Jau savaitės pradžia suteiks progų pažvelgti į daugelį įvykių kitu kampu, pamatant priežastis, o taip pat ir tai, kas buvo nutylima. O kartu tai savotiško veidrodinio atspindžio metas, kai kituose galėsite pamatyti savo pačių savybes – tam, kad lengviau galėtumėte save tobulinti bei keisti.

Savaitės viduryje – gegužės 26-tą – pilno Mėnulio užtemimo dieną, įveikite nerimo mintis, kaip už slenksčio palikite liūdesį, buvusius pergyvenimus.

Antrąją savaitės pusę skirkite darbo pokalbiams, požiūrių derinimui, darbe – partnerystės kūrimui. Metas palankus darbo vietos pertvarkai, anksčiau atidėliotų buities klausimų sprendimui.


Šeštadienį, Saulei viešint karališkajame laipsnyje Dvynių ženkle, kuriame tą dieną susijungs Venera ir Merkurijus – ypatingas metas meilės priesaikoms, sužadėtuvėms, o kai kam – nuskambės ir Mendelsono maršas. Ši diena taip pat palanki suplanuotiems stambesniems pirkiniams, nekilnojamo turto įsigijimui.

Sekmadienis, Marsui su Vakšija susijungus Vėžio ženkle – tinkamas metas nutarusiems pakeisti gyvenamą vietą, namų pertvarkai.

Sėkmingų pokyčių jums šią savaitę!

Avinas

Naujų galimybių savaitė.

Jos dienomis energingai ieškokite galinčių atsiverti naujų durų. Jau pirmadienis palankus ieškantiems svarbios informacijos, o taip pat ir naujų darbų.

Antradienis tiktų papildomų finansinių šaltinių paieškai, palankus norintiems pirkti ar parduoti nekilnojamąjį turtą, sandorių užbaigimui. Diena tiktų darbų bei projektų užbaigimui, rezultatų apibendrinimui.

Savaitės viduryje Mėnulio, keliaujančio Šaulio ženklu, pilno užtemimo metu, svarbių darbų neplanuokite, nevertėtų tą dieną imtis naujų projektų, pasaugokite gražius partnerystės ryšius.

Ketvirtadienis tiktų naujų planų kūrimui, idėjų pateikimui. O penktadienis palankus bendraminčių, verslo partnerių paieškai, požiūrių derinimui.

Šeštadienis, Saulei viešint karališkajame laipsnyje Dvynių ženkle, kuriame susijungs Venera ir Merkurijus, šaunus partnerystės stiprinimui, draugystės ir meilės kūrimui. Palankus suplanuotiems stambesniems pirkiniams. O sekmadienis – aktyviam poilsiui gryname ore, kūrybinių idėjų įgyvendinimui.

Lolita Žukienė

Jautis

Energingų planų savaitė.

Jos dienomis kai kuriuos projektus gali tekti stumtelėti, kaip įklimpusį smėlyje vežimą. Vis tik, atkaklių pastangų dėka pasiekti galėsite norimų rezultatų. Tokia gali būti jau šios savaitės pradžia.

Antradienį apžvelkite nueitą kelią, rūpestingai atsirinkite tolesnius bendrakeleivius. Tai laikas kaip su sietu atsisijoti ir vertingas idėjas.

O štai pilno Mėnulio užtemimo metu, gegužės 26-tą dieną svarbių susitikimų neplanuokite. Tai tinkamas metas pamiršti buvusius sunkumus bei nesutarimus, gražinti skolas, taikytis, kai kam – užbaigti buvusią nesantaiką.

Ketvirtadienis jums palanki diena vidinei pertvarkai, dvasinių vertybių išsikėlimui, atsirinkimui to, kas gyvenime išties svarbiausia, kam norėtųsi skirti daugiausia gyvenimo laiko.

Penktadienis tiktų deryboms, darbo sutarčių pasirašymui.

O šeštadienį, palankių Saulės ritmų įtakoje, imkitės svarbiausių asmeninio gyvenimo pokyčių.

Sekmadienį kuo daugiau savo širdies šilumos skirkite artimiesiems. Pasidžiaukite kartu pavasariu.

Dvyniai

Žvaigždžių palankumo savaitė.

Jūsų ženkle viešint Saulei, Venerai ir Merkurijui – tai ypatingo palankumo metas svarbiausiems jūsų sumanymams bei pokyčiams. Tokia gali būti jums jau savaitės pradžia.

Pirmadienį jūsų intuicija, kaip lakmusas gali išryškinti ir sunkiau nuspėjamas situacijas, padėti atskirti grūdus nuo pelų.

Antradienį palanku būtų imtis ir anksčiau atidėliotųjų darbų, mažinti dokumentų kiekį ant jūsų darbastalio.

Trečiadienį, pilno Mėnulio užtemimo metu, padarykite sau nuo darbo įtampų pertrauką. Tai diena, kai galėtumėte atsisakyti nerimo ir abejonių, padėti sau atrasti vidinę ramybę. Ketvirtadienis gali suteikti ir netikėtų progų. Kam – įdomią dalykinę pažintį, o kam – netikėtai atsivėrusią veiklos galimybę.

Penktadienis jums šaunus ilgalaikių planų kūrimui, tolesnės strategijos apmąstymui. Šią dieną peržvelkite savo ateities planus, atsirinkite ir tikruosius bendrakeleivius, – tuos, kuriais gyvenime galite iš ties pasikliauti.

Ypatingo palankumo jums – šeštadienis, Saulei viešint karališkajame jūsų ženklo laipsnyje, juolab, kad šią dieną jūsų ženkle susijungs Venera ir Merkurijus. Tai ypatingas metas draugystei ir meilei, suplanuotiems stambiems pirkiniams, diena tiktų ir nekilnojamo turto operacijoms. O kai kam – puikus laikas išvykų ir atostogų planavimui.

Sekmadienį skirkite smagiam šeimos atokvėpiui.

Vėžys

Gilių įžvalgų savaitė.

Jos pradžia, Mėnuliui keliaujant Skorpiono ženklu, kaip lakmusas gali padėti atsirinkti tikruosius dalykus: svarbiausias vertybes, tikslus, o taip pat tikrus draugus bei bendrakeleivius.

Antradienį apibendrinkite gautas žinias, ir pasidarykite iš to reikiamas išvadas. O gegužės 26-tą, pilno Mėnulio užtemimo dieną, ne viskas gali būti taip, kaip tuo metu atrodys. Šią dieną pasinaudokite galimybe pamiršti nuoskaudas, liūdnesnius patyrimus.

Ketvirtadienį tarp darbų raskite laiko ir poilsiui. Nusipurtykite ateities baimes, nerimo mintis, kartu su gaivumu įkvėpkite pavasarinio džiugesio.

Penktadienis suteiks progų dalykinėms bei asmeninėms pažintims, bendraminčių paieškai, požiūrių derinimui.

O šeštadienis, palankių Saulės, Veneros ir Merkurijaus ritmų įtakoje, diena puiki draugystės kūrimui, meilės jausmų gilinimui. harmonijos šeimoje kūrimui. Sekmadienį daugiau laiko leiskite gryname ore, džiaukitės žydinčiomis pievomis ir, svarbiausia, artimųjų meile.

Liūtas

Kontrastų kupina savaitė.

Kai kuriomis jos dienomis bus visai neprošal ramiau žvelgti į gyvenimą, leidžiant įvykiams klostytis savaime, kaip ir priklausytų žvėrių karaliui, retkarčiais pasnaudžiant ant uolos, – tokia galėtų būti pirmoji šios savaitės pusė.

Tad pirmadienį ir antradienį nevertėtų veržtis į priekį, skubėti išsakyti kilusias mintis. Šiomis dienomis palanku viską gerai apmąstyti ir mintis, tarsi daiktus, susidėlioti į tam skirtas lentynėles, neskubėti.

Savaitės viduryje, pilno Mėnulio užtemimo dieną, atlikite tokią vidinę reviziją, atsisakydami kitų siūlomų teiginių, kliaukitės savo vidinėmis įžvalgomis bei intuicija.

O štai antroje savaitės pusėje galėsite ženkliau keisti savo gyvenimą.

Jau ketvirtadienis jums – ryžtingiems pribrendusiems sprendimams. Tai metas, kaip kelių kryžkelėje, pasirinkti tolesnę kryptį ir judėti pirmyn.

Penktadienis palankus norintiems stipriau stumtelėti iki tol buvusias uždarytas duris. Beje, kolektyvo pagalba tame jums labai praverstų.

O palankių astrologinių ritmų šeštadienis, Saulei viešint karališkajame laipsnyje, šaunus smagiems šeimos patyrimams, kūrybingam laisvalaikiui. Sekmadienis jums – išvykoms, bent trumpam vietos pakeitimui,

Mergelė

Idėjų paieškos savaitė.

Jos dienomis norėsis surasti naujus kūrybinius sprendimus, įdomesnius išraiškos būdus. Tam palankios jau pirmosios savaitės dienos. Jomis gilinkitės į reiškinių priežastis, atraskite jų šaknis, plačiau pažvelkite į esamas situacijas.

Savaitės pradžioje į pirmą planą kils partnerystės klausimai. Svarbu bus išklausyti kitokį požiūrį, kartu paieškoti kompromiso. Tai ypač aktualu būtų gegužės 26-ą, pilno Mėnulio užtemimo dieną. Ši diena – tinkamas metas palaidoti jus skaudinusią praeitį.

Ketvirtadienį atkreipkite dėmesį į naujas kilusias mintis, draugų išsakomus patarimus, – tai galėtų užvesti jus ant teisingo kelio.

Penktadienis šaunus darbų pristatymui bei pateikimui.

Šeštadienis – puiki diena draugų susitikimams, tinkama ir apsipirkimams. Šią ir sekmadienio dienomis norėsis rasti vidinę ramybę, atokvėpį nuo darbinės įtampos. Mėgstantiems darbuotis soduose, tai būtų puiki išeitis. Skirkite daugiau laiko sportui, smagiems pasivaikščiojimams.

Svarstyklės

Įdomių vidinių atradimų savaitė.

Jos dienos suteiks galimybę į daugelį situacijų pažvelgti plačiau, įsiklausyti į savo vidų, išgirsti įvairių nuomonių, suteiks galimybių kartu paieškoti kompromiso. Tokia gali būti jau savaitės pradžia.

Antradienį pagrindinį dėmesį skirkite tarpusavio santykiams. Tai metas, kai daugiau pasiekti galėsite kolektyviniais sprendimais bei veikla.

Savaitės vidurys – sudėtingesnio astrologinio fono. Pilnas Mėnulio užtemimas gali padidinti jautrumą, o kartu sustiprinti ir abejones. Tad šią dieną nepriiminėkite svarbių sprendimų, dažniau pabūkite savo gyvenimo stebėtoju.

Ketvirtadienis jums – naujų tikslų išsikėlimui. O penktadienis tiktų remonto-statybų darbams.

Šeštadienį, Saulei viešint karališkajame laipsnyje ir Venerai su Merkurijumi susijungus tame pačiame Dvynių ženklo laipsnyje – puikus metas dar tebeieškantiems savojo žmogaus romantiškoms pažintims bei susitikimams.O jau suradusiems – jausmų gilinimui, rimtiems tarpusavio įsipareigojimams. O sekmadienis šaunus norintiems paiškylauti, pabūti ten kur dar nebuvote, patirti puikių naujų įspūdžių.

Skorpionas

Stiprių patyrimų savaitė.

Jos dienomis gyvenimas kai kada gali priminti audringos jūros bangavimą, tai pakylančiomis, tai nuslūgstančiomis situacijų bangomis. Tokios gali būti, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, jau pirmosios savaitės dienos. Emociškai jautrus, pilno Mėnulio užtemimo įtakoje, būtų šis trečiadienis. Šią dieną reikėtų susilaikyti nuo kritiško požiūrio, stengtis atrasti gyvenime kuo daugiau šviesių dalykų.

Ketvirtadienį jau lengviau atsikvėpsite. Diena tinkama konkrečių tikslų išsikėlimui, sprendimų paieškai.

Penktadienis darbuose jums tiktų deryboms, požiūrių derinimui, sutarčių pasirašymui.

Šeštadienis, Saulei viešint karališkajame laipsnyje, puiki diena norintiems taikytis, kurti namuose santarvę, puoselėti draugystę ir meilę.

O sekmadienis – tinkamas metas naujų laisvalaikio veiklų paieškai, mėgstamam hobiui, kad ir nedidelėms, bet smagioms šeimos išvykoms.

Šaulys

Naujo požiūrio savaitė.

Jos dienomis, kaip nukritus akis dengusiai marškai, daugelį situacijų galėsite pamatyti nauju žvilgsniu. Savaitės pradžioje pagrindinį dėmesį skirkite partnerystės kūrimui bei stiprinimui. Tai dienos, kai galėsite giliau pažvelgti ir į mylimo žmogaus sielos gelmes, suprasti jo lūkesčius bei norus.

Trečiadienį, jūsų ženkle pilno Mėnulio užtemimo dieną, palanku pertvarkyti savo darbo aplinką, atsisakant to, kas jums nebereikalinga. Kartu peržiūrėkite ir savas mintis bei trumpalaikius tikslus, atsirinkdami tai, kas išties svarbiausia. Ir jau ketvirtadienį imkitės tuos tikslus įgyvendinti.

Penktadienis kai kuriems tiktų karjeros pokyčiams, diena palanki ieškantiems naujų bei papildomų darbų ir veiklų.

Šeštadienį, Saulei viešint karališkajame laipsnyje, skirkite šeimos vertybių išgryninimui, savo meile bei rūpesčiu apgaubkite mažuosius šeimos narius, padėkite atskleisti jiems gabumus bei talentus. O sekmadienis puikus mėgstantiems pasidarbuoti soduose, šaunus šeimos išvykoms į gamtą.

Ožiaragis

Šeimos reikalų savaitė.

Jos dienomis pagrindinį savo dėmesį skirkite ne tik darbams, bet ir artimiesiems. Išgirskite jų lūkesčius, įsiklausykite į jų nuomonę. Kai kuriomis šios savaitės dienomis galite pasijausti, kaip porceliano dirbinių krautuvėlėje, kai svarbu būtų neatsargiu judesiu neužkabinti ir nesudaužyti to, kas išties jums svarbu. Tokios gali būti jau pirmosios savaitės dienos.

O ypač trečiadienį, Mėnulio užtemimo dieną, neskubėkite situacijų ir kitų požiūrio vertinti, venkite kategoriškų sprendimų.

Ketvirtadienis suteiks daugiau progų į situacijas pažvelgti ir iš kitų pusės, paieškoti kompromiso. O penktadienį skirkite žemiškiems reikalams, materialaus pagrindo kūrimui bei stiprinimui. Ši diena tiktų statybų – remonto, gerbūvio gerinimo darbams.

Šeštadienis, palankių Saulės, Veneros ir Merkurijaus ritmų įtakoje, ypatingas metas norintiems išspręsti buvusius nesutarimus, suderinti požiūrius. Tad ypatingą dėmesį skirkite šeimoje gražių tarpusavio santykių kūrimui bei stiprinimui.

Sekmadienis puikus mėgstamam hobiui, kūrybinei saviraiškai. Dėmesingumas, nuoširdumas ir jūsų meilė tegu sušildys jūsų artimųjų širdis.

Vandenis

Savaitė, kurios dienomis dažniau vertėtų pabūti savo gyvenimo stebėtoju.

Jos dienoms ypač tiktų posakis nesidžiauk radęs, neverk pametęs. Tai gausaus informacijos srauto metas, kai iš jūsų, Jupiteriui perėjus į Žuvų ženklą, svarbu bus atsirinkti gaunamas žinias. Jau pirmosiomis savaitės dienomis atkreipkite dėmesį į kintantį aplinkinių požiūrį, išsigryninkite svarbiausiais klausimais savą poziciją.

Pilno Mėnulio užtemimo dieną svarbu bus suvokti, kad nebūtinai viskas yra taip, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodo. Tai, kas atrodytų sudėtinga, vėliau gali pasirodyti, kad buvo lengva, o tai kas atrodė nesvarbu, vėliau gali įgyti gilią prasmę.

Ketvirtadienį savo idėjoms ieškokite bendraminčių bei sąjungininkų. O penktadienis palankus svarbioms deryboms, o kai kam – darbo sutarčių pasirašymui.

Šeštadienis, Saulei viešint karališkajame laipsnyje Dvynių ženkle, kuriame susijungs Venera ir Merkurijus, palankus nekilnojamo turto operacijoms, tiktų kai kam ir naujo automobilio įsigijimui. O sekmadienis ypač šaunus šeimos susibūrimui, diena puiki aktyviam poilsiui gamtoje.

Žuvys

Gilių jausmų savaitė.

Jos dienomis į daugelį įvykių ir situacijų būsite linkę žvelgti gal net kiek sutirštindami spalvas, dažnai matydami tik kas juoda arba balta. Tad sau priminkite, kad yra ir daugiau šviesių spalvų, kurias įnešus į savo dienas, gyvenimas taptų džiugesniu.

Savaitės pradžioje Mėnuliui keliaujant Skorpiono ženklu, stiprės įžvalgos bei intuicija. Šiomis dienomis galite dažniau prisiminti praeities įvykius, norėsis kritiškiau įvertinti kitokią nuomonę, nebūsite linkę ieškoti kompromiso. Vis tik gebėjimas derinti požiūrius jums pravers.

Gegužės 26-ą, pilno Mėnulio užtemimo metu, gali sustiprėti nerimas dėl ateities, išryškėti buvę vidiniai pergyvenimai. Tai laikas, kai reikėtų ryškiau nubrėžti takoskyrą tarp praeities ir ateities.

O ketvirtadienį svarbu būtų iš praeities patirčių atsirinkti tai, ką norėsite pasiimti į rytdieną.

Penktadienį kuo daugiau dėmesio skirkite mažiesiems šeimos nariams, padėkite mokinukams spręsti jiems iškilusius klausimus.

Palankaus astrologinio fono savaitgalio dienomis daugiau laiko skirkite džiugiam atokvėpiui, stiprinkite draugystę ir meilę, kurkite namuose harmoniją.