Astrologinės įžvalgos

Venera šiandien palieka smagų Dvynių ženklą ir pereina į jautresnį Vėžio. Malonumą bandysite siekti ieškodami psichologinės ramybės ir saugumo jausmo. Meilės jausmą sieksite parodyti daugiau dėmesio skirdami namams, šeimai, moteriškumui. Gali būti įdomios įvairios „namudiškos“ veiklos – tvarkytis buityje, kurti grožį ir jaukumą joje, keisti interjerą. Jausite gerus pojūčius būdami su šeima. Emocijas paskatins ir Mėnulis Žuvyse, kuris suteiks šiai dienai kūrybinį potencialą, jautrumą. Labai palanki diena menui, muzikai, kūrybiniams procesams. Šiek tiek galite per daug svajoti, nei daryti realius darbus. Šiandien vidiniai poreikiai ir išjautimai gali nesutapti su tuo, kaip norėtųsi viešai padaryti. Reikės bandyti suderinti norus ir poreikius. Stenkitės daryti viską naujai, įdomiai, originaliai, nestandartiškai. Ypač kūrybiškume.

Numerologinės įžvalgos

Galite daugiau dėmesio skirti moterims, mamai, silpnesniems už jus, gyvūnams. Gera diena gerinti sveikatą, lavinti intuiciją sveikatos tema. Taip pat reiktų netingėti – kuo daugiau dėti pastangų į dienos darbus. Darbštumas, pastangos, verslumas, vadovavimas.

Psichologinės įžvalgos

Kiekvienas iš jūsų yra kūrėjas. Ko konkrečiai tu? Pamėginkite pajausti savo kūrybiškumą. Kur jis? Kaip atrodo? Ar gerai veikia? Pasistenkite identifikuoti, kaip pagerinti jūsų kūrybiškumą, o tiksliau energijos, kuri kurti? Kaip, iš kur jos gauti? O galbūt kažkas blokuoja tavo kūrybinę energiją?

Astropsichologė Samantha Zachh