Astrologinės įžvalgos

Išlaikykite ramybę ir harmoniją. Šiandien emocinis nestabilumas gali vyrauti gana stipriai ir įvairiose srityse. Tarsi iš aplinkos stipri griaunanti energija, kurią sunku suprasti ir paaiškinti. Prastos emocijos gali būti vis negatyvesnės. Tai skirta tam, kad atrastumėte pačius negatyviausius potyrius ir juos išspręstumėte. Reikia gilintis į kiekvieną savo emociją, jei norite gauti teigiamų rezultatų. Reaguoti į viską galite gana impulsyviai, agresyviai. Reiktų stengtis reaguoti ramiau, adekvačiau. Galimai būsite nepatenkinti savo realiais veiksmais, kuriuos bandysite daryti. Kas seksis šiandien gerai? Komunikacija, bendravimas, logika, mąstymas. Norėsis save parodyti intelektualiai. Gali gerai sektis prekyba, mokymai, informacijos perdavimas. Tik nepamirškite staigių negatyvių reakcijų, kurios gali išbalansuoti visą logiką ir aiškų planą.

Numerologinės įžvalgos

Dalinkitės su kitais savo išmintimi, informacija, bendraukite ir būkite lyderiu. Neuždarykite savo turimos informacijos srauto tik sau. Palankiausia mąstyti apie dvasines vertybes suteikiančius tikslus. Tikslai, lyderystė, mokymas, dvasingumas, vyrai, laisvė – šios dienos esmė.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien giliai pasinerkite į savo pasąmonę ir ištraukite savo didžiausias baimes. Kas jus erzina labiausiai? Ko tiesiog siaubingai nekenčiate? Pagalvokite, kodėl taip stipriai to nemėgstate, kelia negatyvius jausmus? Gal draudžiate sau tai? O gal pavydite?

Astropsichologė Samantha Zachh