Lietuvoje šis pilnas Mėnulio užtemimas matomas nebus, tačiau jautresni žmonės gali pajausti jo poveikį. Šis Mėnulio užtemimo metas – geras laikas atsirinkti grūdus nuo pelų, atrasti tikrąsias gyvenimo vertybes.

Tai ypač subtilus laikas, galintis, kaip lakmusas, išryškinti vidinius pergyvenimus, abejones ir baimes. Šis pilnas Mėnulio užtemimas pasižymės veidrodiniu efektu – suteiks progų atidžiau pažvelgti į kylančias situacijas, įžvelgti reiškinių priežastis, pamatyti priežasties – pasekmės dėsnio realizacijas.

Užtemimas vyks Šaulio ženkle, bus aktyvuota Šaulio-Dvynių ženklų ašis – tad gali būti tikrinama partnerystė, autoritetai, vadovų išmintis, žinių tikrumas, bei tarpusavio santykių tvarumas.

Ką gi galėtume nuveikti pilno Mėnulio užtemimo dieną, tikintis sėkmės?

  • Surenkite vidinės ir išorinės tvarkos dieną. Išsivalykite savo namus, ypač langus ir veidrodžius, darbo vietą, o kartu ir savo mintis. Paleiskite praeitį. Ji gyva tik mūsų prisiminimuose. Tad šią dieną rinkitės juos šviesius bei džiugius, paleiskite jus skaudinusios praeities įvykius.
  • Pažvelkite į situacijas be išankstinių nuostatų, objektyviai, nauju žvilgsniu. Tai tinkamas metas įvertinti buvusį klaidingą požiūrį, nuostatas, taisyti klaidas, gražinti skolas.
  • Palanku išmesti įskilusius indus, įplyšusius drabužius, nebetinkamus daiktus. Atsisakykite jums trukdančio įpročio, ar liūdnų minčių. Atlaisvinkite vietą būsimiems geriems į gyvenimą ateinantiems dalykams.
  • Neleiskite užtemimo šešėliui uždengti jūsų širdies, jūsų meilės. Atleiskite buvusias klaidas, susitaikykite.
  • Išreikškite mylimam žmogui savo jausmus. Šaunu būtų ką nors gražaus mylimam žmogui pasakyti ar mielą, kad ir smulkią, dovanėlę padovanoti.
  • Pasidalinkite linksma istorija ar gera naujiena su tais, kam reikėtų jūsų palaikymo, gero žodžio.
  • Padarykite šią dieną bent vieną gerą darbą, džiuginantį jūsų širdį.


Panaudokite šį išskirtinį metą gausindami šviesias mintis, ateities viltis ir gyvenimo džiaugsmą!