Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Jautyje suteiks gana užtikrintas ir stabilias emocijas. Norėsis jaustis saugiai, komfortabiliai. Sieksite viską padaryti praktiškai, naudingai. Puiki dienai rūpintis savo sveikata, užsiimti kasdienėmis praktikomis, kurios suteikia jums malonumo ir pasitenkinimo. Lepinti kūną maistu ar procedūromis, sportu. Mylėkite savo kūną. Gali būti arba per didelis taupumas, arba išlaidumas.

Ypač daug pagundų įvairiomis temomis. Gali pradėti lįsti senos nuoskaudos ir dėl jų noras kažkam įkasti, pakenkti. Galimai šiek tiek bus sunkiau aktyviai veikti, tačiau diena tikrai turi stiprią energiją padėti jums atsilaikyti prieš pagundas, baimes, blogas mintis. Šią dieną venkite rizikos, konkurencijos, palanku tvarkyti iš seniau besitęsiančius juodus reikalus – jie gali pradėti lįsti į paviršių. Atsargiai su pinigais.

Numerologinės įžvalgos

Vidinės jėgos, balanso ir teisingumo energija. Palanku padėti išspręsti kitų žmonių konfliktus, kai dalinate patarimus, palaikote abi puses, padedate atrasti sąžiningumo ir teisingumo principus. Būkite tarpininkas, taikytojo rolė. Galite daugiau dėmesio skirti moterims, mamai, silpnesniems už jus, gyvūnams. Turite duoti energijos kitiems – aplinkai, žmonėms. Tarsi pakrauti juos.

Psichologinės įžvalgos

Apmąstymai apie finansus. Paklauskite savęs ir išjauskite, kiek man realu uždirbti pagal dabartinę savo būseną? Kiek man realu, įmanoma? Išjauskite tą sumos ribą, kai jau atrodo nerealu. O kiek norėčiau, reikėtų? Ko reiktų, kad ta riba padidėtų? Ar mano veiklos darbai gali tą ribą pakelti? O gal reiktų kažką keisti?

Astropsichologė Samantha Zachh