Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Liūte suteiks vidinio impulso labiau veikti veiklas dėl savęs, užsiimti tuo, kas tikrai patinka. Norėsis daugiau pakelti savo savivertę ir pasitikėjimą savimi, elgtis gražiai ir demonstratyviai. Rodykite save ir savo kūrybines idėjas. Būkite dėmesio centre. Galimai norėsis kurti grožį, estetiką. Iš aplinkos galimai formuosis kliūtys tam. Tarsi vers jus prisitaikyti prie tam tikros disciplinos, taisyklių. Gali būti jausmas, jog negalite laisvai išreikšti savo emocijų, tarsi negalima. Poreikiai taip pat šiandien gali būti patenkinti ne visi, o gal tiesiog per daug, ar per greit norite kažką gauti. Įvertinkite visus elementus, ne tik iš savo pusės. Dienoje gali vyrauti staigumas, greitai viskas keistis ir būti netikėtų posūkių. Nebijokite šiandien praleisti dieną aktyviau. Šios dienos pliusas ir yra palanki energija būtent energingume, dinamikoje.

Numerologinės įžvalgos

Diena, labiau skirta namams, nei darbiniams reikalams. Apsitvarkykite, išsivalykite. Labai palanku namuose pasidaryti kokią naujovę. Gal perstumti baldus, gal pakeisti vietomis tam tikrus daiktus. Improvizuokite ir nebijokite padaryti tai, ko atrodo niekada nepadarytumėte.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite paklausti savęs: „Kaip aš jaučiuosi, kai mane užklumpa netikėta permaina? Koks aš jaučiuosi?“ Gal nesaugus? Gal praradęs balansą ir harmoniją? Link ko mane veda tai? Kaip galėčiau priimti permainas ir pokyčius ir kartu jaustis saugus, tvirtas ir būti harmonijoje?

Astropsichologė Samantha Zachh