Astrologinės įžvalgos

Apie 13 val. įvyks Saulės užtemimas Dvynių ženkle. Šią dieną galimai emocijos bus tas variklis, kuris viską užves. Norėsis patenkinti visus savo poreikius, ypač tuos, kurie jums atrodo savaime suprantami, logiškai įvertinti. Reikės atrasti balansą tarp lengvumo ir sunkumo, tarp teorijos ir praktikos, tarp smulkmenų ir holistiškumo. Dvasinių apmąstymų diena. Turite priimti į save naują informaciją, kuri suteiktų išminties. Svarbi komunikacija, kai turite būti atviras informacijos priėmimui ir atidavimui. Reiktų permąstyti savo svajones, idealizacijas, fantazijas. Gali būti nepasitenkinimas jomis, nusivylimas. Turėkite omenyje, jog šiandien iškilusios mintys, situacijos – tai galimai praeitų gyvenimų neatidirbti pojūčiai. Šiandien pamokų diena, kai turite išmokti kažko naujo. Naujas etapas. Šviežias. Baltas popieriaus lapas.

Numerologinės įžvalgos

Darbštumo ir jėgos diena. Tose veiklose, kur šiandien reikės kažką padaryti – įdėkite daug savo asmeninių pastangų. Netingėkite. Dirbkite. Taip pat palanku lavinti savo jėgą, gebėjimą būti lyderiu ir apsaugoti savo aplinką. Investuokite, įvairiomis prasmėmis.

Psichologinės įžvalgos

Įsivardinkite apie save patį baisiausią, negražiausią apibūdinimą, kokį galvojate apie save, pvz.: “nevykėlis”, “nenormalus” ir t.t. Pamatykite tokį savęs įvaizdį. Kaip aš, tas kuris “nevykėlis” atrodau? Pamatykite kažką gero jame, kad ir koks netikęs tas įvaizdis, pamatykite jame gėrio dalelę ir ją pasiimkite sau. Pasiėmę blogąjį įvaizdį paleiskite.

Astropsichologė Samantha Zachh