Astrologijoje visi Zodiako ženklai yra priskirti vienai iš stichijų: Ugniai, Vandeniui, Orui ar Žemei, rašoma portale lime.energy. Štai kokie akmenys – talismanai yra tinkamai kiekvienai stichijai:

Ugnis. Šiai stichijai priklauso Liūto, Šaulio ir Avino ženklai. Tai karšto būdo, aistringi, emocingi ir valingi žmonės. Tačiau savo charakteriais jie smarkiai skiriasi vienas nuo kito. Avinams naudinga su savimi turėti deimantą ar kalnų krištolą. Šie akmenys užtikrina harmoniją viduje ir padeda ramiau reaguoti į streso šaltinius. Patiems Avinams reikėtų mažiau jaudintis ir pasistengti išsaugoti ramybę įvairiose situacijose. Tik tuomet jiems padės ir jų talismanai.

Liūtams tinka toks talismanas kaip rubinas. Jis sumažins Liūtams būdingą pavydo jausmą, apsaugos nuo blogos akies ir apgaulių. Rubinas taip pat padės Liūtams išvengti konfliktinių situacijų ir sustiprins jų intelektą. Tačiau Liūtai yra gana agresyvios asmenybės, todėl naudojant rubiną, kaip talismaną, reikia atsargumo. Liūtams reikia išmokti valdyti savo agresiją, nes priešingu atveju šis talismanas nepadės.

Šauliams idealiai tinka granatas. Šauliai yra ramesnio būdo negu Liūtai ir Avinai. Toks akmuo kaip granatas padės Šauliui rasti savo antrąją pusę ar pagerinti santykius su ja, taip pat pagelbės siekiant karjeros aukštumų.

Vanduo. Šiai stichijai priklauso Vėžio, Skorpiono ir Žuvų ženklai. Kadangi Vėžio ženklo žmonės yra gana kaprizingi ir pasitikintys savimi, jiems reikia stiprinti harmoniją savo viduje. Šioje srityje jiems padės smaragdas. Jis nuslopins pernelyg aktyviai besireiškiančius visus neigiamus charakterio bruožus, dėl kurių aplinkiniams kartais būna sunku rasti bendrą kalbą su Vėžiais. Smaragdas išryškins gerąsias Vėžių savybes.

Skorpionai yra gana permainingos nuotaikos žmonės, todėl dažnai praranda savitvardą ir įsiutina aplinkinius. Skorpionamas tinkantis talismanas yra akvamarinas. Jis padeda Skorpionams numalšinti savo pykčio priepuolius, nuslopina keršto jausmą.

Tuo tarpu Žuvų talismanas yra opalas, bet baltos spalvos! Juoda opalo spalva gali sustiprinti pavydą ir kitus neigiamus Žuvų bruožus. Tačiau baltas opalas padeda Žuvims pozityviau žvelgti į gyvenimą ir tapti draugiškesnėms. Jis taip pat stiprina harmoniją visose gyvenimo srityse.

Oras. Šiai stichijai priklauso Dvyniai, Vandenis ir Svarstyklės. Tai gana ramūs žmonės, tačiau jie dažnai nemėgsta užbaigti pradėtų darbų. Tačiau jie moka gyventi šiandiena – ir dažnai nepasirūpina savo ateitimi. Turmalinas bus puikus talismanas visiems Oro stichijos atstovams.

Turmalinas padės šiems ženklams tapti jautresniems ir romantiškesniems, nes būtent šių charakterio savybių jiems trūksta. Antruoju oro ženklų talismanu gali būti topazas. Jis padės Dvyniams, Vandeniams ir Svarstyklėms geriau savo kontroliuoti. Šių ženklų atstovus dažnai kankina vidiniai konfliktai, todėl topazas yra idealus akmuo, norint rasti harmoniją. Jis taip pat sustiprins šių ženklų gyvenimo džiaugsmą bei atsparumą stresui. Kalbant apie meilės sferą, Oro ženklams pasitarnaus karneolis. Jis padės išvengti nepalankių situacijų ir pavojingų žmonių.

Žemė. Šios stichijos ženklai – Ožiaragiai, Mergelė ir Jautis. Jų talismanas yra jaspis. Jis sustiprina fizinę ir psichinę būklę, užtikrina sielos ramybę bei atsparumą stresui. Jaspis taip pat padeda atsikratyti neigiamų, blogų bei liūdnų minčių ir padeda į viską pažvelgti pozityviau.

Antrasis Žemės ženklų talismanas – opalas – suteikia jiems daugiau gyvenimo džiaugsmo ir sustiprina jų gyvybingumą. Dar vienu šių ženklų talismanu gali būti turkis. Jis padeda įgyti gyvenimo patirties ir tapti išmintingesniais. Šį talismaną rekomenduojama nešiotis su savimi pavojingose situacijose ar ištikus gyvenimo sunkumams.

Rožinės spalvos turmalinas padeda blaiviai mąstyti ir suteikia įkvėpimo kokiai nors veiklai, taip pat skatina originalumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją