Astrologinės įžvalgos

Šiandien gali vyrauti emocinis nestabilumas. Stabilumo tikrai norėsis, nes Mėnulis bus įžengęs į Jaučio Zodiako ženklą. O tai užtikrintumo, praktiškumo ir stabilumo energija. Emocijos tikrai gali būti ramios, galite mėgautis dienoje vykstančiomis situacijomis, įsivyraus tvirtumo jausmas. Tačiau viskas gali per minutę pasikeisti, kai emocijos pradės keistis ir visa sukurta ramybė dings. Jei norite kuo daugiau išlikti ramūs – reiktų nesielgti per daug standartiškai ar taip, kaip elgiatės visuomet. Įneškite į savo rutiną kokią naujovę, palanku bandyti pritaikyti kitokią discipliną ir dienos rėžimą. Gali apimti nuobodulys. Jis ir skatins nepabijoti staigiai persiorientuoti nuo vienos veiklos iki kitos. Meilės reikaluose galite turėti daug norų ir lūkesčių, tačiau jie nebūtinai bus patenkinti. Galbūt norėsite daug bendrauti, kalbėti, išreikšti save per kalbą, bet nepersistenkite. Gali vyrauti šiek tiek priklausomybė būtinai kažką pasakyti ir, kad tik aš žinau viską teisingai.

Numerologinės įžvalgos

Palanku mąstyti apie tai, kokias dvasines vertybes esate susiformavęs. Ar tai pakankama investicija į jūsų ateitį? Stenkitės daugiau dėmesio skirti vyriškajai linijai: tėčiui, sūnui, dėdei ir t.t. Padėkite jiems.

Psichologinės įžvalgos

Jei pavyks šiandien mintis išlaikyti galvoje, pamėginkite sugaudyti savo negatyvias mintis apie save patį. Ką dažniausiai negatyvaus sakote apie save? Ką sau draudžiate? Ko neleidžiate? Kodėl? Kodėl neleidžiate?

Astropsichologė Samantha Zachh