Astrologinės įžvalgos

Puiki ir pozityvi diena beveik visoms veikloms. Galimai tik labai aktyvumo ir dinamikos reikalaujančioms veikloms bus sunkiau dėl ugnies stichijos trūkumo. Mėnulis Dvyniuose suteiks laisvės ir nepriklausomybės siekio, ypač meilės reikaluose ir komunikacijoje, informacijoje. Stiprus vidinis poreikis bendrauti, keistis informacija, mokytis ir gauti iš to malonumo, mokytis to, kas jus tikrai domina. Galimai bus stipri intensija gauti tam tikros informacijos ar kažką tokio perduoti kitiems. Tarsi būtinai to reikia. Labai norėsis kalbėti apie savo emocijas, jausmus, poreikius. Per bendravimą galima bus pasiekti daug gerų situacijų ir rezultato. Puiki diena prekybai, komunikacijai, mokymams, meilės reikalams. Ypač grožio sričiai darbiniai reikalai gali eitis itin puikiai. Viskas bus gana stabilu, pagal planą, užtikrintai.

Numerologinės įžvalgos

Permainų ir pokyčių diena, kai reikia stengtis padaryti ką nors tokio, ko niekada nedarėte. Sulaužykite kokią nors savo taisyklę. Padaryti netikėtai ir staigiai. Puiki diena pradėti naują ciklą, tai mirties ir atgimimo energija. Paleiskite seną, įsileiskite naują.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite pamąstyti, kas jumyse jau yra pasenę? Ko tikrai nereikia, bet vis dar negalite atsikratyti? Paklausykite ta tematika kokią paskaitą, gaukite naujos informacijos. Galite net mintyse suformuoti naują įsitikinimą ir jį užfiksuoti. Tokį įsitikinimą, kuris padėtų paleisti senas mintis, priimti naujas.

Astropsichologė Samantha Zachh