Astrologinės įžvalgos

Pirmoje dienos pusėje dar gali jaustis panašus dirglumas ir intensyvumas, kaip vakar. Erzinti gali daug kas, todėl nepriimkite nieko per daug tiesiogiai. Tai kaip mini išbandymas, kiek galite reaguoti negatyviai? Ar mokate pažvelgi į save, ne kaltinti kitus ir aplinką? Reiktų žvelgti būtent į save. Jei vakar pavyko bent kiek pasigilinti į savo pojūčius, išlaikyti optimizmą ir discipliną – antroje dienos pusėje tikrai pavyks pajausti vidinę laisvę ir nepriklausomybę. Yra galimybė pajausti pozityvių permainų, pokyčių. Nereikia laikytis senų taisyklių, priimkite naujoves. Gali pavykti aiškiai parodyti, ko jūs norite. Antra pusė palanki visuomeninėms veikloms, pasibuvimui su draugais. Bendrauti tikrai norėsis, o ir pavyks laisvai ir lengvai komunikuoti. Kartais net gali kilti suvokimas, kad turite papasakoti kažką labai svarbaus.

Numerologinės įžvalgos

Vidinės jėgos, balanso ir teisingumo energija. Palanku padėti išspręsti kitų žmonių konfliktus, kai dalinate patarimus, palaikote abi puses, padedate atrasti sąžiningumo ir teisingumo principus. Būkite tarpininkas, taikytojo rolė. Pabūkite daugiau su vaikais, skirkite jiems dėmesio.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite save ateityje. Tolimoje ateityje. Kokį save matote? Kaip atrodote? Kaip jaučiatės? O dabar pagalvokite, ar tai tikrasis variantas, ar tas kurio aš norėčiau? Ieškokite to tikrojo įvaizdžio savęs. Pasikalbėkite su tuo įvaizdžiu, atraskite minusus, ko galite išvengti.

Astropsichologė Samantha Zachh