Tai – žiedinis, o ne pilnas Saulės užtemimas, tačiau jautresni žmonės gali pajusti jo įtaką: vidinį diskomfortą, sustiprėjusį nerimą, abejones, gali būti sunkiau įžvelgti pozityvią perspektyvą.

Kokius klausimus šis užtemimas išryškins, kokius klodus iškels ir palies?

Šis žiedinis Saulės užtemimas vyks Dvynių ženkle, aktyvuota bus Dvynių-Šaulio ašis. Šis žiedinis užtemimas – įspėjimas atsirinkti tikrąsias vertybes, nesusižavėti laikinais dalykais. Tai savotiškas raginimas stabtelėti, apsidairyti, rūpestingiau įvertinti jus pasiekiančias žinias, savo vidumi patikrinti jų tikrumą ir teisingumą.

Nemesti kelio dėl takelio, neiškeisti tikrų vidinių brangenybių į sublizgusius paprasčiausius stikliukus, neskubėti griauti to, kas patikima ir patikrinta laiku. Tai – patarimas devynis kartus atmatuoti, o tik tada kirpti.

Tai metas, kai gyvenimas savo situacijomis gali priminti, kad būtent jis yra pats geriausias mokytojas, o mes visi – jo mokiniai, besimokantys atskleisti širdyje glūdintį gerumą ir pagarbą, būti jautrūs ir mylintys šeimoje, dėmesingi savo artimui.

Ką galėtumėte patarti?

Šią dieną, ypač užtemimo laiku, nuo 13 iki 15 val. 07min. neskubėkite, svarbiausių reikalų geriau dar nespręskite. Būkite atsargesni, atidesni kelyje ir buityje. Iš gausaus informacijos ir pasiūlymų srauto atsirinkite, kaip grūdus nuo pelų, esminius dalykus, kruopščiau analizuokite esamas situacijas.

Šio žiedinio Saulės užtemimo metu ypatingą dėmesį skirkite tarpusavio santykiams. Ypač svarbu būtų bendraujant vengti kategoriškumo, nepradėti naujo negatyvaus ciklo. Leiskite užtemimui, kaip kad saulę dengusiems debesims, nuslinkti, neužkabinant jūsų jautrių tarpusavio ryšių. Stiprinkite draugystę ir meilę.

O užtemimui pasibaigus, pamąstykite, atsirinkite, kas atitinka jūsų vidų, su kokiomis vertybėmis galite eiti gyvenimo keliu, su kuo norite dalintis širdies šiluma. Panaudokite šį išskirtinį metą gausindami šviesias mintis, ateities viltis ir gyvenimo džiaugsmą!