Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Jautyje suteiks gana užtikrintas ir stabilias emocijas. Norėsis jaustis saugiai, komfortabiliai. Tačiau tai tik viena medalio pusė. Kita pusė sieks visa tai sugriauti. Galinga energija staigiais ir netikėtais veiksmais nori viską pakeisti. Norėsis ištrūkti ir padaryti kažką originalaus, unikalaus. Tarsi revoliucionieriaus rolė įsijungė. Šios dvi priešingos energijos jūsų viduje gali sukelti emocijų nestabilumą, permainingumą. Reaguosite greitai ir permainingai. Gali būti padidėjęs nuobodulio pojūtis. Bus sunkiau išlaikyti stabilumą ne tik emociniame fone, bet ir realiose situacijose. Būsite nepatenkintas savo planu, struktūra, tarsi viskas veltui, nėra kokybės. Reikės tiesiog daugiau išlaikyti discipliną visose srityse. Šiandien gali kilti nesklandumų su technika. Gali kauptis pyktis ant valdžios. Nebijokite permainų ir pokyčių.

Numerologinės įžvalgos

Informacijos ir žinių diena. Dalinkitės su kitais savo išmintimi, informacija, bendraukite ir būkite lyderiu. Neuždarykite savo turimų žinių tik sau. Palanku mokytis, judėti, būti aktyviam ir siekti mokslo. Domėtis viskuo ir visaip.

Psichologinės įžvalgos

Skirkite laiko savo plano strategijos unikalumui. Kuo jūsų ambicija yra unikali? Įvardinkite sau aiškiai ir konkrečiai. Kokie 5 sekantys žingsniai yra numatyti ambicijos unikalumui pasiekti? Ar man nėra gėda dėl savo nestandartiškumo? Jei taip – paklausite savęs „Kodėl bijau? Ko neteksiu, jei taip elgsiuosi?“

Astropsichologė Samantha Zachh