Astrologinės įžvalgos

Jei šiandien pradės kilti sąžinės balsas, atrodys daug kas negalima – tiesiog meskite tas mintis šalin. Mėnulis Liūte suteiks poreikį tiesiog žaismingai ir maloniai jaustis. Gali būti padidėjęs kūrybiškumas, žaismingumas, noras pramogauti. Galvosite apie save ir ko būtent jūs norite ir ką galite padaryti. Padidėjęs ego ir koncentracija į save. Sieksite iš aplinkinių gauti pagyrimų ir pastebėjimo. Norėsite būti dėmesio centre ir kelti savo savivertę. Bus palanki energija išsakyti ką jaučiate, pasakoti, o kalbėti tikrai gali norėtis itin daug. Tarsi išsakyti apie save, kas jums patinka, ko norite, kas jums aktualu ir teikia malonumą. Šiandien gali būti palanki diena prekybai, komunikacijai, pramogų sferai. Tiesiog būkite savimi ir kalbėkite apie save. Gera diena daugeliui veiklų. Aktyvumo gali pritrūkti, bet tai neturėtų trukdyti daryti tai, ką reikia.

Numerologinės įžvalgos

Magiška, charizmatiška ir stebėjimo diena. Tai pertraukos diena. Reiktų daugiau stebėti viską iš šalies, lavinti intuiciją ir savo pasitikėjimą savimi. Gali geriau veikti minties jėga, tačiau gali padidėti pagundų, baimės jausmai. Išlaikykite balansą savo vidinėje būsenoje.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog papuolate į savo svajonių šalį, miestą, kur yra daugybė galimybių jums mėgautis ir būti savimi. Kur vyrauja žaisminga, linksma atmosfera. Tarsi papuolate kaip Alisa į stebuklų šalį. Pabūkite ten mintyse. Veikite, ką ten galima nuveikti. Pajauskite vidinę laisvę, nepriklausomybę, savivertę ir saviraišką.

Astropsichologė Samantha Zachh