Savaitės pradžioje, Mėnuliui dar viešint Vėžio ženkle, stiprės intuicija bei įžvalgos.

Venerai su Kylančiu Mazgu susijungus tame pačiame Dvynių ženklo laipsnyje, kils naujų idėjų, įdomių minčių. Ši diena tiktų dalykinėms ir asmeninėms pažintims bei susitikimams.

Antradienis, pilnėjančiam Mėnuliui viešint Liūto ženkle, tiktų organizaciniams darbams, diena palanki naujų projektų pristatymui.

O savaitės vidurys gali būti spalvingas, tiek darbo klausimais, tiek ir kilusiomis laisvalaikio idėjomis.

Ketvirtadienis – mažų žingsnių diena. Tai metas norintiems gilintis į finansinius reikalus, tvarkyti dokumentus. O penktadienį, Saulei perėjus į Dvynių ženklą, norėsis daugiau bendrauti, širdis trokš išvykų, kelionių. Tad kurkite nuotaikingus savaitgalio planus.

Šeštadienį renkite išvykas į gamtą, stiprinkite draugystę ir meilę, kurkite jaukius namus,o sekmadienį daugiau laiko skirkite kūrybingam poilsiui.

Daug širdžių šilumos jums šią savaitę!


Avinas

Ilgalaikių planų savaitė.

Jos dienomis,kaip atsidūrę kelių kryžkelėje, dažniau susimąstysite, kokia kryptimi norite judėti toliau, išsikelsite naujus tikslus bei uždavinius.

Savaitės pradžia, palankių Veneros ir Merkurijaus ritmų įtakoje – tinkamas metas ieškoti bendraminčių bei sąjungininkų, užmegzti naujas dalykines pažintis.

Antradienį ypač sektųsi kolektyvinė veikla. Šią dieną dalinkitės sumanymais bei planais, priimkite ir kolegų patarimus bei pagalbą.

Savaitės viduryje galėsite greičiau pamatyti savo ilgalaikių pastangų bei siekių rezultatus.

Ketvirtadienis – palankus metas siekiantiems pergalių moksle, norintiems patobulėti profesinėje srityje. O penktadienis, palankių Mėnulio ritmų įtakoje, tiktų idėjų paviešinimui, naujų projektų pateikimui.

Savaitgalį labiau pasidžiaukite žydinčiais medžiais, paukščių giesmėmis, pakvėpuokite gaiviu miško oru, pasportuokite gamtoje.

Jautis

Kontrastinga savaitė.

Dar pirmosiomis jos dienomis galite spėti įšokti bent į paskutinį savo traukinio vagoną. Saulei dar tebekeliaujant jūsų ženklu, tai metas, kai galite sėkmingai užbaigti anksčiau pradėtuosius darbus bei projektus, pasiekti išsikeltus aukštus tikslus.

Savaitės viduryje patartina dažniau įsiklausyti į šalia esančių nuomonę. Draugo ar kolegos išsakyta mintis lengviau užves jus ant teisingo kelio.

Ketvirtadienis – puiki diena pasiektų rezultatų apibendrinimui, nueito kelio įvertinimui.

Gegužės 21-ą Saulei iškeliavus iš jūsų ženklo, metas darbų apžvelgimui, tolesnių tikslų išsikėlimui. Ši diena tiktų ieškantiems naujų darbų, papildomų finansinių šaltinių. palanki dalykiniams susitikimams, darbo pokalbiams, bei deryboms.

O savaitgalio dienas pripildykite džiugių patyrimų, giedros nuotaikos, linksmo bendravimo bei juoko, smagių pavasarinių įspūdžių.

Dvyniai

Intensyvių darbų savaitė.

Būna dienų, kai darbai rankose tirpte tirpsta, kai galima nuveikti ypač daug. Tokia jums gali būti būtent ši savaitė.

Gegužės 17-tą dieną Venera su Kylančiu Mazgu susijungs tame pačiame jūsų ženklo laipsnyje, tuo sustiprindama jūsų ateities įžvalgas. Ši diena palanki ieškantiems naujų darbų bei papildomų finansinių galimybių.

Antradienį, palankių Merkurijaus ritmų įtakoje, tiktų eiti į dalykinius susitikimus, darbo pokalbius. Tai metas pamažinti susikaupusių dokumentų ant jūsų darbo stalo, kiekį.

O savaitės viduryje ieškokite veikloms bendraminčių ir partnerių, Šią dieną veiklas dažniau derinkite su aktyviu poilsiu.

Ketvirtadienį norėsis kažko įdomaus bei naujo. Tai tinkama diena naujų krypčių paieškai. O gegužės 21-ąįą į jūsų ženklą įžengus Saulei, prasidės jums dar aktyvesnis, energingesnis laikotarpis, kai nuveikti galėsite ypač daug. Tad šią dieną imkitės pribrendusių pokyčių, anksčiau atidėliotųjų darbų. Savaitgalis – metas puikus draugystei ir meilei, trumpoms kelionėms, giedros nuotaikos bei santarvės namuose kūrimui.

Lolita Žukienė

Vėžys

Vidinio kompaso paieškos savaitė.

Jos dienomis dažniau lankys mintys apie gyvenimo prasmę, apie pasirenkamus tikslus, savo norus bei troškimus, jų įgyvendinimo galimybes. Toks, Mėnuliui viešint jūsų ženkle, gali būti jau pirmadienis. Šią dieną stiprės jūsų įžvalgos, tad įsiklausykite, ką jums tyliai pašnibždės jūsų intuicija.

Antradienį kai kuriems gali tekti išeiti iš komforto zonos ir užsiimti anksčiau pradėtųjų darbų pabaigimu.

Savaitės vidurys įdomus susitikimais, netikėtais pasiūlymais, o kai kam – naujomis finansinėmis galimybėmis.

Ketvirtadienį atsirinkite tai, kas jums gyvenime svarbiausia, tikrąsias vertybes, pagrindinę judėjimo kryptį. O penktadienis – jums diena, kai norėsis atverti savo širdį tiems, kam ypač reikėtų jūsų pagalbos, tiek vyresnio amžiaus artimiesiems, tiek ir jaunesniems šeimos nariams. Išgirskite jų lūkesčius, pažvelkite į situacijas iš jų pozicijos, padėkite išspręsti iškilusias problemas.

Šeštadienį kurkite nuotaikingą bei įdomų. Rinkitės išvykas į gamtą, smagius darbus sode ar namuose interjero atnaujinimą. O sekmadienį daugiau laiko skirkite saviraiškai, mėgstamam hobiui.

Liūtas

Didelių šuolių savaitė,

Jos dienomis, nukreipę visas jėgas svarbiausiųjų tikslų link, galėsite pasiekti ženklių rezultatų. Tai metas, kai norėsis nuveikti išsyk daug, kaip įkopti į aukščiausią viršukalnę, tad būkite drąsūs bei atkaklūs.

Tokia gali būti, palankių Merkurijaus ir Veneros įtakoje, jau šios savaitės pradžia. Antradienis, Saulei dar keliaujant Jaučio ženklu, tiktų susikaupusių buitinių klausimų sprendimui. Diena palanki ir statybų-remonto darbams.

Trečiadienis įdomus žiniomis bei naujais pasirinkimais. Ši diena tiktų naujų projektų pristatymui. O ketvirtadienį stiprės jausmai, laikas palankus draugystės ir meilės susitikimams.

Penktadienį Saulei įžengus į Dvynių ženklą, širdyje kirbės kelionių ir nuotykių troškimas. Šiuos troškimus įgyvendinkite jau šį savaitgalį, pasirinkdami išvykoms bei kelionėms įdomią naują kryptį. Auginantys mažuosius padėkite jiems atskleisti savo gabumus bei talentus, smagiai leiskite laiką kartu.

Mergelė

Naujų horizontų savaitė.

Jos dienomis galite praplėsti savas galimybių ribas, o taip pat plačiau pažvelgti į ateitį. Savaitės pradžia, Mėnuliui viešint Vėžio ženkle, ragins visas jėgas nukreipti šeimos reikalų sprendimui.

Antradienį palanku ieškoti svarbios informacijos, aktualių žinių. Tai metas, kai ieškantys lengviau galite rasti papildomo darbo pasiūlymą.

Savaitės vidurys suteiks progų kai kam pakilti karjeros laiptais, o dar kai kas – ryšis pradėti kažką visai naujo.

Ketvirtadienis palankus partnerių paieškai, kolektyvinei veiklai.

Penktadienį, Saulei įžengus į Dvynių ženklą – diena permaininga. Nors ir sieksite stabilumo, situacijos bei įvykiai bus linkę kisti. Šiuo metu į pirmą planą kils draugystės bei partnerystės klausimai. Svarbu bus išklausyti ir kitokį požiūrį, o sprendžiant tarpusavio santykių klausimus, kartu paieškoti kompromiso.

Šeštadienis šaunus aktyviam šeimos poilsiui, harmonijos artimoje aplinkoje kūrimui. O sekmadienį skirkite išvykoms bei trumpoms kelionėms.

Svarstyklės

Romantiška savaitė.

Jos dienomis aiškiau galėsite suvokti, kiek daug jums reiškia mylimas žmogus. Norėsis nuveikti kuo daugiau gero ir džiugaus, kartu išgyventi gilius meilės jausmus. Tokia gali būti Mėnulio ritmų įtakoje, jau savaitės pradžia.

Antradienį, palankios Veneros pozicijos dėka, norėsis daugiau laiko skirti grožio ir sveikatos procedūroms. O kai kas sugalvos pradžiuginti save maloniu pirkiniu.

Savaitės viduryje palanku užmegzti naujas dalykines pažintis, tinkamas laikas darbų bei nekilnojamo turto paieškoms.

Ketvirtadienį skirkite anksčiau atidėliotiems buitiniams darbams atlikti. Penktadienį, Saulei atkeliavus į Dvynių ženklą, norėsis planuoti išvykas bei keliones, susitikti su seniai matytais draugais.

O savaitgalis jums – laikas geriems asmeniniams pokyčiams. Kam smagioms išvykoms, kai kam – sužadėtuvėms, vestuvių planavimui, o kažkam tiesiog norėsis žvelgti į dangumi plaukiančius debesis, klausytis paukščių čiulbesio ir gamtoje ramiai ilsėtis.

Šaunių patyrimų jums šią savaitę!

Skorpionas

Kūrybos savaitė. Jos dienomis ne tik atskleisite talentus ir sugebėjimus, bet ir kūrybiškai pažvelgsite į esamas situacijas, atrasdami nestandartinius sprendimus. Tokia gali būti palankių Mėnulio, jam keliaujant Vėžio ženklu, ritmų įtakoje jau savaitės pradžia.

Antradienį analizuokite situacijas bei įvykius, ieškokite situacijų priežasčių, tada lengviau galėsite jas išspręsti.

O savaitės viduryje pabaiginėkite pradėtuosius projektus, stiprinkite imunitetą bei sveikatą.

Ketvirtadienį dar Saulei keliaujant jums opoziciniu Jaučio ženklu, lanksčiau reaguokite į besikeičiančias situacijas, netikėtumus, susilaikykite nuo aštresnių sprendimų, finansinės rizikos.

O štai penktadienį situacija keisis į palankesnę. Saulei atkeliavus į Dvynių ženklą, gali kai kam atsiverti ir iki šiol buvę uždarytos durys.

Šeštadienį ir sekmadienį kuo daugiau dėmesio skirkite mažiesiems šeimos nariams. Smagūs judrūs žaidimai gryname ore, jūsų meilė ir dėmesys bus tai, ko jiems ypač reikėtų.

Šaulys

Atokvėpio savaitė.

Jos dienomis ne visada daugiau reikš geriau. Svarbius darbus planuokite šios savaitės pirmosiomis dienomis, kol dar Saulė vieši Jaučio ženkle. Tam ypač palankus jums jau pirmadienis ir antradienis.

Savaitės viduryje į pirmą planą gali iškilti tarpusavio santykių klausimai – kam darbuose, o kam ir asmeniniame gyvenime. Juos sprendžiant pravers jūsų gyvenimiška išmintis, gebėjimas į situacijas pažvelgti ir iš kito pozicijos, kompromiso paieška.

Ketvirtadienis, Mėnulio ritmų įtakoje, tiktų naujų idėjų pristatymui, tolesnių gairių nubrėžimui.

Nuo gegužės 21-os dienos, Saulei atkeliavus į jums opozicinį Dvynių ženklą – ramesnio atokvėpio metas. Tai laikas gilinti profesines žinias, palankus norintiems išmokti kažko visai naujo.

O savaitgalio dienos tinkamos sodo-daržo darbams, išvykoms bei kelionėms, o kai kuriems – ir atostogų pradžiai.

Ožiaragis

Derybų savaitė.

Jos dienomis išryškės jūsų diplomatiniai sugebėjimai bei kantrybė. Sektųsi derinti nuomones, ieškoti bendro požiūrio. Tiek darbuose, tiek ir bendraujant namuose. Šios savybės gali praversti jau pirmadienį, kai Mėnulis viešės jums opoziciniame Vėžio ženkle.

Antradienį spręskite susikaupusius juridinius klausimus, tikrinkite sąskaitas, palanku grąžinti skolas.

O savaitės viduryje, Mėnuliui viešint Liūto ženkle, kibkite į organizacinius klausimus.

Ketvirtadienis jums – įdomesnių sprendimų paieškai. Šią dieną gyvenimas gali stebinti netikėtomis žiniomis, įdomiais likimo posūkiais. Penktadienį, Saulei perėjus į Dvynių ženklą, metas palankus deryboms, bendraminčių paieškai. Šią dieną galėtų būti užmegztos labai sėkmingos naujos dalykinės pažintys, rastumėte savo idėjoms bendraminčių.

Šeštadienį norėsis kažko neįprasto bei naujo. O sekmadienio diena puiki mėgstamam hobiui, bendravimui su jus mylinčiais bei suprantančiais.

Vandenis

Nuotaikinga savaitė.

Tai metas, kai gyvenimas jums nešykštės nei įdomių staigmenų, nei netikėtumų.

Savaitės pradžioje daugiau dėmesio skirkite artimiausiems šeimos nariams, dalinkitės idėjomis bei sumanymais.

Antradienį kai kam gali būti nauja ir anksčiau užmiršta sena. Tai puikus metas pritaikyti ankstesnes idėjas, išgirstus patarimus.

Savaitės vidurys dažniau ragins pažvelgti į žaliuojančius medžius, dangumi plaukiančius debesis. Tai laikas, kai širdyje kirbės kelionių troškulys, norėsis patirti kažką įdomaus ir naujo, į daugelį situacijų pažvelgti nauju žvilgsniu.

Ketvirtadienis palankus karjeros pokyčiams, nekilnojamo turto operacijoms.

O penktadienį – gegužės 21 -tą, Saulei atkeliavus į Dvynių ženklą, metas šaunus norintiems rasti veiklai partnerių. Šis laikas ir dar tebeieškantiems savojo gyvenimo žmogaus. O jau jį susiradę – įneškite į tarpusavio santykius šviežumo, pavasario gaivos.

Savaitgalį atraskite įdomesnių laisvalaikio leidimo būdų, dažniau pasportuokite, daugiau laiko praleiskite gamtoje.

Žuvys

Savaitė, kai norėsis atverti širdį gerumui ir atjautai.

Jos dienomis jautriau įsiklausysite į šalia esančių širdies virpesius, būsite linkę suprasti bei padėti. Toks gali būti jau pirmadienis, Mėnuliui keliaujant Vėžio ženklu.

Antradienį būsite linkę įsiklausyti į aplinkinių nuomonę, išgirsti kolegų patarimus. Ši diena šauni kolektyviniams projektams bei sumanymams.

Savaitės viduryje, Mėnuliui viešint Liūto ženkle, kuo daugiau dėmesio skirkite mažiesiems šeimos nariams. Kartu spręskite iškilusius klausimus, paieškokite tinkamiausių išeičių.

Ketvirtadienį norėsis daugiau dėmesio skirti gerai emocinei savijautai, o taip pat savito stiliaus kūrimui.

Penktadienį Saulė pereis iš Jaučio į Dvynių ženklą – tai puikus metas naujoms dalykinėms bei asmeninėms pažintims, darbo pokalbiams, o tarpusavio santykiuose – bendro požiūrio paieškai.

O savaitgalį įsiklausykite į tai, ko trokšta jūsų širdis, daug neplanuokite, leiskite gyvenimui tekėti sava vaga, įvykiams klostytis savaime.