai viešint Liūto ženkle, norėsis organizuoti išvykas prie vandens, aktyviau ilsėtis.

Jautis

Savaitė, kai ieškosite norų ir galimybių balanso.

Jos dienomis, jūsų ženkle viešint Uranui ir Lilit, darbuose galimi netikėti pokyčiai.

Jau pirmadienis, Mėnulio ritmų įtakoje, gali būti ganėtinai permainingas. Tad darbe neskubėkite kurti ilgalaikių planų. O ir palaikymo greičiau galėsite sulaukti iš tų, iš kurių netgi mažiau tikėjotės. Antradienį svarbu būtų įveikti abejones, tinkamai paskirstyti savo jėgas, neapsikrauti per dideliu darbų krūviu. O paskutinė birželio diena jums – pasiekimų bei rezultatų įvertinimo metas. Juk taip svarbu pasidžiaugti tuo, ką pasiekėte, ką jau nuveikėte.

Ketvirtadienis tiktų buitinių reikalų sprendimui, statybų – remonto darbams.

Penktadienį, Mėnuliui viešint jūsų ženkle, darbuose būsite linkę susižavėti naujomis darbinėmis idėjomis. Diena palanki karjeros pokyčiams, tinkama darbo pokalbiams bei deryboms. Šeštadienį, astrologinių ritmų įtakoje, gali įsisiūbuoti jausmai. Būsite nusiteikę romantiškai, norėsis kartu išgyventi gilius meilės jausmus. Sekmadienis tiktų išvykoms į gamtą, harmoningam šeimos poilsiui. Šiomis savaitgalio dienomis atraskite širdyje, kaip ir vasaroje, vidinę ramybę, santarvę su savimi ir aplinka.

Lolita Žukienė.

Dvyniai

Savaitė, kai galėsite ypač daug nuveikti.

O kai kurie įvykiai jos dienomis, kaip įmetus į ežerą akmenuką, nuraibuliuos ratilais toli ir turės ilgalaikį poveikį.

Jau pirmadienis gali būti gausus idėjomis bei pasiūlymais. O antradienis – ir pagausėjusiais darbais. Kas vaduos bendradarbį, o kas imsis susikaupusių dokumentų peržiūros.

Trečiadienis, paskutinė birželio diena, Mėnuliio ritmų įtakoje palanki aktyviai fizinei veiklai.

Liepos pradžios dienos pasižymės giliais apmąstymais, gyvenimo prasmės paieškomis. Jau liepos pirmąją, ketvirtadienį, norėsis stabtelėti, susidėlioti prioritetus, neužmirštant, kad jei atidavėte daug energijos ir iškvėpėte, pats metas įkvėpti – užsiimti mėgstama veikla, ar tiesiog dažniau po darbų nuvažiuoti prie ežero nusimaudyti.

Penktadienį, jau kai kas, ilgėdamasis jūros dvelksmo ir norėdami kuo labiau pasidžiaugti vasara, po darbų paplanuos smagią šeimos savaitgalinę išvyką. Tegu šios dienos bus kupinos smagių patyrimų, kad ir trumpų išvykų bei kelionių!

Vėžys

Atspindžio savaitė.

Jos dienomis kituose lengviau išvysite ne tik panašius bruožus, požiūrį, bet ir galėsite išgirsti išsakomas jums patinkančias mintis, rasti bendraminčių, jus suprantančių, atvira širdimi girdinčių. Tokios jau gali būti jums pirmosios savaitės dienos.

Trečiadienį, Mėnulio ritmų įtakoje, stiprės jūsų intuicija bei įžvalgos. Jomis ir remkitės priimdami sprendimus. O bendraudami sieksite emocinio komforto.

Ketvirtadienį ir penktadienį, pirmosiomis liepos dienomis veikloje galėsite pasiekti ženklių pergalių. Saulei keliaujant jūsų ženklu, kam labiau seksis darbuose, o kam – stiprinti gražius tarpusavio ryšius. Dar kai ką sėkmė lydės tobulinant save, bei kuriant harmoningą savo aplinką.

Saulės ir Vakšijos jūsų ženkle artimos pozicijos įtakoje, savaitgalį susiruošusiems ilsėtis prie vandens, pravers didesnis atsargumas.

Auginantys vaikus, jau šeštadienį padės jiems atrasti save smagioje laisvalaikio veikloje.

O sekmadienis gali pradžiuginti draugų surengtais maloniais siurprizais.

Liūtas

Naujų galimybių savaitė.

Jos dienomis, Venerai pradėjus kelionę jūsų ženklu, kuriame jau vieši Marsas, būsite energingi, žavūs, ryškūs, savo charizma kaip magnetu, pritraukiantys kitus.

Savaitės pradžioje, Mėnuliui dar keliaujant jums opoziciniu ženklu, svarbu bus tinkamai įvertinti situaciją, atsirenkant svarbiausius šios savaitės uždavinius, neleidžiant savęs iš pasirinktos krypties išmušti nereikšmingoms detalėms ar smulkmenoms.

Antradienį, Mėnulio ritmų įtakoje, galima nuotaikų kaita. O jau trečiadienis – jums tinkama diena pasiruošimui būsimam startui. Šiomis paskutinėmis birželio dienomis svarbu būtų atrasti tarp darbų ir poilsio balansą. Tad po darbų ištrūkite bent trumpam pabūti prie vandens, kuo labiau pasidžiaukite vasara.

Liepos pirmosios dienos kai kuriems – svarbus tolesnių pasirinkimų metas. Ketvirtadienį kaip prieš būsimą didelį šuolį, norėsis apmąstyti tolesnius žingsnius, o kai kam teks nuspręsti, o kas toliau?

Penktadienį imkite iniciatyvą į savas rankas. Ši diena puiki idėjų pateikimui, naujų projektų pradžiai, jūsų organizaciniams darbams. Beje, tarp jų įtraukite ir smagaus poilsio suorganizavimą šiam savaitgaliui. Su artimiausiais draugais kurkite linksmus aktyvaus poilsio planus, renkite smagias išvykas į gamtą,

Mergelė

Darbų gausos savaitė.

Šios savaitės dienomis gali paaiškėti, kiek daug iš tiesų jūs galite. Ir ne tik savo įprastinėje veikloje. Kai kurie sėkmingai spręsite buitines problemas, dar kai kas atrasite ir pritaikysite savo veiklai naują kūrybinę kryptį. Tokia gali būti jums jau savaitės pradžia.

Antradienį ir trečiadienį, Mėnuliui keliaujant jums opoziciniu Žuvų ženklu, galite jaustis emociškai jautresni, kai kas – netgi mažiau savimi pasitikintys, ar labiau pažeidžiami, kai kada pernelyg atsižvelgiantys į kitų nuomonę. Šiomis dienomis nesiduokite išmušami iš vėžių, ryžtingai apginkite savo darbą, vertybes ir poziciją.

Prasidėjus liepai, kad nekamuotų rutina, antroje savaitės pusėje palanku būtų užsiimti ne viena, o paeiliui, keliomis veiklomis, dažniau keičiant veiklos pobūdį, darbus derinant su aktyviu poilsiu. Ketvirtadienį praverstų detalus veiklų planas, kad netyčia nepamirštumėte kai ko labai svarbaus.

O penktadienį įsiklausykite ir į kolegų patarimus. Dirbantys su užsakovais, jautriau išklausykite jų pageidavimus, neužmiršdami, kad klientas jausis visada teisiu.

Savaitgalis puikus jūsų šeimos džiugiam atokvėpiui gamtoje. O kai kam šiomis dienomis širdį pradžiugins ir netikėti, įdomūs draugų pasiūlymai.

Svarstyklės

Netikėtumų savaitė.

Jos dienomis gyvenimas tarsi talentingas magas, ras kuo jus nustebinti. Jau savaitės pradžioje, Mėnuliui keliaujant Vandenio ženklu, lankys laisvės troškimas, noras ištrūkti iš jus ribojančios aplinkos. Vis tik gali tekti savo norus paderinti su gyvenimiškomis aplinkybėmis. Tai daryti reikėtų jau antradienį ir trečiadienį. Šiomis paskutinėmis birželio dienomis į širdį dažniau dėl savo pasirinkimų gali įsismelkti abejonės, noras akivaizdaus patvirtinimo, kad rinkdamiesi nesuklydote. Kaip suprantame, tam, kad duotų mums ženklą, ne visada užsidega liepsnojantis krūmas. Tad kai kuriems gali tekti savo pasirinkimų teisingumu įsitikinti tik laiko bėgyje.

Prasidėjus liepai, jau ketvirtadienį nestokosite Įdomių patyrimų, kūrybiškų idėjų. Kai kam nelauktai gali ateiti ir ilgai lauktas pripažinimas. Penktadienį gali daugėti reikalų, naujų įpareigojimų, jausitės įsukti į reikalų sūkurį, o ir artimiesiems gali prireikti jūsų patarimo ar pagalbos.

O šeštadienį norėsis kaip paukščiui, skriste nuskristi prie jūros ar ežero, atgauti jėgas, pripildyti širdį gyvenimo džiaugsmo.

Skorpionas

Šią savaitę pasijausite gyvenime filosofais.

Mat kai kurioms jos dienoms tiktų posakis, nesidžiauk radęs, neverk pametęs. Šios savaitės dienos stebins įvykių eiga, situacijų virsmu. Kai kada tai, kas atrodė gerai. paaiškės, kad – tik laikinai, o tai, dėl ko dvejojote, gali imti ir atnešti. puikius rezultatus. Tokios gali būti jau savaitės pirmosios dienos.

Trečiadienį, Mėnuliui keliaujant Žuvų ženklu, stiprės intuicija. Norėsis kuo daugiau patirti, o abejodami pasirinkimais, – pasitikrinti savo vidinėmis įžvalgomis.

Prasidėjus liepai, ketvirtadienį jums metas. kai norėsis imtis apmąstytų pokyčių, tobulėti, koncentruotis į savo veiklą, kilti karjeroje. O kai kam artėti prie remonto-statybų darbų pabaigos.

Penktadienio diena palanki dalykiniams susitikimams, deryboms, nekilojamo turto sandoriams.

Savaitgalį auginantys mažuosius, spręs kaip suorganizuoti jiems įdomesni laisvalaikį. Visi kartu kurkite savaitgaliui vasaros pramogų planus. Kas planuosite išvykas į mišką, o kai kas džiaugsis saule, jūra, maudymosi malonumais. O kai ko, dar ieškančio savosios puselės, lauks ir romantiškas pasimatymas.

Šaulys

Vidinių ieškojimų savaitė.

Jos dienomis norėsis susigaudyti kintančiame informacijos sraute, atrasti gyvenime savąją vietą. Tokioms paieškoms palanki jau savaitės pradžia.

O antradienį jau palanku būtų ieškoti kai kam ir naujo pagrindinio ar papildomo darbo pasiūlymo, o išaugus išlaidoms, – papildomo finansavimo.

Paskutinė birželio diena įdomi netikėtomis galimybėmis. Kai ką jos, kaip Ariadnės siūlas, gali išvesti iš įstrigimo ir asmeninėse situacijose labirinto.

Prasidėjus liepai, ketvirtadienis tiktų naujų kelių į sėkmę paieškoms. O penktadienio diena palanki gilesnei situacijų analizei, naujų krypčių apmąstymui, tolesniems asmeniniams apsisprendimams.

Šeštadienį kai kam norėsis gražinti savo aplinką, o kai kas, norėdami patirti naujų įspūdžių, leisis su draugais į nuotaikingą iškylą ar kelionę. Sekmadienis kai kam – nebūtinai aktyvus, galėtų būti ir puikus ramiam tingiadieniui. Paganykite dangumi plaukiančius debesis, ar žvelgdami į sužibusias žvaigždes, suvokite buvimo čia laikinumą.

Ožiaragis

Materialaus pagrindo kūrimo ir stiprinimo savaitė.

Jos dienomis norėsis gausinti šeimos gerovę, būsite linkę ieškoti naujų finansinių galimybių, o kai kas – ir kitų darbų. Tokios gali būti jau pirmosios savaitės dienos.

Venerai jau keliaujant Liūto ženklu, trečiadienis, – birželio paskutinė diena, palanki suplanuotiems stambesniems pirkiniams, nekilnojamo turto operacijoms.

Ketvirtadienį prasidėjusi liepa ragins daugiau laiko skirti ne tik darbams, bet ir atokvėpiui. Saulei judant jums opoziciniu ženklu, jau pirmosiomis liepos dienomis reikėtų kaupti jėgas, savęs neskubinti, visa kam duoti daugiau, nei įprastai, laiko, daugiau ilsėtis. O bendraudami tiek darbe tiek ir namuose aplink save kurkite ramesnę, kuo pozityvesnę atmosferą. Šiuo metu atostogos būtų puikus jums pasirinkimas.

O dar neatostogaujantys, savaitgalį paverskite mini atostogomis. Pailsėkite nuo darbų ir įtampos, atraskite sau kūrybinį džiaugsmą.

Vandenis

Naujų idėjų savaitė.

Jos dienomis norėsis ženklių pokyčių, įgyvendinti kilusias idėjas bei sumanymus. Kai kada prieš rutiną netgi kils noras pamaištauti, dažniau būsite linkę įrodinėti savąją tiesą. Toks gali būti jau šis pirmadienis, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu. Antradienį lengviau kiltų kūrybinių idėjų, o trečiadienį svarbu bus atrasti vidinę pusiausvyrą tarp kylančių norų ir savo realių galimybių.

Prasidėjus liepai, ketvirtadienio ir penktadienio dienomis norėsis dažniau ištrūkti iš įprastinės aplinkos, patirti smagių vasaros įspūdžių, leistis į išvykas ir keliones. Trokšite laisvės, tačiau šį troškimą gali tekti paderinti su prisiimtais įsipareigojimais.

Savaitgalį galite netikėtai sutikti seniai matytus draugus. Smagu bus vėl prisiminti linksmus patyrimus, kartu praleisti laiką, atnaujinti draugystę.

Žuvys

Savaitė, turtinga naujais patyrimais.

Jos dienos ragins į daugelį situacijų pažvelgti nauju žvilgsniu, o kai kam ir santykiuose su artimiausiu žmogumi paieškoti naują kvėpavimą suteikiančių galimybių.Tokia gali būti jau savaitės pradžia.

Antradienį jūsų ženklu keliaujant Mėnuliui, gali ryškėti nerimas, pasirinkimų abejonės, pergyvenimas dėl ateities. Trečiadienis jau romantiškų nuotaikų. Tai puikus metas draugystei ir meilei, santarvės namuose kūrimui bei stiprinimui. Beje, ši paskutinė birželio diena – pasižymės ir galimybėmis išreikšti širdies gerumą bei draugiškumą. Kas pagelbėsite giminaičiui, o kas – padėsite paprašiusiam kaimynui.

Ketvirtadienis, – liepos pirmoji diena, suteiks jums progų praplėsti akiratį, pagilinti žinias, išmokti kažką visai naujo.

Saulei keliaujant Vėžio ženklu, penktadienį stiprės jūsų intuicija, gilės jausmai. Namuose bendraudami sieksite tarpusavio supratimo, emocinio komforto.

O savaitgalį širdį šildys gilūs meilės jausmai.