Pirmas iš tokių Zodiako ženklų – Avinas.

Avino ženklo žmonės žino, ko nori, iš esmės tai ir daro. Sunku priversti Aviną ką nors daryti. Bet įdomiausia tai, kad kažko ėmęsi, Avinai tam atsideda su maksimalia aistra. Palengva jie tampa griausi. Ši akimirka svarbi, juk karjeros srityje Avinai išlieka ištikimi sau.

Atradę nuoširdžiai patinkančią veiklą, sritį, jie palaipsniui sukuria puikią karjerą. Avinai – darboholikai maniakai, jei darbas jiems patinka. Visiškai nesvarbu, koks tai bus darbas – sandėlio viršininko ar aktoriaus profesija. Avinas visa save atiduos mėgstamam darbui.

Tas pats pasakytina ir apie Jaučio ženklo atstovus.

Tam tikra prasme ir jie – maniakai. Tiesa, karjeros srityje toks apibūdinimas teisingas tik iš dalies. Jaučiai – išskirtinai praktiški žmonės. Jie nešvaistys laiko tam, kas neduoda rezultato ir pelno. Bet pakanka užuosti pinigus... tada narsiai ir atkakliai sieks tikslo, niekas jų nesustabdys. Jaučiai dirbs neskaičiuodami valandų, negailėdami jėgų ir per trumpą laikotarpį sėkmingai išvystys savo verslą ar pan.

Ne visai tinkama įtraukti į šį sąrašą gimusius po Mergelės ženklu.

Esmė tokia, kad Mergelės niekada nebuvo ir nebus darboholikės. Mergelės – fanatikės. Jei šie žmonės ką nors įsikala į galvą, niekas jų nesustabdys. Tai pasakytina apie visas sritis, taip pat ir apie karjerą. Mergelės ženklo žmonėms natūralu būti savo srities profesionalais, fanatikais gerąja šio žodžio prasme – jei kažkas atrodys įdomu, jie sužinos apie savo darbą absoliučiai viską. O paskui metodiškai, žingsnis po žingsnio eis į savo tikslą. Po kiekvienos klaidos, nesėkmės atsikels ir vėl eis, kol galiausiai pasieks, ką buvo užsibrėžę.

O patys tikriausi darboholikai, gyvenantys išskirtinai savo darbu, yra Ožiaragiai.

Nėra svarbu, ką veikia Ožiaragis – jis tai darys iš visos širdies. Kol kiti tinginiauja, jis maksimaliai stengiasi – ar tai būtų karjera, ar savas verslas.

Po šiuo ženklu gimę žmonės sugebės išspręsti bet kokią problemą, klausimą, o galiausiai maksimaliai realizuos savo ambicijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)