Astrologinės įžvalgos

Jaunatis. Atsinaujinimas ypač kūno ir sveikatos tematikoje. Įdomios energetikos diena, kai daug įvairiausių negatyvių situacijų gali iškilti į paviršių. Galbūt galvoje vis skambės juodos mintys, keisti patarimai, mąstymai apie moralės normas. Galimai bus jausmas, jog jums gėda, esate nevertas, negalima, nemandagu, nedora ir pan. Su šiomis mintimis reikės mokėti tvarkytis. Nepasiduoti pagundoms, neužgožti savęs. Stipri Jaučio energija suteiks dienai itin didelį stabilumo ir užtikrintumo norą. Energija vyraus konkreti, aiški. Mąstysite praktiškai, bandysite viską apskaičiuoti, įvertinti, pasiekti didžiausios naudos. Puiki diena tiesiog mėgautis maistu, komfortu, savimi, daiktas. Pagulėkite vonioje, pasigaminkite mėgstamą patiekalą. Neužspauskite savo emocijų, jauskitės ir veikite laisvai, taip kaip norite. Gali būti pagundų leisti pinigus. Padidėjęs darbštumas.

Numerologinės įžvalgos

Diena tinkama sportui, kūno procedūros ar kūno lavinimui. Pajauskite savo galią, jėgą ir būkite stiprūs. Stabiliai stovėkite ant žemės. Diena nėra palanki medicininėms diagnozėms gauti. Nepriimkite visko tiesiogiai, daugiau domėkitės ir ieškokite kitos informacijos.

Psichologinės įžvalgos

Tobula diena savo kūno vizualizacijoms. Atsisėskite ramiai, įsijauskite į savo kūną, pajauskite jo materialumą, tvirtumą. Pradėkite mintimis žvelgti į kiekvieną savo kūno vietą ir stebėkite, ką matote viduje. Kokie vaizdiniai? Kokie pojūčiai? Kaip atrodo ir jaučiasi savas kūnas? Įvertinkite spalvas, pojūčius, vaizdinius. Pagal tai galite atrasti atsakymus, kur yra probleminės vietos, prasivalyti.

Astropsichologė Samantha Zachh