Astrologinės įžvalgos

Dienos pradžioje gali vyrauti daugiau apmąstymai apie savo šeimą ir namus. Apie tai, kur ir kaip jaučiatės saugūs. Tai gilūs apmąstymai, kai norėsis prisiliesti prie esmės, giliausio taško savo pojūčiuose. Tai šiek tiek gali suteikti dirglumo jausmo. Trumpam reikės tarsi susitelkti į save, mini pertrauka dienos metu, kai rasite minutę susitelkimui. Antra dienos pusė gali būti kur kas aktyvesnė, ne tiek mąstysite, o norėsis bent kiek pajudėti iš susitelkimo į save. Tuomet jau pradėsite daugiau galvoti apie saviraišką. Gali kilti noras pramogauti, gerai praleisti laiką. Tinkamas prabangai, savęs rodymui ar suteikti sau gerų emocijų. Kur norite būti? Kaip norite būti? Ten ir būkite, įsijauskite, nes svarbu emocinis įsitraukimas. Ne prievarta, prievolė ar darymas tik iš reikalo. Antra pusė taip pat gali būti dirgli vidiniu pojūčiu, nes reikės ieškoti esmės, ne paviršutiniškumo.

Numerologinės įžvalgos

Palanku skleisti savo kūrybinius gebėjimus, rodyti talentą. Kūrybinė diena. Taip pat svarbu parodyti savo emocijas, ką jaučiate ir kaip jaučiatės. Kalbėkite apie tai. Nelaikykite savo pojūčių ir būsenų užspaustų viduje. Tai vidinio pasaulio išraiškos diena. Netinkama psichologiniam spaudimui, atvirkščiai – psichologinei pagalbai, patarimams, paguodai.

Psichologinės įžvalgos

Kas jums yra kūryba? Jūsų asmeninė kūryba. Koks mano kūrybinis potencialas? Pamąstykite apie tai. Kiekvienas mes esame kūrėjas, skiriasi tik mūsų rezultatai. Kaip aš save matau, kai kuriu? Jei jausmas, jog visai kūrybiškumo neturiu, šiandien laikas tai atrasti. Primenu, jog kiekvienas to turime! Kiekvienas ir kiekviena!

Astropsichologė Samantha Zachh