Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Skorpione šiandien gali būti dosnus. Reikia įnešti kažko daugiau: intensyvumo, pojūčio, esmės, prasmės, kovos, drąsos ir ryžto. Nebijokite negatyvių minčių – pamėginkite iš jų suprasti, kokią pamoką jos nori jums parodyti? Tuomet gebėsite įgauti galios ir stiprybės. Puikiai gebėsite pasirūpinti šeima, namais, savo stiprybę integruoti šeimos gerovės link. Ir viskas dėl psichologinio saugumo ir pilnatvės. Kai kurie iš jūsų gebės net patenkinti savo pačias geidžiamiausias būsenas, t. y. gal svajojote jaustis super pozityviai, galbūt norėjote pagaliau atsikratyti savo baimės, galbūt norėjote įveikti krizės emocines pasekmes – galimai šiandien ta diena, kai tai pavyks. Logika ir protas taip pat aktyviai veiks, tačiau juos bus sunku sukontroliuoti. Daug daugiau naudos suteiks koncentracija į pojūtį, emocinį rezultatą, nei materialų ar loginį.

Numerologinės įžvalgos

Galite daugiau dėmesio skirti moterims, mamai, silpnesniems už jus, gyvūnams. Gera diena gerinti sveikatą, gerti vaistažoles, arbatas, lavinti intuiciją sveikatos tema. Taip pat pabūkite daugiau su vaikais, kai tiesiog gražiai ir harmoningai pabūti vienas šalia kito. Be pareigų, prievolių.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite įvertinti savo emocijas. Jei jas galėtumėte pamatyti, išjausti – kaip jos atrodytų? Galbūt matote jas per simbolį, per spalvą, o gal jaučiate šaltį, karštį? Įvertinkite. Tamsios spalvos kalba apie baimes, negatyvūs pojūčiai apie nuoskaudas ir neatidirbtas pamokas. Apsivalykite, pasikalbėdami su tuo ką pamatėte.

Astropsichologė Samantha Zachh