Astrologinės įžvalgos

Pirmoje dienos pusėje gali vyrauti melancholiški jausmai, norėsis tiesiog pasinerti į dieną, jos situacijas, jausti, o gal tiesiog ilgai pasivartyti lovoje. Nuotaika gali būti svajinga ir linksma. Antroje dienos pusėje jau galite pradėti jaustis vis dirglesniu. Mėnulis įžengs į Avino Zodiako ženklą, kas suteiks gana priešingos energijos, nei buvo dienos pradžioje – aktyvumo, dinamikos, noro veikti, daryti, nesvarbu ką, bet svarbu kažką daryti. Impulsas sportuoti, užsiimti aktyvia veikla. Emocijos gali labai staigiai ir impulsyviai atsirasti. Aktyvumo poreikis galimai nebus patenkintas pilnai, nes Marsas Vėžyje nesuteiks kokybiško ir greito veiksmo. Jis lėtins dinamiškumą. Kitus savo dienos poreikius ir norus gali pavykti gana gerai patenkinti, tiesiog su aktyvumu gali kilti problemų. Bendra dienos tendencija pozityvi, kai galimai gebėsite nuveikti daugiau nei įprastai šiomis pastarosiomis dienomis. Savaitgalis taip pat žada būt aktyvesnis.

Numerologinės įžvalgos

Aktyvumo ir judesio diena. Jei yra galimybė kur nors išvažiuoti – važiuokite, judėkite. Jei yra galimybė mokytis – mokykitės, tobulėkite. Judesio ir žinių diena. Padėkite kitiems žmonėms taip pat tobulėti ir judėti į priekį.

Psichologinės įžvalgos

Padirbėkite su raudona spalva. Įsivaizduokite ją, pamėginkite identifikuoti ar ji jumyse yra, ar jos intensyvumas yra nei per ryškus, nei per silpnas. Padarykite savyje raudoną spalvą sodrią, pasikraukite šios spalvos energija. Ką jaučiate? Kaip jaučiatės? Ką galite nuveikti su ja?

Astropsichologė Samantha Zachh