Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Jautyje suteiks gana užtikrintas ir stabilias emocijas. Norėsis jaustis saugiai, komfortabiliai. Sieksite viską padaryti praktiškai, naudingai. Puiki dienai rūpintis savo sveikata, užsiimti kasdienėmis praktikomis, kurios suteikia jums malonumo ir pasitenkinimo. Lepinti kūną maistu ar procedūromis, sportu. Mylėkite savo kūną. Gali būti arba per didelis taupumas, arba išlaidumas. Norėsis prabangos ar gauti visko daug. Aprėpti, gauti, vartoti, naudoti. Ir tai gali pavykti – pasiekti ko sieksite daug. Tai tik dar daugiau suteiks galimybių mėgautis šia diena, kai jums viskas tiks, patiks, jausitės gerai. Vienintelis minusas – aktyvumas. Jo gali būti mažiau ir būsite ne tiek patenkintas juo. Diena palanki konkretiems, realiems darbams – būkite darbštūs. Šiandien itin svarbu jausti stabilų pagrindą po kojomis, todėl mažiau svajonių – daugiau darbų.

Numerologinės įžvalgos

Kompromisų ir tolerancijos diena. Palanki diena daugiau dėmesio skirti santykiams, santuokai. Eikite į kompromisus. Taip pat stenkitės stebėti kiekvieną smulkmeną, nes iš mažų bėdų gali susidaryti didelė nesutvarkoma bėda. Šiandien svarbi tolerancija. Gali būti padidėjęs naivumas.

Psichologinės įžvalgos

Kas man yra laisvė? Kada aš suprasiu, jog esu laisvas? Kokios tai situacijos man? Kiekvienas laisvę supranta savaip ir labai svarbu identifikuoti sau pačiam kas tai yra, kada tai yra. Kaip kitaip tai ateis? Padirbėkite su pojūčiais apie laisvę.

Astropsichologė Samantha Zachh