Astrologinės įžvalgos

Šiandien vis dar gali jaustis didesnis aktyvumas, nei per paskutines savaites. Tai gali sukelti tokią būseną, tarsi viską ką norisi reikia padaryti staigiai, greitai, dabar, nes vėliau galimybė bus prarasta. Galite pradėti savo kaltinti, kad kažkas nepavyksta. Galite pradėti jaustis menkesniu, ne tokiu pasitikinčiu savimi. Nereiktų pasiduoti tokioms emocijoms. Tiesiog poreikiai šiandien bus gana dideli. Savo užmojus galėsite įgyvendinti tik tuomet, jei gebėsite mąstyti plačiai, įvertinsite dvasines vertybes ir gebėsite tai parodyti savo aplinkai. Suderinkite savo norus ir poreikius, kad gebėtumėte eiti pirmyn, o ne stovėti vietoje ir jaustis beverčiu. Šalin blogas ir juodas mintis. Aiškiai apsibrėžkite ko norite, o ko jums reikia. Nereiktų šiandien daryti rimtų sprendimų, svarbių susitikimų ar neapgalvotų smulkių reikalų.

Numerologinės įžvalgos

Statuso ir ramybės diena. Tikrai gera diena mąstyti apie savo statusą, galimybes ir valdingumą. Nereiktų to link daryti labai staigių ir neapgalvotų veiksmų – tai daugiau pajautimo ir šio jausmo subalansavimo savyje diena. Labai nepalanku jausti ir siekti per didelio godumo viskame, todėl laisvai dalinkitės: informacija, dėmesiu, materialinėmis vertybėmis.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite pamatyti dalį savęs, kuri pastoviai jums pakiša koją, jums trukdo. Kas ji? Kaip atrodo? Kur yra? Kokias mintis ji vis pakiša? Kiekviena negatyvi mintis dažniausiai nori parodyti mūsų tam tikrą trūkumą. Galbūt silpnybę, galbūt paslėptą norą.

Astropsichologė Samantha Zachh